• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - brannbrann

1
Sequeira sitt røde kort var soleklart!

Hvorfor? fordi det så ut som han skulle gjøre noe.

Det går selfølgelig ikke ann å konkludere sånn......
2
Quote from: Langhår on April 11, 2009, 17:57:42 PM
Quote from: michael collins on April 11, 2009, 17:47:04 PM
Quote from: Langhår on April 11, 2009, 17:41:37 PM
Forsvaret til TIL er ikke allverden og bør være fullt mulig å skape de nødvendige sjanser på.



Hva er det du vil frem til? TILs forsvar bør være fullt mulig å skape de nødvendige sjanser på. Benekter du det? Det består av helt ok. spillere. Verken mer eller mindre. Reginiussen er enormt overvurdert, bare spør Fulham som etter å ha kartlagt han opp og ned og i mente fant ut at 6 mill var det han var verdt. Yndestad og Høgli? Helt greie backer. Det norske landslaget er ikke allverden. Noen gode kamper fra Brann og både Dahl og Holmvik vil havne i troppen der.

Vårt problem er at vi har et tannløst angrep, noe som kan bli vår bane på mandag, men jeg mener at det alt i alt bør være lov å forvente seier mot TIL på hjemmebane.

Du har forøvrig en ganske uhederlig måte å uttale deg på. Du skriver deg som om du snakker på vegne av alle TIL supportere. I en annen tråd skriver du om Steinar Nilsen: -..... og vil alltid ha en viktig plass i hjertet til oss TIL-supportere. Vi håper han vender tilbake til Tromsø før eller senere". Dette til tross for at det er et faktum at mange av dine ikke kan fordra Nilsen etter at han dro og overhodet ikke ønsker ham tilbake. Du representerer ingen andre enn deg selv, og du bør holde deg for god for dra inn alle andre TIL-folk i dine subjektive oppfatninger.

Bare en digresjon fra min side der altså.
Det du sier om Reginiussen henger ikke på grep.
At fulham i det hele tatt byr på han, beviser at de syns han i allefall kunne vert en backup till første ellvern.
De fleste som kunn har sedd han i tv-kamper, vill nokk synes han er overvudert.
De få dårlige kampene han har spilt, har som regel vert tv kamper