• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - en fyr under tårnet

1
Brann / Hvilken kamp har oddrane sett?
May 05, 2004, 22:28:18 PM
Hvilket i og for seg stemmer, men Odd hadde bra taket på Brann i perioder også. Poenget mitt, KennethS, var at du lurer på hvilken kamp oddrane har sett, men det viser seg at endel andre objektive medier har sett det samme. Registrerte også at Mons Ivar Mjelde mente uavgjort var greit bilde av kampen. Jeg benekter ikke at Brann hadde taket på Odd i peridoer, men hvis du virkelig ikke klarer å se at Odd også hadde nok av sjanser til å putte et par mål sier det vel sitt om hva du har fått med deg av kampen.

Når det gjelder dette med at vi hører snakk om møkkaspill hvert år, vel, vi hører jo at brann skal ta gull, medaljer og det ene med det andrehvert eneste år også, uten at jeg nødvendigvis tar det for god fisk.   :wink:
2
Brann / Hvilken kamp har oddrane sett?
May 03, 2004, 11:03:33 AM
KennethS: Hvilken kamp så du?

Nok engang syter brannfans om at Odd spiller destruktiv fotball. Vel, når ens eget lag ikke leverer er det forståelig at man klandrer motstanderen for råtten spill, men to feil gir ikke en rett. Både BA og BT skriver at Odds utligning og uavgjort var fortjent, så den som skiller seg ut her er kennethS. Når det gjelder artikkelen om at oddspillerne ligger så jævlig mye nede, vel, det blir et noe subjektivt syn fra bataljonens side. Dette hører vi hvert år, og faktum er jo at dere tolker enhver situasjon hvor oddspillere ligger nede til at man drøyer tida. Forøvrig kunne jeg ikke se at skada spillere førte til så mye dødtid uansett. Ta dere sammen og fokuser på egne ferdigheter, så får dere heller vise hva dere er gode for i Skien.

En fyr under tårnet
Oddpatriot