• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - moffe

1
Brann / Stein på Stein, nye steinleggere?
July 28, 2005, 09:34:19 AM
2
Brann / tvkamp
February 04, 2005, 10:23:15 AM
!!!!!!!!!!!!!!!!KRISE!!!!!!!!!!!!!!!

Sendte mail til TVN, de sender ikke kampen.
Da er det bare å prøve c+, Brann spiller før de to andre kampene på lørdagen.........
3
Brann / Charlie Miller bør satses på!!!
December 21, 2004, 10:06:06 AM
Er enig i at Miller helt klart eer en av de bedre spillerene i Brann, så langt har han vært sett på som sentral midtbane eller hengende spiss, der er det i dagens tropp hard konkuranse om plassene, og det er mye som skal til om scharner(fem mill) eller Andresen (12-15 mill) blir vraket. På topp har Miller gjort en god jobb, men jeg mener Winters gjør en bedre jobb sammen med Bengt, han er mer bevegelig, og jeg syntes også at Bengt blir bedre når han spiller sammen med Winters på topp.
Så da er det jo bare høyrekanten igjen, tror Miller kan bekle denne rollen med stil. Han er en tilrettelegger, med både blikk for spillet og pasningsfoten i orden, da vil Brann kunne bruke begge vingene i det oppbyggende spillet, og ikke bare venstresiden som det til tider er nå.
Kan han spille ving i Rangers, så tror jeg nok han skal klare og løse den oppgaven i Brann også, jeg mener ihvertfall han innehar de rette kvalitetene til å bekle denne plassen.
4
Brann / Brann ferdig og handle før sesongstart 2005?
December 21, 2004, 09:19:48 AM
Tror nok det kommer en klassespiller til før sesongen starter, men det jeg etterlyser mest er en keeper. Greit at det skal satses på Opdal, men det holder ikke å samle sammen norges beste mannskap av utespillere, og så måtte risikere å stille med Thorbjørnsen i mål i eliteserien. Var og så noen kamper med 2. laget der han stod, og han er på ingen  måte en elitespiller, her må Brann få inn en midlertidig 2.keeper mens de eventuelt låner vekk Thorbjørnsen til et av de lokale lagene.
Tror fort det kan koste oss de berømelige gullmedaljene å ikke hente inn en kvalifisert 2. keeper før sesongstart.
5
Brann / Jaja... Lyn setter supp høyt oppe.....
October 08, 2004, 09:26:57 AM
Hallo, hallo. greit det er mangen som er skuffet her, men hold nå tungen bent i munnen da.
Dere klager over at BBB ikke har fått mer enn ca 500 billetter, men etter det jeg kan se, og jeg går på alle hjemmekamper, så er det vel ikke så mye mer en ca 500 som står på midtfeltet på store stå.
I tilleg til disse bilettene så har jo NSA med PAF i spissen fått 400 billetter fra NFF, og PAF, jeg går ut i fra at minimum 200 av disse billettene blir tildelt  BBB?

Samtidig så må ikke dere på store stå glemme det at alle de som kjøper partoutkort faktisk er supportere de også, det er ikke bare dere på store stå, og dere som er medlemmer i bbb som bidrar med støtte til Brann.
Tar man da også med de som er medlem i SK Brann så er det faktisk ganske mange supportere som får billetten sin gjennom Brann.

At Brann må gi noen billetter til sponsorer sier seg selv, uten sponsorer hadde vi ikke hatt noe lag å støtte, dette er faktisk viktige støttespillere for klubben vår, og de fortjener derfor noen billetter til en fest stund de også, disse sponsorene har også billetter til alle kampene på stadion, og mangen av de følger Brann gjennom hele sesongen.

Ser ut som folk helt glemmer at det faktisk er sponsorer vi må rette vår takk til for at spillere som Kvisvik, Soma, Sæternes, Scharner, Olof i sin tid og kansje med tiden Big Mac spiller i Brann.

Så og begynne aksjoner mot Brann sine sponsorer blir som å sage av den greinen du selv sitter på, klart det hadde vært hyggelig dersom flere hadde gjort som Chess, og gitt billetter til BBB, men det er ikke noe man kan forlange.

Selvfølgelig er det frustrerende og ikke være sikret en billett, og kansje måtte ut på svarte børsen for å få det, men begynn ikke og skyte på Brann, de har en ganske grei fordeling av de få billettene de er tildelt.
At lyn kan gi biletter til alle sine supportere er vel egentlig ikke noe å trekke inn i denne sammenheng, hadde Fana komt til finalen, så hadde alle supporterene deres også fått billett, men for Brann som trenger halvparten av setene på ullevål for å klare det samme så må det bli problemer.

Det som er skandalen her er NFF sin billettfordeling, en Cupfinale burde vært en fest for de to klubbene som skal spille finalen, og når NFF deler over halvparten av billettene ut til folk som ikke har noe med verken Brann eller Lyn og gjøre, så er det heller her dere burde hendvende dere med klager. NFF har selvfølgelig sponsorer de også, men jeg mener disse burde få billetter til landskamper, og ikke til Cupfinale, det er tross alt landslaget som representerer NFF, og ikke Brann eller Lyn.

Kan jo til slutt nevne at det ligger noen billetter til salgs på QXL, for de som ikke er sikret på andre måter. Og nei, det er ikke meg eller noen jeg kjenner som selger de.
6
Brann / Bilettfordeling
September 24, 2004, 11:49:16 AM
De som har betalt etter fristen 26. Januar, har ikke forkjøpsrett på bilett til cupfinalen, de vil vel først få sjansen til å kjøpe gjennom brann, dersom det skulle være flere ledige billetter etter all de som er garantert av forskjellige grunner har fått sjansen til å kjøpe.
Men prøv og se positivt på det folkens, tror alle som virkelig vil ha billett får tak i en, alltid mange som har sesongkort som ikke av diverse grunner kan eller vil reise på finalen, og det kommer nok til å florere med billetter på svarte børsen, tror også folk skal ta seg tid til å sjekke qxl, de har egen link for folk som vil selge billetter.

Gleder meg som en unge til å gå i toget fra Karl Johan og opp til ullevol, måtte vi endelig få ta med oss pokalen hjem!!!!!!!!!
7
Brann / Begynner og bli lei av Mjelde!!!!!
September 15, 2004, 10:38:00 AM
Nå er det ikke spillerkjøpene til Mjelde jeg er ute etter og kritisere, der har han gjort en god jobb, og har helt klart styrket stallen.
Det jeg mener er hovedproblemet til Mjelde er på det taktiske planet, en ting er å feile en gang eller to, men å feile gang etter gang og aldri ta lærdom av feilene blir en annen ting.

Personlig tror jeg vi uten problem hadde vunnet kampen mot Stabæk med en annen startoppstilling.

Opdal

Hanstveit - Soma - Bjørnson - Ophaug

Kvisvik - Scharner - Miller - Knutsen

Winters - Sæternes

Byttet Miller med Guntveit når han ble sliten, hvis han ikke bare kunne spilt hele kampen da, tydelig at formen begynner og komme seg, han spilte 90 minutter for Brann 2 i går, og det er for meg uforståelig at han ikke en gang fikke et innhopp.
Greit at Cato er kaptein, men det så ut som han tregte mer matching etter skaden før han var klar, og burde da heller ikke startet kampen.

Mener dette laget har bedre offensive kvaliteter, og ville bydd på bedre muligheter i oppspillsfasen, med muligheter for å bruke den sentrale delen av midtbanen som tilretteleggere med Miller/Guntveit.

Vi kan jo alle glede oss til kampen mot Bodø til helgen, der har monsen tenkt å kontre de i senk, eller med andre ord bruke den ultimate suksess oppskriften fra tidligere bortekamper med å legge seg bakpå, og bare satse på kontringer. Bra Mjelde, vi så jo alle att dette virket bl.a. mot Ham-Kam.
Sånn som Bodø har vært i det siste er det ingen grunn til å legge seg bakpå, vi skal ha et lag som er godt nok til å angripe og  føre kampen mot Bodø, uansett om det er hjemme eller borte vi spiller.

Syntes Mjelde er for defansiv i tankegangen, er en grunn til at vi så godt som aldri vinner bortekamper, at spillere som Kvisvik ikke får det til på bortebane. Det kommer av at spillere som han har sine styrker fremover på banen, da faller han litt gjennom når laget ligger seg bakpå, spill på styrkene til laget, og tør og gå for seier og godt spill på bortebane også.
8
Brann / Begynner og bli lei av Mjelde!!!!!
September 14, 2004, 09:31:03 AM
9
Brann / Scharner til Brann!
September 02, 2004, 09:59:52 AM
Må si det var godt å se at scharner ble klar for Brann, enda bedre var det og se at Monsen har tiltenkt han en plass som sentral defansiv midtbane.
Det betyr at vi endelig skal slippe å lide oss gjennom flere kamper med Haugen som svirrer rundt i lett jogg, og til stadighet ligger det viktige sekundet bak motstanderen. Gjorde godt å lese at Mons mente dette var en lagdel vi trengte å styrke, til tross for Haugens ubegrensede tillit.
Tror Scharner kan tilføre Brann mye i forhold til Haugen, han blir beskrevet som en god takler, en tøff duellspiller, god løpskapasitet, og god fart, i tillegg har han fire mål på 18 kamper fra en defansiv midtbane rolle. Høyere en Haugen er han også, så da får vi bedre dekning mot luftskytslag som Lillestrøm.
Kansje det virkelig blir cupfinale i år?
10
Brann / Tommy!
August 04, 2004, 14:12:57 PM
Jaja, kan glede dere med at dere får viljen deres, Tommy er ikke med i Brann sine fremtidsplaner, og den eneste grunnen til at per ove har unvært og informere Tommy om dette, og i stedet uttale at Brann vil ta stilling til Tommy's situasjon er at de håper noen vil betale noen hundre tusen for han før kontrakten går ut.
Man kan gjerne klage på at Tommy sutrer, men det tror jeg de fleste hadde gjort i samme situasjon(ser da bort i fra Egil Ulfstein), her har Tommy sittet på benken hele sesongen og sett på at Haugen løper som en forvirret flatlus og leiter etter nærmeste orienteringspost, med helt klare mangler både på plasseringsevne og passningsfot.
Dere kan si hva dere vil om Tommy, men kom ikke her å si at Haugen er bedre en Knarvik på følgende punkter:

Mottak
Pasninger
Skudd
Taklinger
Plasseringsevne
Teknikk
Spillforståelse.

Haugen er nok best på følgende punkt:

Løpskapasitet.

Dersom man sumerer opp de nevnte punkter, hvem burde da vært på banen for Brann av disse to? Lite tvil om at det er Knarvik.

Dersom Knarvik hadde fått den samme ubegrensede tilliten av Mjelde som Haugen har fått, så hadde han garantert levert varene, og det hadde ikke vært noe syting i avisene heller, men når man blir urettferdig behandlet, og Mjelde og Per Ove ikke er voksne nokk til å si det som det er så blir til slutt media det eneste talerøret han har mot dem også, ser Mjelde klager og ber han om å komme til han, men dersom Mjelde hade vært litt våken hadde han fanget dette opp for lenge siden og tatt Knarvik til seg og hatt en samtale med han.

Man bør heller ikke glemme at nevnte Knarvik ved forrige kontraktsforlengelse med Brann hadde muligheten til å gå gratis til Molde, men valgte å være lojal mot Brann og bli i Bergen på et tidspunkt der det for Brann hadde bydd på store problemer å miste en spiller som Knarvik.

Personlig vil jeg på mangen måter sammenligne situasjonen til Knarvik med det som nettopp skjedde med Rønningen. Ser ut til at Mjelde og Per Ove har plukket ut sine favoritter, og skyver laget til sides for disse.
At de ikke makter å plukke ut de ellve beste til kamp er noe som tydelig begynner og skinne gjennom.
Og det faktum at det ikke er plass til personligheter som Knarvik/Rønningen i Brann er nok også noe som kan hemme Brann i jakten på nye spillere, her er det sportslig utvalg og ikke spillergruppen som har problemer med de overnevnte.

Føler med Tommy, håper han slipper til i løpet av høsten og får vist hva han kan!!!
Nå må ikke Brann gi vekk nok en kvalitets spiller!!!
11
Brann / Hvem blir ny Brann-keeper?
August 03, 2004, 10:30:08 AM
12
Brann / Ikke uflaks mot RBK
July 06, 2004, 10:28:09 AM
Mener helt klart han skal ha 4. målet til rosenborg, og mål nr.2 tror jeg også rønningen hadde tatt.
Snakker ikke om klare keepertabber her, i hvertfall ikke på 2. målet, men snakker om mål som Rønningen som en bedre og mer erfaren keeper hadde tatt. Er ikke få en mot en sitvasjoner han har reddet.
Men igjen, jeg skylder ikke på Opdal, han er nå kastet til ulvene, og vil selvfølgelig spille mest mulig på ett høyest mulig nivå, men det er folk i Brann som skal se at det ikke er Opdal som er det beste alternativet som må ta ansvaret her.

Når det gjelder Haugen og mine beskyldninger mot hannes kvaliteter som fotballspiller så stiller jeg ?????? til de som ikke ser de klare mangler han viser i kamp etter kamp.
Vil oppfordre dere til å holde ett øye med Haugen i neste kamp, se etter hva han gjør i de forskjellige situasjoner, så vil dere se at han gjemmer seg vekk mellom motstanderene i posisjoner der han er 100% sikker på at han ikke får ballen. Han uteblir på løp i situasjoner der det ville skapt store rom og gode muligheter for Brann om han hadde kommt på et løp, og i stedet for blir spilleren som har ballen stående i en vanskelig situasjon.
Han viste tendenser til godt spill i fjor, men desverre har han fallt tilbake ett hakk i år, og det er da på tide og gi andre spillere en sjanse på Haugen sin plass.
Knarvik kan bidra med fighter vilje, samtidig som jeg tror han vil være mer kostruktiv i det offensive spillet, han har en bedre fot både når det gjelder skudd og pasninger, og jeg mener også han viser bedre forståelse for spillet.
Er ikke ment som drittkasting mot egne spillere, men en ytring av egne meninger som jeg mener ville vært med og løfte Brann.
13
Brann / Ikke uflaks mot RBK
July 06, 2004, 08:38:50 AM
Kan ikke skylde på uflaks mot RBK i går!!!
Det er ikke uflaks å selge førstekeeperen sin, som hadde tatt to av målene som kom mot i går.
Ingen kan si vi bare er uheldig som slipper inn fire mål i snitt på de fire siste kampene.
Det er heller ikke uflaks at Haugen driver med lett jogg i 90 minutter på midtbanen vår i går, som han har gjort i hele år.
Satt å fulgte med på Haugen i går, han bidrar ikke med en dritt, i det defansive er han for treg, kommer hele tiden ett sekund for sent i duellene, og i det offensive spillet er han livredd.
Går ikke på løp, der selv min bestemor ville sett at det skulle komt ett løp, driver og gjemmer seg bort mellom RBK spillerene så han er sikker på at han slipper og få ballen. Og når det kommer til pasninger så har han store problemer med å treffe på en tremeters pasning.
I duellene blir han for veik, men alikevell har han klippekort på laget.
Spør meg selv hva i all verden han har å tilføre et Brann lag som skal prøve og hente inn en ledelse, og hvor har Mons Ivar øynene sine når han ikke ser at det kunne vært på tide med ett bytte her.
Tror Knarvik ville gitt oss mer dersom han hadde fått den samme ubegrensede tilliten i kamp etter kamp!!!!

Kan i hvertfall ikke skylde på uflaks i går, tror ikke det var tilfeldig at vi tapte den kampen, desverre.....
14
Brann / olofinjana
July 06, 2004, 07:56:17 AM
GReit han spilte landskamp på lørdag, og greit at han er i forhandlinger med Monaco, men hvorfor ikke bruke han den tiden vi har han?
Alle andre klubber enn Brann ville tklet dette på en bedre måte!!!
Ingen andre som lar spillerene sine få 4 uker fri midt i sesongen for å forhandle med andre klubber.
Olof skulle vært i Bergen på søndag, og spillt kampen i går, han har allerede vært to ganger i Monaco og det skal ikke være behov for å reise ned en tredje gang for å forhandle kontrakt, hva er det han har agent for??
Og hva i all verden har Per Ove der nede og gjøre???
Hvis det er for underskriften så har de vel faks på stadion, og det er vel Monaco som skal kjøpe, hvis de er interesert så kan vel de komme til Bergen....
Virker uprofft hele opplegget, og bare nok et bevis på at vi har en sportslig leder som ikke takler jobben sin.
15
Brann / Eg e redd!!!!
July 05, 2004, 13:20:07 PM
Quote from: "Xminator"
QuoteEn annen ting er tiden alt tar, Per Ove er faktisk den eneste jeg vet om som har lengre behandlingstid på saker som skal innom kontoret sitt enn både stat, kommune og trygdekontor til sammen!!!!!


Så du har prøvd begge deler?


Vel, uten å se ned på de som av ulike grunner har havnet i "diverse køer"
så har jeg aldri prøvd noen av delene.
Men det er vel egentlig bare å følge litt med i nyhetsbildet for å få med seg behandlingstid i de ulike organene.
16
Brann / Eg e redd!!!!
July 05, 2004, 09:21:19 AM
Sorry, men det er nok bare å innse at pr. dags dato så kan vi heller se nedover på tabellen enn oppover. Var tendenser til sinne mot Per Ove på stadion mot LSK, og med et nytt tap i dag og Winters til LSK så tror jeg folk får nokk, og da håper jeg samtidig at dere som enda klamrer dere til "den gode jobben som er gjort" våkner også.

Greit nok, det er ikke hele ledelsen som svikter, det er Per Ove som er problemet.  Ledelsen generelt har gjort en grei jobb de siste årene, og ryddet opp økonomisk, fått i gang Brann butikken i regi av Brann, og den nye vip klubben i Hansa, så her er mye bra å spore som gir inntekter til klubben.

Men så var det Per Ove da, noen hevder han har gjort en kjempe jobb de siste årene, skaffet spillere som Olof, Soma, Kvisvik og Winters til klubben.
Helt feil, Olof kom med en tilfeldighet, etter en fransk klubb sendte han videre uten prøvespill grunnet manager skitfe, og treningene i Andrerlecht ble avlyst grunnet snø på banen.
Soma kom etter Mjelde hadde tatt over jobben til Per Ove og ringt flere ganger for å informere om hvor ønsket han var i Brann.
Kvisvik kan vi sende bukettene til Chess grunder Volvik for.
Og Winters kan vi nok takke Guntveit for etter hans tid sammen med han i Aberdeen.

Sanheten er den at hadde det ikke vært for tilfeldigheter og det at andre tok tak i Per Ove sine arbeidsoppgaver så hadde ikke Brann engang spilt i eliteserien i år.
Det at han ikke en gang har klart å finne erstatter for Olof på et halvt år sier jo det meste, og kom ikke trekkende med dette nye kvalitets stempelet hele tiden. Hvem spiller på midtbanen vår pr. i dag? Jo, Lund og Haugen, trenger vel ikke reise jorden rundt for å finne noen som kan gå rett inn og forsterke denne lagdelen her.

En annen ting er tiden alt tar, Per Ove er faktisk den eneste jeg vet om som har lengre behandlingstid på saker som skal innom kontoret sitt enn både stat, kommune og trygdekontor til sammen!!!!!

Dette er for dårlig, og skal Brann noen gang bli en toppklubb så kan de starte med og sparke Luskeludvig ut stadionporten, tror uansett det snart vil bli et folkekrav i Bergen å få han vekk.
17
Brann / Når det nå ikke blir Hassan
June 28, 2004, 15:30:11 PM
dersom det skulle vise seg at Brann i det hele tatt skulle klare å få noen forsterkninger i sommer så tror jeg Karl Oskar Fjørtoft hadde vært en god mann. Dropp sanne nå, han kommer i vinter, få inn Trond Fredrik.
Da kan vi bruke Trond Fredrik på høyre siden, Kato på defensiv midtbane, og Fjørtoft på offensiv midtbane, ikke bare vil vi få en slagkraftig midtbane, men vi vil slippe å bruke Haugen i kamp etter kamp, uansett innsats.

Men det som mest sansynlig skjer er at Per Ove helt hadde glemt at overgangsvinduet skulle åpne, så han har bestillt ferie med familien i denne perioden, så vi har no det laget vi har, får klare oss med dette ut året.......
18
Brann / Skammeligt
June 28, 2004, 15:11:42 PM
Når det gjelder fakkeltoget så må ikke det legges til dalen, Per Ove bor i Steinsvikvegen, første til venstre etter rimibutikken hvis du kommer fra Lagunen.
Når det gjelder Dylan, så er ikke jeg veldig overasket etter og ha truffet på han dritings på byn på fredag.

Men et protest tog hadde vært på sin plass, kan ikke la dette gå forbi uten å gi beskjed, skal ikke gi skylden til Opdal, han blir kastet til ulvene, men det var ganske tydelig at keeper byttet gjorde forsvaret uttrygt, og at det er et godt stykke igjen til vår nye førstekeeper holder elitestatus.
Blir nok noen år litt over kvalikkplass på oss nå.
19
Brann / Styret må gå! Ja, du og Per Ove
June 28, 2004, 10:12:53 AM
Kan si hva dere vil, men en ting er sikkert, det som så langt  år har vært et trygt og solid forsvar var i går usikkert og lekk som en sil.
Mye av skylden for dette må keeperbytte ta. Var flere ganger i går det ville vært mest naturlig å spille ballen tilbake til keeper, men forsvaret valgte å pælme ballen blindt oppover banen i stedet for.

Dette har med at forsvaret ille lengre stoler på sin keeper, de har ikke lengre den tryggheten som trengs.

Skylder ikke dette på Opdal, han blir kastet til ulvene, men det er andre i Brann som burde klare og se dette før de handler, Opdal er pr. dags dato ikke en god eliteserie keeper, han trenger tid for å bli det, kansje så mye som en sesong eller to før han blir stabil.
Det er da jeg spør meg selv hva Brann holder på med, som gir vekk Rønningen, han er 29 år, har komt i den alderen som er den beste for keepre, her hadde vi hatt en stabil topp keeper i fire fem år fremover minst.
Men i stedet for å gå for det sikre så skal Brann være en arena for at Opdal skal trene seg opp, dersom vi noen gang skal bli ett topplag så er ikke dette måten og gjøre det på.
Sorry, Opdal er ikke god nok, dersom han ikke tar til takke med benken så får man selge han, eventuelt leie han ut til en 1.divisjons klubb, det er da faen meg ikke veldedighet vi driver på med!!!

Med de holdningene som er hos Brann sin sporssjef i dag så vil vi aldri bli et topplag, det er bare og innse, vi kommer verken til å spille cupfinale i år, nordisk liga eller e-cup til neste år. Da kan Brann ta de 750000 de fikk for Rønningen og tørke seg et visst sted med de...

Brann står igjen på perongen når toget går, toget som inneholder pengene, pengene Brann trenger for å kunne bygge opp noe, for å kunne være med å betale for en utbygning av stadion. Gjevnlig deltakelse i Royal League vill gitt Brann gode penger, samt god matching, som igjen kunne ført oss noen runder lengre i Europa, og gitt enda mer penger.

Men vi får ikke være med, vi selger oss ut av det gode selskap, på grunn av at sportsjefen vår ikke liker enkelte spillere. Rart da å se at andre spillere igjen klager over at salget av Rønningen også kommer til å svekke miljøet i klubben...

Det som er enda verre, det er at det er så mange av dere som faktisk mener at dette er helt ok. At vi bare skal sitte og se på at vi kaster vekk muligheten til å bygge opp noe, hvor blind går det an å bli?

En passelig markering fra Bergenserenes side hadde vært å la stadion stå tom neste mandag mot RBK, ikke ett menneske innenfor portene, kun en beskjed til Brann om å fjærne det virkelige "problembarnet" Per Ove Ludvigsen.

Man kan ikke bare sitte og se på at Brann nok en gang seller seg vekk fra toppen i Norsk fotball, denne gangen må vi vise at vi stiller noen krav vi også!!!!!
20
Brann / Per Ove Ludviksen
June 25, 2004, 15:21:35 PM
Helt rett i at det ikke er noe å gjøre med salget av Olof, det ville vært et dårlig signal uttad og ikke la han få sjansen i en større klubb så lenge de er villig til å betale prisforlangene som Brann har satt for spilleren.
Men det er ikke det som er tema heller, tema er at Per Ove til tross for at de i lengre tid har vært klar over at Olof kom til å forsvinne til sommeren ikke har klart å finne en spiller som kan komme rett inn på laget og forsterke midtbanen til Brann.

Vi kan vel alle være enige at Brann har for tynn bemanning på midten, Haugen har ikke klart å prestere som han gjorde i fjor, og med en normal sterk tropp hadde nok han måttet tatt noen kamper på benken i år.
Vi kan ikke vente med å kjøpe nye spillere til vi finner en med samme prislapp og kvaliteter som det Olof innehar.
21
Brann / Per Ove Ludviksen
June 25, 2004, 14:18:37 PM
Ser dere bl.a. gir Per Ove kredit for at Soma kom til Bergen, her har nå Soma selv gått ut i avisen og sagt at det var alle samtalene med Mons Ivar som var en viktig faktor for at han valgte Bergen, her måtte med andre ord Mons inn og gjøre det som egentlig skulle vært Per Ove sin jobb.

Og vedrørende Olof, så er det ikke det at de solgte han som bekymrer meg, det var vi alle klar over at kom til å skje, men det er det at det ikke virker som de har klart å kartlegge erstattere som er problemet.
Her har de hatt minimum et halvt år på seg, og dersom de mener det ikke finnes en eneste spiller som er realistisk og hente med hensyn til om han vil til Brann, pris og kvalitet så har de ikke gjort jobben sin.
Klart det er ingen som vil ha en ny jonas Jonson, men det finnes spillere der ute, noe annet nekter jeg og tro.

Og dere som bare har positivt å si, kan dere forklare meg hvorfor det skal ta så lang tid å skrive ny kontrakt med spillere vi allerede har?
Hva er grunnen til at vi absolutt må vente til andre klubber har anledning til å komme med tilbud også?

En annen ting er Per ove sin holdning til aviser, for en tid tilbake(mer en ett år) så informerte BA Per Ove om en spiller som var ledig på markedet, husker i farten ikke hvilken spiller det er, men Per Ove bekreftet at dette var en spiller som kunne være innteresant for Brann.
På spørsmål om Brann ville kontakte spilleren presterte Per Ove og si følgende: Nei vi vil ikke kontakte han nå, dersom han da kommer til Brann vil bare dere skrive i avisen at BA fant spiller til Brann.

Hvor domt er ikke dette, dersom en spiller er god nok for laget spiller det vel ingen rolle om det er avisen eller Per Ove som finner vedkomende, her må man klare og sitte laget forann sin egen ære.

Ser mye av det samme nå også, etter Hassan var ute i media og uttalte at det ikke var på dette tidspunktet han hadde tenkt å returnere til norsk fotball, så uttaler Per Ove at etter det som har vært fremme i media i det siste ser han ikke noen grunn til å ta personlig kontakt med Hassan.
Det skader vel ikke å ta opp telefonen og i det minste få dette fra spilleren selv, og ikke fra media.

Mener personlig at det er mye bra som skjer på stadion for tiden, både på banen og i ledelsen, men det er ettellerannet med Per Ove som bryter med stilen som Brann ellers har styrt over til.
Han er rett og slett ikke kompetent til å sitte i den jobben han har.
Han er både sta og arrogant, og det er ikke en god egenskap i den stillingen.
22
Brann / Per Ove Ludviksen
June 25, 2004, 09:11:16 AM
Begynner nå å få nokk av Per Ove sine dårlige beslutninger, eller mangelen på å kunne ta en beslutning. Han klarer det gang på gang, nå sist med Ivar Rønningen.
Hvorfor skal det ta så lang tid å skrive under ny kontrakt i Brann, greit nok at de vil satse på Oppdal, men da må de gjøre det fra starten av sesongen. Man selger ikke førstevalget mellom stengene midt i sesongen.
Dersom Per Ove ikke hadde hatt beslutningsvegring så hadde ikke dette vært ett tema engang.
Men dette er bare toppen av kransekaken, bare nokk et bevis på Per Ove sin udugelighet.
Kan begynne med hans uttalelse om Tom Sanne, her presterer Per Ove å si at han er bare en av mange i sinn klasse i eliteserien, ikke den mannen som vi leter etter som kan komme inn og forsterke Brann, hva er dette for en uttalese om en spiller du nettopp har signert? Her er det snakk om å ønske folk velkommen til klubben. Så har vi jo Olof da, først så er Per Ove på t.v. hvor han bare er glad for at vi er kvitt ham, greit å slippe å ha klasse spillere på laget. Men vi visste jo alle at den dagen Olof forsvant var nær, men hva da med erstatter for han? Her har Per Ove vært klar over at dette kommer til å skje i hvertfall i et halvt år, mannen har hatt seks måneder på seg til å kartlegge og finne en spiller som kan forsterke Brann sin midtbane etter Olof(det vil si finne en spiller som er bedre en Haugen), men han har tilsynelatende ikke klart å få et enenste navn ned på blokken, har foreløpig bare klart å gå ut i b.t. og forklart at dette er en prosess som kommer til å ta tid. Dette til tross for flere turer utenlands for å se seg om, men dette har tydeligvis vært forgjeves.
Mannen må jo klare og se at Bran har en syltynn stall dersom man ser vekk i fra forsvaret, her trengs forsterkninger fort skal man klare og henge med i kampen om cupfinale, e-cup og royal league!!
Så har vi Winters, heller ikke her klarer han å få fingen ut, gikk vel ca. en måned fra Winters sa nei til det første forslaget til Per Ove klarte og komme frem med ett nytt, kjempe greier det så får andre klubber også anledning til å komme med sine tilbud.
Hanstveit har det vel vært snakk om at det nærmest bare er underskriften som mangler i fire fem måneder nå, og det skulle ikke forundre meg om de klarte og rote vekk Oppdal også.
Per Ove er Brann sin vonde akilless hel, mannen er rett og slett ikke kompetent til å være i den jobben han har, det må være mulig å få luket han vekk og få inn en som i det minste kan ta en beslutning i løpet av en ukes tid.
Personlig ber jeg hver kveld til høyere makter for å slippe en ny dag med Per Ove som sitter og er mest opptatt med "her må det rives ned stein for stein"



Synd vi ikke klarte det i år heller Brann.
23
Brann / Tromme på stadion
June 08, 2004, 07:32:30 AM
Han sitter på Hansa, samme plass på felt Z i hver kamp, og trommen har han alltid med, greit for dere som sitter så langt vekke at dere ikke hører det, men det er nok av oss som må høre på dette og få ødelagt store deler av hver eneste hjemmekamp. Neste stopp er vel Tommy Sulen på stadion med kassagitar og ropert.
24
Brann / Tromme på stadion
June 07, 2004, 15:56:49 PM
Tror det er mulig å få den vekk dersom det er mange nokk som tar seg bryet og sende en seriøs mail til Brann, og klager over trommingen.
25
Brann / Tromme på stadion
June 07, 2004, 15:39:24 PM
Hva i all verden har den trommen på stadion å gjøre?
Må være mulig å få vekk denne trommen, er selv gått totalt lei av å høre på den, og det virker på reaksjonene på folk rundt som jeg ikke er alene om det. har selv sendt en mail til Brann og klaget på dette, og vil oppfordre alle andre til å gjøre det samme.
Her er mail adresse: jlarsen@brann.no