• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Mika Kottila

1
Brann / Sv: Eirik Bakke
February 18, 2009, 20:02:51 PM
Bakke som midtstopper hadde blitt skandale. Han hadde vært skadet 1/3 av kampene, sonet karantene 1/3 av kampene og laget straffespark og ordnet seg karantene den tredjedelen han spilte kamper.
2
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 20, 2008, 19:43:26 PM
Nils J. Semb blir desverre den neste treneren.
Folk påstår at han har god peiling på fotball, det har de sikkert rett i, han er sikkert en av de i verden  som har mest peiling på deffensiv, overorganisert, dritt kjedelig møkka fotball, i tilleg til det er jo han norgesmester i syting, klaging og pisspreik.

CVèn til den tidligere Drillo assistenten er ikke akkurat noe å skryte av heller, selv om folk sikkert tror det.
Ett EM sluttspill fikk han Norge til, det er alt! Og vi så jo hvordan det gikk, flaut som faen, Norge skårte 1 usselt mål (keepertabbe) og hele Europa lo av oss, kalte det for anti fotball, feig møkka fotball osv.
Resten av cvèn til den tidligere bonden er skandale.
3
Brann / Sv: Overganger 2008
August 09, 2008, 08:39:16 AM
Quote from: Huff on August 09, 2008, 01:10:27 AM
Quote from: flowen on August 09, 2008, 00:47:52 AM
...var jo en som nevmte over her (for noen dager siden).. at kan hende brann sparket treneren for at media skulle være for å ha en konkret spiller å jobbe med... mens media frotset i trener avgangen?? (foret avisene med litt mat)



Ingenting tyder vel på at Brann kan være så kyniske, selv Morinho ville vel ment at dette var å gå for langt. Skulle de skape skandaleoverskrifter kunne de vel funnet på noe med litt mindre sportslige konsekvenser. Bjørn Dahl eller RBH kunne forsåvidt gravd opp Paldans håpløse angivelige kommentarer om Christer George og sagt at Stefan hadde rett (dette ville riktignok vært totalt uakseptabelt, og halve styret måtte gått, men det var det første som slo meg inn når jeg tenkte Godset og overskrifter).

Hente inn Mika Kottlia, det hadde neppe vært dyrt og absolutt skapt overskrifter (type ubetinget raseri fra fansen, med litt humor også). Kanskje kunne Mika bidrat sportslig også, men er usikker på om det finnes et Brann5 lag i 7.divisjon.


Jeg er klar.
4
Brann / Sv: Steffensen Sparket.
August 07, 2008, 16:28:06 PM
Endelig kvittet de seg med den idioten. Skulle gjort det for lenge siden.
Er uenig med dere som mener at tidspunktet er feil, de kunne ikke funnet ett bedre tidspunkt.
Akkurat når jeg hadde mistet all tro og håp på brann styret, så kommer de med denne deilige nyheten.
No er det bare Mjelde, bruun, gunntveit og fakiri igjen så er troen tilbake, og arman forresten, hjelper ikke å skåre ett viktig mål. UT MED PAKKET!
5
Brann / Sv: Overganger 2008
July 31, 2008, 16:16:19 PM
http://www.youtube.com/watch?v=rSV4izWXE3w

Giftig foran mål han her, betryggende at han blir kalt for missen i sverige, ikke god nok for Sunderland. Hmm, Løp å kjøp, svi av alle pengene på han.
6
Brann / Sv: Espen Steffensen
June 21, 2008, 22:51:06 PM
Ut med pakket!
7
Det skrives flere ganger her at spillerene ikke har prestert, kunne ikke vært mer enig, MEN Hvem i H...... sin feil er det da??? Hvem er det som ikke klarer å få spillerene til å prestere? Hvem er det som aldri klarer å få spillerene til å snu en kamp ( i positiv retning)? Mannen kunne ikke motivert en ku til å si mø engeng.
8
Alt
Mjelde må gå!