• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - OlaOla

1
Quote from: dudo on February 26, 2010, 01:12:33 AM
Tja. De har blåst opp budsjettene sine og nå gått på en kjempesmell. Det er enklere å hanskes med et underskudd på 25 mill enn et på 500, eller hva de har.


Sant det. Men smellen kan vel ikke bare skyldes fotball-delen, eller tar jeg feil nÃ¥?  
2
Quote from: dudo on February 26, 2010, 00:40:45 AM
Heheh, jeg tror ikke akkurat vi skal se til FCK i disse tider ...


Hehe, du har vel litt rett i det. Men samtidig har vel FCK også hatt sukksess de siste årene.
3
Berg presiserte vel under møtet at han absoulutt ikke kunne tenke seg å sitte i styret, verken nå eller i fremtiden. Dere som kaller dette korrupsjon er jo helt på bærtur. Og hvem i alle dager er det som bryr seg om hvordan han går fram? Se heller på hvordan det nåværende styret har gått fram i Brann de siste årene? bra? Selvsagt ikke. Dette er et tilbud med noen betingelser, som sannsynligvis er den beste løsningen for øyeblikket som også kanskje bare er positiv.
Det er vel heller ikke så rart om Hardball ikke ønsker å overlate penger til noen som ikke kan forvalte dem videre på en skikkelig og god måte, ville du gjort det med dine penger?

Forøvrig, om det skulle skje at Hardball går inn i Brann styret, kan ikke det minne litt om hvordan FC København styres? Mulig jeg tar feil. Men tror uansett at det kunne vært litt positivt om dette hadde skjedd, kan tenke meg at mer penger hadde blitt brukt på brann da. Det er vel positivt. Og da hadde Brann iallfall hatt kompetente folk til å styre med økonomien og det der.
4
Brann / Sv: Overganger 2010
February 03, 2010, 02:17:29 AM
Quote from: nero on January 27, 2010, 10:00:09 AM
Ba skriver jo at han er god, men rimelig treg. Synd for vi trenger fart der bak. Noen påstår at Yaw er blant de raskeste på laget. Stemmer det?


Ja, Brann skulle vel helst hatt noen raske der bak. Men samtidig synes jeg det er flott om vi får en spiller som er god med ball, for rotet til Sigurdsson med ball er ikke akkurrat så lett å glemme.