• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Morgaine

1
Fint at katta slapp ut av sekken! Da er vi forbererdt og skal ta ut batteriene av ringeklokkene så vi får være fred.  ;)
Er det virkelig sånn at det å pynte byen til fotballfest er å be om bråk? Jeg har vært på mange bortekamper og det har da aldri falt meg inn i halvsøvne å rive ned eller ødelegge noe som hjemmesupporterne har hengt opp! Heller ikke å by opp motstandersupportere på juling.
I de to siste hjemmekampene har først VIF - folk gått til angrep på folk og i går trua LSK - folk en fotograf fra Demokraten med juling, og en familiefar med kone og 3 måneders gammel baby ble slått ned. Er det virkelig  sånn vi vil ha det?
Brann er jo kjent for å ha en liten gruppe med folk som liker å yppe seg. Skal vi virkelig la disse utgruppene få sette dagsorden for hvordan rammen for fotballkamper skal være i Norge? Liker du at når du drar på bortekamp skal du behandles som en "kriminell" og ha politiet i hæla og bli møtt med mistenksomhet av befolkningen i byen du besøker?
2
Velkommen til Fredrikstad! Håper det blir en like spennende og god kamp som åpningskampen i Bergen. Bare med motsatt resultat! ;D Men jeg har et lite spørsmål til dere, har dere tenkt å oppføre dere like idiot som Isko Boys og Fugla? Kaste vimpler i elva og banke opp bestefedre og skremme småunga på vei over brua til kamp?
Fredrikstadfolk er heldigvis et rolig folkeslag og liker at besøkende trives i byen vår. Vi prøver å lage god fotballstemning i byen før kamp og pynter med vimpler. Hadde vært hyggelig hvis dere respekterte det og bidro til god stemning i forkant.