• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Cirkus Arnardo

1
Kamper / Sv: Etter kampen: Bodø/Glimt - Brann 3-1
September 01, 2008, 22:12:52 PM
Quote from: michael collins on August 31, 2008, 22:57:02 PM
Quote from: eivhelle on August 31, 2008, 20:37:15 PM
Det som er irriterende med kampen i dag er at Brann taper kampen i en periode der vi er i ferd med å ta over initiativet. Glimt skaper lite farligheter i andre omgang og straffer oss med kontringer når Brann angriper med mange spillere. .


Jeg håper Mjelde visste mer om hvordan Glimt spiller enn du gjør. Det er nøyaktig på den måten Glimt vinner sine kamper. De ligger med ti mann bak ballen omkring egen 16-meter 95 % av tiden, og kjører kontringer med fullt trykk 4-6 ganger i løpet av en kamp. Når man bare ser scoringene og de beste sjansene på TV virker det som om de spiller flott fotball. Ser man hele kampen oppdager man at de spiller ultrafeig fotball, og til og med på hjemmebane. Bodøpublikumet er det eneste i landet som ikke skammer seg over å se sitt eget lag forsvare seg til seier.
Oi! Ser flatlusa michael collins fra Tromsø er ute og sprer sitt glade budskap om rivalen Glimt. ;D Stikk heller "kjeppen" din ned i "transtampen", lille collinsgutt, og se om du kan tilegne deg noe som helst fotballkunnskap der. Må nesten være fra "Murmansk", for i det hele tatt ha fantasi til å gulpe opp så mye skittsnakk!