• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Grusom B

1
Brann / Sv: Sesongen 2010
March 04, 2010, 12:15:34 PM
Quote from: Henki on March 04, 2010, 10:40:29 AM


Tja, du kan vel forsåvidt ikke velge hvem du skriver for når du publiserer det du skriver på et internettforum. Ei heller kan du forvente å bli tatt i mot med åpne armer og bare forvente å få konstruktiv kritikk når du legger frem et tabellforslag på en supporteklubb sin hjemmeside.
At du velger å plassere Brann på 9.plass på tipset dit, og flagger det høyt og tydelig på Bataljonen sitt forum, gjør vel heller ikke sitt til at du blir sett på som den mest velkomne gjesten på forumet av alle og enhver.

I tillegg gjør jo faktafeilene i det du skriver sitt til at tipset fremstår som useriøst. Hvis målet ditt var å provosere burde du holdt deg til noe enklere og mer håndfast enn ett tabelltips. Hvis målet ditt var å skape en konstruktiv debatt på bakgrunn av tabelltipset ditt (for ordens skyld: jeg synes diskusjoner om tabelltips egentlig er uinteressant samme hvem som kommer med dem) burde du ha tatt deg bedre tid slik at ihvertfall faktaopplysningene du kommer med var korrekte. 


Fair enough, men her var det jo en person som ikke gadd å lese engang før han fordømmer. Jeg forventer ikke ren forbrødring og kjærlighet, og uttrykte jo klart at jeg regnet med reaksjoner. Det betyr ikke at det er nødvendig å være nedlatende. Det burde ikke være vanskelig å forstå at det provoserer. Hva provosering angår var det overhodet ikke meningen min. Jeg har ingenting i mot Brann utover den latterlige pengebruken dere prestert de siste fem-ti årene, men der har vi knappest vært så veldig mye bedre selv heller.  Jeg var egentlig ikke ute etter noen debatt heller, som jeg skriver i åpningsinnlegget mitt var det snakk om ren, skamløs egenreklame. Du liker ikke tabelltips, det er helt fair, men det er mange som gjør det og som verdsetter lesestoff frem mot seriestart for å stilne suge etter ekte vare litt. Jeg er blant dem, og leser alt jeg kommer over før seriestart. Hva faktaopplysningene angår var det vel hovedsakelig snakk om en liten slurvefeil med navn, og selv om den er pinlig betyr ikke det at the gist of it blir feil av den grunn.

For å oppsummere synes jeg dere er godt forspent offensivt og har enkelte spillere som er helt i toppsjiktet både hva ren kvalitet og underholdning angår, men dere sliter tungt defensivt... Jeg regner med masse mål og en del spektakulære kamper, men etter flere år i toppen stiller dere til start med det som helhet dårligste laget dere har hatt på lenge, og da er det ikke usannsynlig at dere går en vanskelig sesong i møte.

Nå skal jeg mest sannsynlig ikke plage dere mer, men jeg regner med at dere vil like hva jeg har å si om vår felles fiende. Den kommer om ikke for lenge, og det blir ikke noen gullsesong for dem heller.

Takk for meg, og takk for respons. Håper virkelig ikke noen oppfattet dette som provokasjon, det var altså ikke meningen.
2
Brann / Sv: Sesongen 2010
March 03, 2010, 23:39:03 PM
Quote from: Gulløl on March 03, 2010, 22:50:57 PM
Dette møllet gidder jeg ikke å kaste bort tiden på å lese. Merker bare at jeg gleder meg enda mer til 16 mai da vi tar hjem en av årets letteste seiere. Dere kommer dere vel ikke hjem igjen dagen før dagen. Håper dere gleder dere til i taperbakrus å våkne til våre kjære buekorps grytidlig 17 mai, det gjør vondt vondt vondt for skallebanken :)


Fint, jeg skriver ikke for slike som deg uansett. Tydelig at du er av den typen forumhode man knapt trenger bry seg om. Mindre intelligent person med mindreverdighetskomplekser som desperat klamrer seg til ethvert snev av hersketeknikker han makter å ane konturene av og dermed "kan" anvende halvveis. Hurra for deg.

Dere to andre kan jeg derimot like, dere er saklige og påpeker faktafeil og/eller argumenterer saklig. Det er flott, og dermed er det en glede å svare så saklig jeg er kapabel til:

1. At jeg påpeker straffene til Bjarnason har nok like mye å gjøre med at det forsterker inntrykket av et forsvar med store mangler som at han faktisk er det. Dere har virkelig et stort forsvarsproblem, noe jeg har sett dere kommenterer før i denne tråden også.

2. Eirik Bakke som løpssterk... Tihi. Var vel egentlig meninga å påpeke at Austin og Bakke er en løpssterk duo, men det er mulig det ikke kom klart nok frem i teksten. Bakke er past it and then some, og jeg håper også INDERLIG at dere velger Jaiteh fremfor ham. Jeg håper også at dere slipper å bruke Austin som stopper, jeg tror rett og slett ikke temperamentet hans er forsvarlig i en stopper. Forøvrig må jeg takke for komplimentene, når fans av lag som i stor grad dømmes nord og ned er fornøyde har man gjort noe riktig.

3, Selvfølgelig er det SK Brann. Det er pinlig, og jeg skal få fikset på det. Sorry mack!

4. Opdal er for meg et usikkerhetsmoment fordi han har vært skadeplaget og dere mangler en god nok andrekeeper. Skadefri og i form er han en helt rå keeper jeg virkelig liker å se i aksjon.

5. Jeg er lærer, og har ikke råd til noe fat Hansa. Men om jeg noen gang kommer til Bergen igjen(virkelig en sjelfull og vakker by, og det mener jeg) og faktisk har tatt feil skal jeg gladelig spandere en pils i kompensasjon.

3
Brann / Sv: Sesongen 2010
March 03, 2010, 22:23:36 PM
Regner med at dere som alle andre går å venter på seriestart med økende utålmodighet. Dermed kan jeg glede, eventuelt frustrere og vekke raseri, ved å gi dere noe å korte ned ventetiden bittelitt med. Brann er første lag ut i Kanaritipset 2010, skrevet av selveste meg(som åpenbart er skamløs nok til å drive egenreklame, prøv det du også mamma).

http://www.kfl.no/les.php?id=548

Trussler, eder, galle og generelle ukvemsytringer kan sendes hit:

dukasterborttidendinfordidennemailenikkefinnesoginnerstinnevetduatjegharetpoengnåraltkommertilalt@hotmail.com