• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - drEss

1
Kamper / Brann - Everton: Kamptråd
February 12, 2008, 02:31:31 AM
Quote from: "erikdale"Rytene skal ha det til at Evertonsupporte uten kampbillett skal på kino. De skal se den norske storfilmen "Lønsj".

Så da trenger ikke folk å bekrymre seg over tiltaksløse engelskmenn lenger.


Hahaha

Har fulgt denne tråden helt siden trekningen, men nå klarte jeg ikke holde meg lenger, fantastisk den der!

Tror dette blir noen gode dager for alle røde og blå. Kan garantere at folkene som kommer over fra Liverpool er her for å lage fest, og ikke kommer til å lage problemer. Den ene supporterklubben har for eksempel lagd et stort banner hvor halvparten er rødt med Brann logoen, andre halvdelen blått med Everton-logoen og teksten "Everton - Brann, Friendship - Vennskap". Som Everton-fan vet jeg at de som kommer over fra balløya er fornuftige folk, og som Godset-gutt vet jeg at dere har de beste supporterne i Norge. Derfor håper jeg ingen lar seg påvirke av noen få latterlige innlegg på diverse røde og blå forum. Dette kommer bare til å bli morro!

Håper dere tar godt imot gutta fra øya, og jeg kan nesten garantere at de av dere som turen over til bortekampen kommer til å bli overrasket over hvor godt dere blir mottatt.

Lykke til med kampene!