• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - fuskb

1
Brann / Sv: Kred til øvre øvre felt C
May 05, 2008, 15:06:38 PM
Quote from: abe78 on April 30, 2008, 15:47:28 PM
Felt A synger bra de :-) Helt herlig at alle står ja. Gjelder alle radene. Folk ser jo bedre også - og jeg ser ikke at noen klager på dette.


Mange av de som i sin tid skapte det som kan kalles suporterkultur i bygda har nå barn de ønsker å ta med på kamp. Ikke lett for en treåring å se, når alle fiskerne forann han på sittetribunen står. Hvorfor ikke stille seg på stå tribunen om man ikke har vett på å sitte.
2
Brann / Sv: Hater Casuals?
May 05, 2008, 00:40:12 AM
Mitt tips til deg unge lovende er å støtte laget ditt, ikke lag problemer for det.

Liker du West Ham eller firmaet til Majoren? Eller bare den komersielle filmen hooligan...

Sloss mest mulig internt, det støtter kampsaken deres. Hva er det forresten.

Litt rart at fiskere fra Bergen skal ikle seg pent tøy....

Nei våg og vær stolt av dine røttter, skitt fiske
3
Brann / Sv: Hater Casuals?
May 05, 2008, 00:34:14 AM
Quote from: Terje Bø on April 20, 2008, 18:25:18 PM
Dette var en episode framprovosert av bataljonsmedlemmer av verste sort. Den type supportere som gjør at flere og flere søker til alternative supportermiljøer

Bergens yngste og peneste gutter nyter en rolig utepils på den eneste åpne puben i bærum. Tro meg, det var ikke der vi ønsket og sitte.

Bataljonen repetere de fem sangene de har i sangrepertoar sitt, og stemningen er fin. Ingen er tøffe og hater casuals der og da.

Bærumspolitiet ankommer og driver forebyggende arbeid. Bergens fineste blir tatt til side og bes oppgi legitimasjon, uten at det har vært noen episoder i forkant som skulle tilsi at dette var nødvendig.

I det bergens fineste slippes av gestapo og får nyte pilsen sin videre, begynner et par overstadige striler og bataljonsmedlemmer og synge "hater hater hater casuEls". De er selvsagt veldig tøffe nå som politiet er på plassen og passer på.

Sangen dør ut, men påbegynnes igjen noen minutter senere. Nok får være nok.
Bergens flotteste ungdom reiser seg og inviterer. Om bataljonen er så tøffe som de ønsker og være får de komme bort å hilse på oss.

Glass og ølbokser flyr igjennom luften i rettning bergens pent kledde, politiet griper inn og bortviser denne flotten ungdommen fra stedet. Tragisk, latterlig, men som forventet av gestapo.

En situasjon ene og alene framprovosert av sirkuset bataljonen, og prakt eksempel av type dårlig norsk politi arbeid.


Bataljonen er en VITS!

Hater hater hater NFF!Vi skal storme banen, vi skal storme banen!

Ja, jeg venter i spenning hver gang dere synger denne.
Når skal dere egentlig storme banen?
Jeg har sett dette blitt gjort en gang når denne sangen ruger(LSK borte i fjord), og denne flotte personen med mentaliteten på plass, hadde ikke brann drakt på seg.

"E det nokken som vil sloss, bare kom igjen med oss vi e tjuagutter vi hele gjengen"

Er det ikke på tide dere ligger denne sangen dø?
Når de som virkelig er tjuagutter og sloss for byen og laget er så hatet og fryktelige som dere skal ha det til, er det vel litt ironisk at synger denne for full hals flere ganger for kampen? Et slikt rykte kan vel ikke "norges beste" supporterklubb ha på seg?  slossing for noe tull....

Jeg kan ikke gjøre annet enn å konkludere med at Bataljonen er en supporter klubb med falsk mentalitet! (og norges minste sangrepertoar)
Jeg skjønner godt at flere og flere bergensere skjemmes av å reise på tur med dere..

og til dere som allerede har fått nok:
Dere er hjertelig velkommen til alternative supportermiljøer med EKTE mentalitet og følelser for by og lag.