• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Even

1
Kamper / Re: VESTLANDET ER MYE STÃ?RRE ENN MIDT-NORGE
October 15, 2006, 02:38:14 AM
Quote from: "Talentspeider"Jeg ler så griner av disse tallene Dere kommer med. La oss nå se på disse Vestlandsfylkene. Jeg har selv jobbet i Stavanger, Haugesund, Stord, Bergen og Florø og alle disse stedene er innen rekkevidde for Brann Stadion. F.eks. du kan kjøre fergefritt fra Stavanger - Haugesund - Stord og ferje fra Stord til Os. Fra Os kjører du inn til Bergen sentrum på 15-20 min. En venn av meg som bor på Husnes (Kvinnherad kommune) reiser fra Husnes via Stord til Os med ferje og da kommer han til Bergen. Du kan også kjøre en annen rute. Dessuten kan du også ta hurtigbåt til Bergen og det er veldig bra forbindelse mellom Stavanger og Bergen med hurtigbåt. Hurtigbåten stopper på mange småsteder mellom Stavanger og Bergen. Folk som bor i Sogn og Fjordane har også bra forbindelse til Bergen med båt og Ferje. I disse Vestlandsfylkene (Hordaland=452 661, Rogaland=397 594 og Sogn og Fjordane=106 650) bor det til sammen 956 905 innbyggere og alle disse har kommunikasjon til Brann Stadion. Til sammenligning fylkene som har Lerkendal som nedslagsfelt (Sør-Trøndelag=275 403, Nord-Trøndelag=128 694 og Møre og Romsdal=244 978) bor det til sammen 649 075 mennesker. Med andre ord Brann har i utgangspunktet tilgang på mere enn 307 830 mennesker enn det RBK har. Så nedslagsfeltet til Brann sammenlignet med RBK er nesten 30% større og til tross for dette så går hver 8. Trondhjemmer på kamp mens hver 15. Bergenser går på kamp. Jeg "soler" meg i disse tallene og tallenes tale er tydlige!!!


greit jeg er full som faen, men no skal du høre:
Nå har jeg faen meg sett meg lei på at du mangler totalt intelligens, og alt som har med evnen til å tenke å gjøre.
Makan til tanketomt vas fra deg skal en lete lenge etter.
Du tror folk i stavanger og haugesund vil dra til brann stadion for å se brann?

Har du hørt om viking eller fk haugesund din bartemann?
Tror du folk i sogn og fjordane vil heie på brann?, har du hørt om sogndal?
kan du for EN gangs skyld svare på det folk sier???

Gratulerer foir å ha irritert meg, noe som skal jævlig mye til. Sitter her å banner og steiker over din idioti.
2
Kamper / Brann-Rosenborg
October 14, 2006, 18:03:53 PM
Quote from: "Talentspeider"
Quote from: "jako"
Quote from: "Talentspeider"Det er jo interessant da at hver 8. Trondhjemmer går på kamp mens det er hver 15. Bergenser som går på kamp. Dette forteller vel tydlig hvor fotball interessen er størst?


Det er en meget stor andel av de som går på Lerkendal som kommer fra Nord-Trøndelag. Så her bommer du igjen. Så slutt med dette vrøvlet. Du driter jo ikke bare ut deg selv, men også resten av trønderne.


Så det er bare folk fra Bergen sentrum som går på Brann-kamp? Hvis du åpner opp øya litegrann så ser du at Bergen også har et omland!


Du må være den største idioten som finnes på denne planeten.
Kan du for en gangs skyld svare på det folk sier og ikke lukke øynene.
Kan du for en gangs skyld åpne opp den forbannet tette knotten din og forstå det folk sier til deg???

SLUTT med å komme med det samme hele tiden, og svar heller lese på de brilliante tallene til krøvel?

herregud
3
Brann / Nå er godfølelsen tilbake
May 04, 2006, 14:43:02 PM
Når vi snakker om godfølelsen.
Før sesongen var følelsen min veldig dårlig, følte at vi kom til å bli middelhavsfarer eller t.o.m. slite i en Bunnstrid. Følelsen endret seg ikke etter verken FFK eller LSk kampen, etter Start-kampen kjenntes det bedre ut, men etter VIF- kampen spredde det seg en slags glede/varme fra nedre delen av magen. Og den Ble i Høyeste grad forsterket etter moldekampen og 0-1 scoringen. Jeg sitter her nå med den Beste følelsen: gullet kommer til Byen for første gang på mange herrens år. Vet jeg ikke burde ha denne følelsen av gull, glede og seier, for brann kommer bare til å gå på ræv som vanlig. Nedrykksstrid, krangel(bare se i dagens aviser om miller v.s. mjelde) er nok som vanlig tilbake når mørket faller over oss.

Men kanskje det er det som er anderledes med Brann i år, kanskje noe radikalt er forrandret, vi klarte jo faktisk å vinne etter en storseier. Jeg kan personlig ikke huske forrige gang brann spillte 5 kamper uten å tape, eller har vunnet 3 på rad. Det er noe anderledes med dette laget vi alle elsker. Mot FFK og LSk virket det som gode gamle Brann, men mot Start skjedde det noe. Vi klarte å holde ut deres angrep, noe som er veldig utypisk oss. Og det samme mot Molde i går. HVor lenge marginen er på vår side vet bare fuglene, men jeg skal nå nyte godfølelsen, troen på gull, gleden så lenge som mulig, for Brann viser mesterlagstakter i år. Det er ikke ofte vi får så mye skryt på TV som vi gjør, Nils Johan semb kaller det champagnefotball før 0-1 i går. Kaller sigurdson Norges beste midtstopper. Fotballen spilles slik den skal spilles, på små flater og ikke denne gampefotballen til drillo, LSK, Molde etc.

Om vi roter det vekk i år tror jeg det kommer til å bli værre enn noen gang, for jeg har Større gullfølelse enn noen gang, større enn den gang da jeg gikk i 6. eller 7. og vi ledet serien og været var varmt.

Håper flere får godfølelsen, jeg kan personlig ikke vente til serien er slutt og poengene gjøres opp.

Mvh Even
4
Brann / Opptak av Brann-VIF(torrent)
May 01, 2006, 20:09:27 PM
Hvilken torrenside laster du den opp til?
5
Tifo, sanger o.l.... / Burde vi stå på storestå?
September 22, 2005, 18:14:56 PM
Quote from: "Alexåsane"For å si det sån, eg e 18år.. stått i klokkesvingen og tidligere der som hansa står no(solosvingen, husker ikke helt).

Stått på ss i hele år, og faktisk så føler jeg meg for ??gammel?? får å stå der. Jeg er bare 18! Skulle såvitt vært begynt å stå der, men når jeg ser alle de 14-15åringene som står der, så føler jeg meg rett og slett ikke hjemme.

Blir egentlig for dumt, men sån er det blitt.


Akkurat slik føler jeg det å, er selv 18 om 3mnd. De fleste i min vennegjeng, føler seg ikke hjemme der lengre.. vel begynnte vi å gå der når vi var 14-15-16, ser det nå at vi kanskje var litt unge..

Dette fører til at jeg trolig kommer til å invistere i partourkort på en sitteplass ett eller annet sted. Kall meg gjerne idiot, dum, og "sviker" som ikke har vert på ss i 10 år o.s.v. men jeg føler meg ikke hjemme. Litt synd igrunn.. for det hadde vert gøy om det hadde blitt skikkelig liv der...

Men men, vi er trolig en gjeng som kjøper partourkort sammen, så vi får prøve å skape litt liv på den måten.
6
Brann / UEFA cup - 1. runde
August 26, 2005, 15:19:48 PM
NÃ¥ finnes det faktisk sider som oversetter anndre netsider for deg.
Satt å leste på forumet til lokmotiv gjennom babelfish, var veldig gebrokken engelsk, og tror SK Brann ble oversatt med: it is abusiv.

Men til trekningen. Langt fra ett lag jeg hadde håpt på
7
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
June 26, 2005, 21:54:11 PM
Quote from: "Brannfrelst"Skjønner ikke helt hva du mener med 300 cm x 130 cm,altså 6 meter bredt og 2 meter og 10 cm. Hva er egentlig størrelsen?
Ellers kunne det jo vert interessant å bidra,men er det mulig å få sett en skisse først?


Er det jeg som roter foredelig eller?
Sist jeg sjekket var 300 cm 3 meter og 130 cm=1m og 30 cm?
8
Tifo, sanger o.l.... / IKKE ET SPÃ?RSMÃ?L EN GANG
June 22, 2005, 16:14:37 PM
Husker for endel år siden så var det wn reklame på tv som sa "Raymond e stilig, raymond er tøff.

Husker også det var tomme rekklameplasser som Brann fyllte med Raymond e Stilig, Raymond e tøff.

Kunne det ha vert en ide?

Ellers er ideen om fergetiden veldig bra etter min mening
9
Brann / Branns ambassadører
May 28, 2005, 13:41:50 PM
Satan blir nesten flau av å lese der inne, Hva honen skal folk oppføre seg som fjortiser for? tenker ikke på alderen 14 men på tilstanden fjortis som enkelte sliter med.
10
Brann / Helge Haugen
May 09, 2005, 21:33:26 PM
Uten å skrike Høyt og alt det der, så savner jeg en kar som kjemper MYE på midten.

Haugen er kanskje ikke verdens beste teknikker men ALLE lag må ha en som kjemper som faen på midten hele tiden, kan ikke fatte og begripe hvorfor dette skal være så vanskelig å se.

Scharner og andresen er etter min mening alt for "slappe", andresen ofrer seg nesten ikke i duellene, og de kjemper kun om ballen når den er i umiddelbar nærhet eller de har mistet den.

BAre min mening slik jeg ser det, ikke skyt meg
11
Brann / Haugen
December 13, 2004, 15:38:48 PM
Alle lag trenger en "sliter" på brann er det haugen. Uten spillere som haugen ville motstadere hatt det MYE letter å komme over midtbanen. Det å vinne baller der på midten kan avgjøre en kamp i vår favør eller omvendt.
12
Brann / Mitt Sanne jeg
December 05, 2004, 20:55:43 PM
Jeg tror sanne kan bli relativt god, vis han får spille.
i dag la jeg merke til at han er litt sånn "overivrig". Han glemmer ofte å ta det siste skrittet før han skal legge inn, og da går innlegget rett til helvete.

Dette skyldes vel at han ikke har spillt allverden i Viking, synest han skal få litt tid før alle kaster seg over han.
13
Brann / Hvor mange?
November 09, 2004, 17:17:04 PM
Saqtt selv helt borterst på norsk tipping og kunne se at omtrent hele det øvre feltet på VG var brnn(kanskje eg overdriver litt, men sitter igjen med den feelingen)
Så faktisk flere som heiet på brann på det nedre feltet og til og med noen tomme seter.
14
Tifo, sanger o.l.... / RævBK + NFF
October 31, 2004, 22:24:17 PM
Fikk nettopp en tanke. Ka vist nokken eller BBB hadde sendt en mail til NFF at dersom RBK((kjernen) eller kem det var som blusst på Lerkendal) Ikke får bot for det, så tar vi supportere det nå for gitt at det er lov å blusse på stadioner?

Va bare en tanke, men kanskje det kan funke?
15
Brann / Hipp Hipp Hurra
September 22, 2004, 21:52:22 PM
Ingen ord kan beskrive følelsen utenom



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!