• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tom Erik

1
Brann / Re: Stabæk's snille heiarop... :D
September 23, 2004, 22:09:56 PM
Quote from: "Lefty"Da blir det liksom litt tamt av Stabækfansen å rope: "Skal du være, vil du være Stabækgutt? - JA, BEVARES!"


Det har vel ikke slått deg at det kan være en smule ironisk ment?
2
Brann / Brann - Odd
May 03, 2004, 14:00:28 PM
Stor humor!

Forøvrig vil jeg si meg rasende uenig med "Odder" ang. Soma.

Ragnus var veldig bra i går, synes jeg. Han hadde høvelig kontroll på Olli. Det er det ikke mange som har.

Greit nok at Brann hadde en kule i tverrliggeren og en på utsida av stolpen, men når alt kommer til alt er det faktisk underlig at Odd ikke scorte mer enn ett mål. Et par av sjansene var så store at det er nesten vanskelig å ikke score.
3
Brann / og Bataljonen blir tippet på 5plass
April 01, 2004, 11:11:53 AM
Søk hjelp
4
Brann / og Bataljonen blir tippet på 5plass
March 31, 2004, 17:31:06 PM
Quote from: "KennethS"
Quote from: "Tom Erik"Synes du vi bommer så stygt med det vi skriver?


egentlig ikkje, men det virker jo at det e slik dåkkar ser oss idag, du sa jo dåkkar skulle tippe kordan vi blir ut sesongen, har du fått med deg noe som skjer med ss og BBB iår? eller regner du med vi blir det samme i år som i fjord?.


Ja og ja, mer eller mindre.

Det hører med til historien at jeg er èn av forfatterne.
5
Brann / og Bataljonen blir tippet på 5plass
March 31, 2004, 10:21:18 AM
For det første så er dette et aldri så lite spark til alle aviser og andre som bruker så mye tid og energi på å tippe hvor lagene havner på tabellen. Som oftest tar de så feil at det er flaut. Rett og slett fordi det er helt umulig å spå utfallet av en serie på bakgrunn av betydningsløse treningskamper og spillere man ikke vet hvordan man fungerer.

Vårt motsvar er altså å tippe hvor gode supportere blir i 2004. Når sesongen er over setter vi opp tabellen og rangerer de forskjellige supporterklubbene. Selvsagt helt absurd og idiotisk, men det skjønte dere naturligvis ikke.

Quote from: "KennethS"Det som imponerer meg mest med slike kåringer e kor tar de fakta fra? har odd 1 mann ihver supporter gjeng som følger laget hele året? eller tar de fakta uti fra ka de leser på nettet og de 2 kampene de spiller mot Brann i året? en slik kåring e dømt til og mislykkes fra dag 1.


Synes du vi bommer så stygt med det vi skriver?