• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - thomasf

1
Brann / Sæternes går til Odense
July 10, 2007, 19:47:13 PM
Litt av jobben til MIM er å skape en vinnerkultur i laget. Når 3 spillere forlater en klubb som er en seriøs kandidat til å vinne seriegullet, så er det noe helt fundamentalt gale i idrettsveien.
2
Brann / Helge Haugen til Tromsø?
July 04, 2007, 16:41:22 PM
Liker ikke det jeg ser her. Syns det er altfor stort frafall av spillere.
To talenter som klager over for lite spilletid og heller søker muligheter andre steder, syns det vitner om svak ledelse.
Ikke vet jeg hva som er blitt gjort, men hadde man hatt en bedre dialog og laget litt fremtidsplaner med spillerne mener jeg man kunne beholdt talentene. Hvis vi ikke klarer å holde på de unge lovende, men heller må kjøpe oss til suksess er vi på feil spor her......
3
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
November 19, 2006, 02:21:25 AM
hypotetisk eksempel:
23000 solgte * 300 kr billetten ( tenkt snittpris) = 6 900 000

20000 solgte * 350 kr billetten (tenkt høyere pris pga knapphet på billetter) =    7 000 000


Hvorfor bygge etter behov etter et mulig maksbehov i fremtiden egentlig? Business er business
4
Brann / prisene på stadion!
November 06, 2006, 21:09:39 PM
taktisk lurt av brann kan du si, iallefall rent økonomisk.
Man har fått et produkt som er blitt lettere å selge pga. sportslig suksess de senere år. Stadion bygges ut, men ikke mer enn at det muligens vil blir knapphet på enkelte plasser.
Man sikrer langsiktige inntekter via reservasjon av enkeltplasser over flere år. Joda, man må jo kjøpe partoukort ved siden av. Men når Brann gjør det smarte grep å slenger navnet på "eier" på seteryggen er det jo klart at man sikrer gjenkjøp av partoukort i mange år og dermed også knapphet på plassene i lang tid.
Folk har mer penger mellom hendene pga lav rente,klart det er lurt å sette opp prisene en god del.  Så kan man alltids hevde at folk vil svikte brann setter man de opp så og så mye. Men jeg tror allikevel man er langt unna denne smertegrensen enda, iallefall med bedre fasiliteter på stadion. Hvordan man priser seg i forhold til andre lag i tippeligaen er vel egentlig irrelevant,sålenge bergenspublikummets betalingsvillighet er så høy.  
Burde man så kanskje bygget ut stadion mer? Ja , kanskje...det ville kanskje ført til mindre knapphet på billetter og dermed ikke like stort grunnlag for å øke prisene like mye. Men dette blir jo et regnestykke der kun B.Dahl og co. vet hvor vinningsoptimum befinner seg.
5
Brann / Billettsalgstall
September 17, 2006, 22:59:23 PM
med KUN 16900 på en helt avgjørende kamp der vi har muligheten til å bli seriemestere, kan man spørre seg hva vi skal med et så utrolig mye større stadion en det som er på vei til å bli fullført nå.
Dette har jo vært en evigvarende diskusjon her inne...
Ja, det var TV-kamp, men Brann kamper går ofte på tv.
Tror neppe så utrolig mange flere ville ha kommet på Brannkamp dersonm fasilitetene var noen hakk bedre, sålenge infrastrukturen rundt Brann stadion rett og slett suger.
6
Brann / Heldige Bakke
September 12, 2006, 08:04:53 AM
7
Brann / Eirik Bakke lover Per Ove..
May 25, 2006, 09:28:32 AM
Eirik Bakke ankom iallefall Flesland på onsdag kveld....
8
Brann / støtt opp om spillerne
October 09, 2005, 20:10:18 PM
må si jeg stiller meg litt undrende til enkeltes nedenom og hjem holdning til Huseklepp. Hva er motivet kan en spørre seg? Er det ikke vårt felles mål at Brann og skal bli best mulig, gjerne ved hjelp av spillere som nettopp Huseklepp. Selvfølgelig ikke idag, men kanskje en gang i fremtiden. Hvilken positiv fremdrift vil det da ha og sitte her og slakte prestajonene til denne unge spilleren? Greit nok han har ikke vært kjempegod, men var det noen som forventet at han skulle bli det fra dag en? Slike negative holdninger generellt sett (også til andre ting, eks Mjelde, styret, POL, Sanne, tilskuerkapasitet etc etc) er kanskje en forklaringsfaktor på hvorfor Brann aldri lykkes helt. Bedrevitere som sitter på sidelinjen og på død og liv absolutt skal kritisere alt som kritiseres kan. Hva med litt positvitet og oppbacking av denne Huseklepp.... Ikke for å ta vekk fra alle de som faktisk backer opp Brann, så var denne kommentaren ment til det "fåtall" som ikke gjør det.
9
Brann / Soma som norges beste back!!
April 12, 2005, 12:25:14 PM
10
Brann / forferdelig holdning
December 01, 2004, 12:43:46 PM
Må være det dummeste jeg noensinne har hørt. En cupfinale er noe av det største en norsk fotballspiller kan oppleve. I tillegg på på deres egen arena foran sitt eget publikum.
For en spiller å uttale at han ikke er motivert til å fullføre en sesong på den beste mulige måten for klubben, med tanke på en eventuell 4 plass og cupfinaleseier, er en hån mot Lyn som arbeidsgiver og dets supportere.
Hadde jeg vært Mr Anderson i Lyn hadde jeg solgt denne spilleren på timen!!!
11
Brann / ystaas
November 11, 2004, 19:30:44 PM
på tide å innse fakta: Ystaas er ikke noen talentfull spiller og god kommer han ALDRI til å bli!!!!
12
Brann / Tap i Sogndal..
May 09, 2004, 20:47:10 PM
For å si det sånn....det var klart rødt. Værre er det at brannsupportere angivelig skal ha spyttet på Russel!
13
Dagbladet.no avholder nå en vote om hvem som er norges beste spiss.
La oss hjelpe Seyi til en førsteplass på denne avstemningen.

linken:

http://www.dagbladet.no/sport/2004/03/30/394719.html