• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kribent@hotmail.com

1
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 07, 2008, 23:43:03 PM
Quote from: esp123 on October 07, 2008, 23:18:54 PM
Hvorfor vil folk ha Steinar Nilsen!? Det er jo en grunn til at Tromsø sliter med publikumsframmøte til tross for at de er et topplag.


Nå er det slik at stabæk også trekker svært lite publikum de også. Så hvis det er det som kriteriet ditt for en ny trener synes jeg synd på deg. nå må du huske at teitur thordason trakk fullt hus selv om han var katastrofe for brann. du må se på det han har gjort med laget, ikke det han har gjort med publikummet.
2
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 07, 2008, 23:35:39 PM
Per dags dato er det kun en trener i tippeligaen som er aktuelle for brann, Steinar Nilsen.
Jeg kunne nevnt Jan Jönsson, men han er høyst uaktuell for brann i 2009 sesongen pga muligheter for champions league med stabæk. Da står vi igjen med de to første. Steinar Nilsen har fått til mye bra med tromsø de siste årene. Han har riktig nok ingen meritter, men han har dratt tromsø opp av gjørmen og ført dem nesten til topps. Stallen til tromsø er ikke mye å skryte av, men det er også et tegn på at det kollektive betyr mer enn enkelspillere. Når han bruker spillere som ikke er "gode" nok for brann (knarvik og haugen) og gjør dem til stabile gode tippeligaspillere (noe som han forøvrig har gjort med resten av laget til tromsø).

Det blir rent hypotetisk å tenke seg hvordan han ville gjort det med brann. Brann er på papiret det beste laget i tippeligaen (og det er de fortsatt til tross for en fiaskosesong), men alikavel så ender det med en fiaskosesong for brann. Men jeg tror Nilsen er det beste treneralternativet for brann 09. Dette begrunner jeg med at han er dyktig lagleder. Hans stabilitet og sin offensive tankegang samt sine taktiske ferdigheter gjør at han bør bli hovedtrener for brann 09. Men for at han skal evt lykkes i brann er han avhengig av et godt spillerapparat.