• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - HJulius

1
Jeg vil begynne med at jeg gleder meg sinnsykt til å se dere alle i Fredrikstad, jeg håper dette blir ett bra arrangement, å at vi får en smertefri gjennomgang av kvelden før, under og etter, ikke minst med 3 poeng i sekken..

Dessverre er det vanskelig å få til noe på brygga i fredrikstad for så mange mennesker som vi fort blir kampdagen 26, da de ikke ønsker større mengder bortesupportere på de fleste uteplassene. Jeg ser det skal være noe opplegg på City Scene som er i tilknyttning til hotellet.
Det er derimot to utesteder i byen som kan være aktuelle og mulige å inkvartere folkene på, å det er Katti som ligger i samme bygget som hotellet, der er det om ikke annet alkohol og god plass, det er også muligheter for matservering fra resturanten Tobias som ligger vegg i vegg med passasje imellom. Andre uteplassen er Hawk, her har de også muligheter for noe enklere bevertning, samt det er ett utested over to plan. Dersom de er villige til å ta imot oss der, så er det veldig god plass, å det burde være gode muligheter for i forkant å kunne få gjort en deal på øl ol. Hawk ligger nærmest stadion, selv om differansen på avstand ikke er den største. Noe bedre uteplass er det vell å merke på Katti som ligger ut mot gågaten i Fredrikstad.

Dersom det lar seg gjøre og er ønsket å benytte en av disse, så er jeg sikker på at vi kan få samlet hele gjengen under samme tak i det store og hele, det er på begge plasser anledning for gode lyd anlegg og masse morro.

Lettest vil nok være om man får benyttet Katti, da det er direkte adgang til hotellet fra insiden, både til City Scene som allerede det er lagt opp til noe mat og drikke, samt kort vei til byens fasiliteter.

Hawk kan for de som ikke har hvert i byen og gjort seg kjent være noe knotete å finne.


Håper dette blir en kamp vi vil huske tilbake på!!
Ses snart alle sammen!!
2