• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - rogga

1
Om vi spiller med en eller 2 spisser er forsåvidt ikke så innmari viktig, så lenge vi bruker de spillerne vi har på en riktig måte. Problemet er at det går så mange kamper mellom hver gang ballen fra Huseklepp bryter mållinja at det bør være uakseptabelt for Brann.

Et annet spennende alternativ, kanskje? Har litt sansen for Sævarsson. Skal ikke huske så langt tilbake før en kommer på en islending som ble omplassert med stort hell tidligere. Har denne islendingen målteft? Han har i hvert fall fart!? Hadde vært interessant å se ham på topp i et par reservelagskamper?
2
Quote from: skuteviken on April 07, 2009, 09:40:21 AM

Er en herlig formasjon, men å begynne å eksprimentere med formasjoner på dette stadiet her av sesongen tror jeg nok ikke kommer til å skje, men tenk;



Er veldig usikker på om jeg er enig med deg. Ja, det er kanskje å eksperimentere, men det er mye bedre å gjøre det tidlig i sesongen når en ser at dagens lag hakker fremover på banen enn om, og måtte det aldri skje, det begynner å bli smått med poeng på stadda utover våren.

Vil gjerne ha i hvert fall Huseklepp, kanskje begge, som en rein ving jeg. De kreftene han har må han bruke fremover på banen. Så 4 solide bak. 2 gode maurer på midten med Solli/Bakke som indreløpere/fremskutte sentrale på midten, pvm på venstre med en viss defensiv rolle og huseklepp, karadas/nielsen som oppspillspunkt, bare at huseklepp trekkes ut på siden. der får han gjort det han kan, gå til linjen og slå innlegg.

Dessuten mener jeg at vi har en solid 4er bak og med de 3 på midten kan faktisk brann spille slik vi på sidelinjen liker å se; angrep er det beste forsvar. Putter vi flere enn motstanderen, vinner vi kampen, uavhengig av om det ramler inn 1, 2 eller 3 mål bak.