• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - I år tar vi alt

1
Brann / Sv: Eirik Bakke
August 10, 2009, 13:09:57 PM
Quote from: Ferguson on August 10, 2009, 13:05:02 PM
Quote from: nero on August 10, 2009, 12:51:41 PM
Quote from: Ferguson on August 10, 2009, 12:44:28 PM
Quote from: kabelmann on August 10, 2009, 12:42:24 PM
Quote from: Ferguson on August 10, 2009, 12:37:05 PMSlik får du ikke rødt på i utlandet!


Denne føler jeg meg relativt sikker på ville gitt rødt kort hvor som helst ellers også.


Neppe! Men gjerne motbevis meg. Jeg har sett taklinger som den, som ikke har blitt gitt kort på i utlandet! Det ser voldsomt ut og stygt, men det er det ikke.

Det ser stygt ut, men er det ikke?? Javel? Hvis vi ikke skal stole på øynene våre i slike situasjoner, hva skal vi stole på da? Følelsene? Dagsformen?


"Ser stygt ut" var en noe dårlig formulering av meg. Grunnen til at det ser voldsomt ut er jo at spilleren er i luften når han blir taklet og dermed mister balansen og faller. Hvis jeg ikke tar feil tok han vel en liten piruet. Fallet og bevegelsen ser voldsomt ut, men taklingen er fin og grei. Knapt et gult kort.

I en hvis liga over dammen så skjer det hver helg uten noen særlige reaksjoner. Sett slike taklinger passere i Spansk, Fransk og tysk fotball og. Til og med Brasiliansk fotball.

Jeg mener Bakke skal være glad for at han ikke kom tiendeler senere inn taklingen. Da hadde det mulig hvert en spiller som kansje ikke hadde noe fotballkareiere igjen. Syntes det røde kortet til Bakke var ner en greit og håper han får minst 3 kampers karantene. Nå må Bakke snart slutte og spille grisete. Jeg syntes det er greit og ok at en spiller kan være hard og tøff, men den taklingen mener jeg er langt over grensen. Glemmer ikke den taklingen Stabækspilleren tok på Bakke for par år siden og det var jo en takling i samme kaliber.
Håper Brann fort reiser seg etter Oddkampen og uten Bakke.
2
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 10, 2009, 12:54:43 PM
Quote from: nero on August 10, 2009, 12:07:17 PM
Ikke for å forsvare Kovacs, men ingen nevner det faktum at Opdal riktignok faller om med skade, men da Kovacs er på vei forbi, prøver han jo desperat å felle Kovacs. Ikke det at det retferdiggjør scoringen etter min mening, men det kan gi et skinn av troverdighet til påstanden til Odd om at det var greit å fortsette spillet.


Er ikke helt enig i det. At Opdal prøver og takle Kovacs ligger i innstinktet til Opdal. Men det jeg syntes er værre er den taklingen til Bakke. Jeg syntes han må roe seg mange hakk. Hadde den taklingen sittet ordentlig kunne han ha ødelagt fotballkarrieren til Odd spillerern. Bakke er en tøff og hard spiller, men syntes han burde gå i seg selv dan han ikke tåler og bli hardt taklet selv. Håper Bakke får minst 3 kampers karantene. Men tilbake til Kovacs sin usportslige opptreden, så tror jeg faktisk at resultatet hadde hvert noe helt annet om ikke Odd hadde fått mål her. Det virket som om alle Brann spillerne var frustrert over denne hendelsen. Håper Brann løfter sseg fort etter denne kampen uten Bakke på banen.
;)
3
Kamper / Sv: Stabæk - Brann, mandag 29.06 kl 19
July 02, 2009, 14:04:38 PM
Quote from: olebrann3 on July 01, 2009, 22:45:10 PM
halve feltet satt jo faen meg. Stabæk support flink? Hadde kopiert alle sangene våre. Forøvrig et elendig anlegg, fikk beskjed før eg gikk inn av det var kjølig inne 15-20 grader(bedre en 32 og vindstille utenfor). Inne var det klam og ekkel luft som stabæk må dra fordel av siden de spiller og trener her hele året. Vanlig butikk eller noe matsted var det ikke innen en mils omkrets ifølge en vakt. Eneste var pølser i kiosken når man kunne gå inn(dette var 3 timer før kampen)


Huff da, det er synd på deg. Jeg syntes det var en artig opplevelse i hallen, men kan være enig i at det var varmt og dårlig luft. Luften tror jeg kommer av at det luktet fortsatt nytt. Men tror det var bedre og være i halle og se kampen istedenfor ute i steikende sol. Det er mye fordeler og ulemper med og spille innendørs, men og lese det du skriver tolker jeg på at du egentlig er misunnlig på den nye arenaen til Stabæk. Men en annnen ting som du ikke tar med er at brannsupporterne peip ut den lille gutten som var maskott for Stabæk, mens hele tribunen klappet for Brann sin maskott. Er flau på Brann supporternes vegne her.
Håper bare Brann snart vinner igen.

Fortsatt fin og varm dag til alle ::)
4
Kamper / Sv: Stabæk - Brann, mandag 29.06 kl 19
July 01, 2009, 07:35:37 AM
Quote from: BrannSupporter on June 30, 2009, 13:27:33 PM
Quote from: krøvel vellevold on June 30, 2009, 09:22:31 AM
Og for øvrig var akustikken en stor skuffelse.


Stabæk Support brukte jo faktisk den plassen vi fikk tildelt i starten sesongen. Men nettopp pga den dårlige akustikken flyttet de over til kortsiden. Om akustikken der er så mye bedre er ikke godt å si men..


Jeg satt på sponsoplass på motsatt side av Brannsupporterne og jeg må si at jeg nesten ikke hørte dere Brannsupportere. Jeg må også si at jeg ble imponert over supporterne til Stabæk som klarte og få med seg hele tribunen på sitt eneste rop, men den fungerte for dem.

Når det gjelder sutrekopper så syntes jeg Brann skal se seg selv i speilet og se hvor lett Karadas detter og sutrer til dommeren. Eirik bakke som er kjent for en tøff spillerstil men ikke tåler og selv bli tatt på syntes jeg er flaut.

Så var det vinnermålet. Jeg kjønner at at dommeren burde ha stoppet kampen, det er dommeren vi bør sjefte på og ikke Diskerud eller Stabæk. Jeg tror ikke Brann ville ha spilt ballen på sidelinja og sagt ifra til dommeren at det er hodeskade om det var Brann som hadde hvert i samme situasjon.
Syntes forøverig at Telenor Arena var en artig opplevelse som innendørs fotballarena.

Jeg glemte og si at jeg var flau da Brann supporterne peip ut den lille gutten som var maskott for Stabæk.
Alle på tribunen klappet da maskotten for Brann ble presentert.
5
Brann / Sv: Steinar Nilsen
January 04, 2009, 15:26:22 PM
Quote from: Langhår on January 04, 2009, 15:06:14 PM
Registrerer at Nilsen er en stor tilhenger av Englands mestvinnende lag gjennom tidene, Liverpool FC. Dette er selvsagt et stort pluss og gjør meg tryggere på at vi har fått inn en bra mann.


Hmm da e det mange som kunne ha hvert trener for Brann om det holder med å være tilhenger av Liverpool. ;D