• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bored

1
Jeg var på Ferie i Marseille i sommer. Det er en fabelaktig by! Hotellene er billige og jævlig dårlige.. Ble loppebitt på det ene hotellet vi lå på... Men franskmenn er kjempekoselige, ølet godt, og maten helt fantastisk.. Ihvertfall hvis man unngår de værste tursitfellene, og barguettene med pommes frittes oppi (!)

Ryan air flyene fra stansted korresponderer med Norwegian, så på den måten kan man komme seg rimelig og enkelt opp og ned...

Marseille sentrum er en stor gate som går fra jernbanestasjonen og ned til havnen... Omtrent midveis i denne er der en liten pub som heter "den stygge andungen" eller "Le vilain petit Canard" som det heter på fransk. Denne pubben ble stampuben vår i sommer, og vi så halvparten av em kampene der! Gå innom der og si at dere kommer fra Bergen, så får dere nok rabbat på den allerede billige ølen! Puben er ikke direkte ulik gode gamle Harpen på bryggen i hine hårde dager, og innehvaveren tar gjerne en øl eller fire med dere, selv om han er på jobb! I samme gate ligger det hotellet vi ble loppespist på.. Hotell marseille tror jeg det het, og kostet 20 euro for dobbeltrommet. Det er sentralt i forhold til havnen, og jernbanestasjonen..

Vil man bo ekslusivt er der et slott ca en time utenfor Marseille i en by som heter Aixe en provence. Slottet heter Chateau de la Pioline, og gir en følelsen av å være kongelig! Dyrt er det ikke heller.. ca en tusenlapp for natten, men maten kommer i tillegg og den er dyr!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selv kan jeg desverre ikke dra med mitt elskede lag til Frankrike! Pliktene kaller no desverre alt for mye :(