• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Felt-H kongen

1
Brann / Billetter UEFA cup
October 18, 2007, 10:38:55 AM
Jeg var også på Galleriet og kjøpte billett. Sa til damen bak disken at jeg skulle ha billettene til 200 siden jeg var medlem av Bataljonen. Hun sa at hun ikke klarte å forandre prisen som lå inne (der stod det 300 fordi jeg har partoutkort på felt h). Hun ringte til Tøsse som sa at det kun var de på bataljonfeltet som skulle betale 200. Så det spilte ingen rolle hva som stod i brevet, jeg måtte ut med totalt 600 kroner.
2
Brann / Overgang vinteren 06/07
March 28, 2007, 11:33:07 AM
vel. Det hadde jo ikke vært første gang han hadde signert for Brann...
3
Brann / Overgang vinteren 06/07
March 27, 2007, 09:32:22 AM
Han er vel som de fleste andre norske spillere. Kommer det nok penger på bordet, så skriver han på for hvem som helst...
5
Brann / Osdal eller Doddo, Ba eller Bt?
January 31, 2007, 01:14:30 AM
Antallet var bare tatt ut av luften, Krøvel. Siden jeg ikke aner om Osdal er på forumet eller ikke, har jeg ingen formening om hvor mange innlegg han har skrevet...
6
Brann / Osdal eller Doddo, Ba eller Bt?
January 30, 2007, 14:25:10 PM
ikke helt enig med deg Krøvel. Osdal virker å skrive om ting han er opptatt av. At du ikke forstår Osdal sin ironi får stå for din regning, synes den er ganske åpenbar. Han bytter heller ikke mening fra innlegg til innlegg slik Doddo gjør. Alt i alt synes jeg Osdal sin blogg er den beste av de to fordi, som sagt, Osdal virkelig skriver om ting han er opptatt av mens Doddo virker mest opptatt av å skaffe kommentarer i bloggen sin.
7
Brann / Osdal eller Doddo, Ba eller Bt?
January 30, 2007, 11:56:11 AM
Enig med deg Nixon. Hadde vært for mye av det gode hvis gode gamle Osdal skulle skrevet her inne i tillegg til bloggen. Med tanke på alle de blog-innleggene han har, ville han jo aldri fått tid til å skrive over 3000 innlegg her. Eller?
8
Brann / Overgang vinteren 06/07
January 05, 2007, 15:31:53 PM
9
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 12:42:23 PM
Quote from: "dudo"Mourinho kastet gullmedaljen sin til fansen, har aldri sett noen som kritiserte han for det.


Basert på alle reaksjonene her så er det jo tydelig at jeg har tatt feil. Dette var nok ikke en reaksjon fra en misfornøyd Winters, men heller en måte å unngå mer boss i en skuff hjemme.
10
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 11:23:00 AM
Quote from: "Xminator"Hvordan det? Er man forbannet på klubben om man sender blomstene opp til tilskuerene?

Vil heller se på det som en fin gest til en guttunge som nå fikk ett minne for livet...


Er det bare jeg som synes at det er en viss forskjell på å kaste blomster og en medalje som skal være et minne for livet?
11
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 10:51:02 AM
Quote from: "Xminator"
QuoteWinters reagerte (sansynligvis) med å kaste medaljen opp på tribunen.


Akkurat det er da ingen skandale. De kaster jo leggskinn, trøyer, sko og alt mulig annet rart etter sesongen.


Enig i at det ikke er en skandale, men heller et tegn på at han er forbannet på Brann (hvis det var medaljen han kastet da.).
12
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 09:55:06 AM
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "Felt-H kongen"Med til historien hører forresten at jeg observerte Winters på vei inn i garderoben kaste noe lite og metalltungt til noen unger som stod rett bak benken. Jeg så naturligvis ikke om det var medaljen, men størrelsen og vekten tydet på det. Og hva annet hadde han å kaste?


Makan til idiotspekulering, Felt-H kongen.


Jeg bare forteller hva jeg så. Ikke hva en kompis fortalte meg han så, men hva jeg selv så. Og det fortalte jeg da har. Så kan du naturligvis synes jeg er en idiot fordi jeg forteller dette. Sier mer om deg, egentlig. Min mening med å fortelle dette var å vise at begge skottene åpenbart er meget forbannet. Miller reagerte med å nekte å ta imot medaljen (og han må bare prøve å bortforklare det med besøk og alt mulig annet. Gashi tok heller ikke imot medaljen, men han ble i det minste ropt opp. Kan ikke helt se for meg at Hanøy glemte Miller, han (Hanøy) hadde nok fått beskjed om at Miller ikke ville ha medaljen.), Winters reagerte (sansynligvis) med å kaste medaljen opp på tribunen.
13
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 07:12:31 AM
Med til historien hører forresten at jeg observerte Winters på vei inn i garderoben kaste noe lite og metalltungt til noen unger som stod rett bak benken. Jeg så naturligvis ikke om det var medaljen, men størrelsen og vekten tydet på det. Og hva annet hadde han å kaste?
14
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
October 26, 2006, 13:34:46 PM
Ikke helt riktig. Som du vil se tidligere i tråden har Kappa beroliget bekymrede supportere med at drakten vil komme i to utgaver. En for spillere (tettsittende) og en for supportere (løs). Men så er det nå slik en gang at noen av oss innbiller oss at vi faktisk kler en tettsittende spillerdrakt bedre enn en løshengende supporterdrakt. Derfor mitt spørsmål...
15
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
October 26, 2006, 13:01:54 PM
Var det ingen som kunne svare på Nixon sitt spørsmål om brannbutikken også kommer til å selge drakten i spillerformen? Vi som faktisk har en kropp bygget for fotball, er jo litt interessert i få vite dette.
16
Brann / Proffer på vei hjem!
April 21, 2006, 13:48:14 PM
Men en ting som ingen ser ut til å ha hengt seg opp i er BTs antydning på slutten av artikkelen: Hvorfor er Brann ute etter en ny spiss når de har fem fra før? Er det en som er på vei vekk? Sæternes f.eks?
17
Brann / Evig optimist !!
September 21, 2005, 09:59:14 AM
Helt utrolig! BA overgår seg selv igjen. De klarer faktisk å bruke første side av sporten i dagens avis, på denne tråden. Ja BA er seg selv lik...
18
Brann / IFK og VIF
February 28, 2005, 14:02:49 PM
Helt utrolig at denne gamle tråden igjen blir tatt opp. Og den er egentlig ganske tåpelig. Hva er det som gjør noen til "ekte" supportere i forhold til andre? Er det fordi de synger mer på kampene? Eller kanskje de som synger når Brann ligger under 3-0 og spiller dritt? Eller er det de som reiser land og strand rundt og ser alle kampene Brann spiller som er de ekte supporterne. Jeg skal prøve å gi min definisjon på en ekte brannsupporter. Når Norge spiller landskamp i fotball håper jeg virkelig at de skal vinne. Men når de taper for Albania, Lichtenstein eller hvem det nå enn er så gjør det meg overhodet ingenting. Det er glemt fem minutter etter kampslutt. Men dersom Brann taper en kamp så blir jeg i et fryktelig dårlig humør. Og det kan gå opptil flere dager før jeg kommer over det.  Tilsvarende når Brann har vunnet er humøret på topp i mange dager etter. Det handler nemlig om følelser. Og det er slik jeg vil karakterisere en ekte supporter. En som har ekte følelser for klubben. Følelser som svinger i takt med resultatene.

Tilslutt vil jeg bare gi en definisjon på en ekte supporter en kompis av meg sa til meg. (Beklager damer, denne definisjonen passer bare på oss menn...) "Du er ikke ekte supporter før Erik Hanøy sier følgende over høyttalerne i pausen: -Og så vil vi gratulere NN(sett inn ditt eget navn her) som for ti minutter siden ble far til en velskapt sønn(eventuelt datter). Mor og barn hilser fra KK og håper på seier i dag."
19
Brann / Nordisk vold
February 15, 2005, 17:00:18 PM
Ser i BT at Kjetil Siem er redd for at Royal League skal føre til nordisk vold (hva nå det enn er...) nå når vi treffer supporterfraksjoner fra de andre nordiske landene hvor spesielt Sverige har problemer med supporterbråk. Hmm... Jeg synes nå Vålerenga har vist at de er fullt utlærte allerede. Jfr. cupfinalehelgen med knivstikking osv...
20
Brann / Mbulelo Mabizela
February 15, 2005, 16:34:24 PM
men hva sier det om spilleren når Rosenborg, som har en gjennomsnittsalder i forsvaret som er høyere enn old boys-laget til Frøya, ikke er interessert? De burde jo etterhvert være desperat etter litt ungt blod...
21
Brann / Mbulelo Mabizela
February 15, 2005, 16:15:03 PM
ytterback = høyre/venstreback
22
Brann / Malmø - Brann
February 09, 2005, 17:22:16 PM
Er det forresten noen som vet hvor mange mennesker det er plass på denne O'Leary puben? Dersom man med et forsiktig anslag tipper at 400 brannsupportere kommer dit, er det plass til alle disse? Og hvordan er det med vannhull? Har ikke lyst til å oppleve det samme som på cupfinaleshowet hvor det var umulig å kjøpe øl.
23
Brann / Kan vi tilgi Flo ?
November 18, 2004, 12:04:55 PM
Min mening var egentlig ikke å skrive en forsvarstale for Flo, men heller en mulig forklaring på det han gjorde. (Men det er kanskje en forsvarstale det...)

Liten tvil om at det Flo gjorde var moralsk galt og fullstendig forkastelig. Men han utnyttet bare regelverket maksimalt. Garantert med meget god hjelp av sin rådgiver. Og mitt poeng var (er) at det er det godt mulig at mange av oss hadde gjort det samme. Jeg våger til og med påstanden at noen av oss ville gjort det mot Brann! Penger får folk til å oppføre seg veldig egoistisk. Men, og dette er forsåvidt ikke noe poeng, jeg vet ikke om jeg ville gjort det. Rett og slett fordi jeg aldri har vært nødt til å ta den avgjørelsen.

At det også var bråk med Flo da han kom til oss skriver jeg på kontoen "enkel mann".

Når det gjelder Azar så stod Bjørn Dahl på årsmøtet til Brann og fortalte at de samme dag hadde solgt ham til RBK uten at han(Azar altså) var informert om dette på forhånd. Og Bjørn Dahl så videre at de var nødt til å selge ham fordi de var i en slik økonomisk situasjon at de ikke en gang kunne betale rentene på lånene. Og de fleste vet at det betyr at de er så godt som konkurs da. Mao. Azar reddet Brann ved å gå til RBK. Fortsatt i følge Bjørn Dahl var de nødt til å selge til RBK fordi RBK var eneste klubb som var interessert i å kjøpe.
24
Brann / Kan vi tilgi Flo ?
November 17, 2004, 14:53:23 PM
Quote from: "P-K"Vet ikke hva jeg skal kalle det når noen kaller andres argumenter for latterlige for deretter å snu på femøringen og bruke samme type argumentasjon tilbake.


Og hvor har jeg kalt andres argumenter latterlige? Eneste gang jeg har brukt det ordet var da jeg ble kalt dum av roffarne. Men gidder ikke bruker mer tid på denne detaljen.

Quote from: "P-K"
Nå kjenner jeg faktisk Roffarne og vet at han ikke endrer karakter når det kommer til penger. Mulig du har andre erfaringer Felt-H, og tydelig at du selv tenker slik, men det finnes faktisk endel av oss som har prinsippene våre intakte.


Jeg vet ikke om jeg ville tenkt slik. Kanskje, kanskje ikke. Jeg vet ikke fordi ingen noensinne har tilbudt meg svinmye penger for å bytte jobb. Men jeg har bare prøvd å få folk til å forstå hvorfor Flo gjorde som han gjorde. At man kan være dypt uenig med ham og føle at han har tråkket på våre følelser er en helt annen sak. Men som sagt; prøver bare å få folk til å forstå at det faktisk finnes grunner til å gjøre som han gjorde.
25
Brann / Kan vi tilgi Flo ?
November 17, 2004, 14:25:01 PM
Quote from: "Roffarne"Nå er du bare dum Felt H.
Du spør folk som elsker Brann om de ville grepet muligheten til å svindle VIF, LSK eller RBK. Du kunne jobbet som spørsmålsutvikler i Holmgang:)

Og for å svare deg ærlig, så blir det nei for mitt vedkommende.
26
Brann / Kan vi tilgi Flo ?
November 17, 2004, 13:19:17 PM
Når det gjelder Flo er jeg ganske sikker på at jeg har rett. Mitt inntrykk av den mannen er at han er en enkel kar fra landet (og jeg prøver ikke å stigmatisere alle fra landet som enkle med den setningen). Han har hørt på sin rådgiver som har bedt ham om å takke nei til alle forslag Brann har kommet med fordi han istedenfor ville få store penger ved å vente til han ble Bosmanspiller. Og det er som amerikanerne sier: "Money talks, bullshit walks". Han har rett og slett ikke klart å takke nei til de 20 mill (forøvrig et tall tatt rett ut av luften, men sikkert ikke langt fra sannheten) i sign-on fee fra Chelsea. Og når man kritiserer denne avgjørelsen som brannsupporter still deg da følgende spørsmål; ville du handlet anderledes dersom du spilte for Vålerenga, Lillestrøm eller f.eks. Rosenborg? I think not.
27
Brann / Kan vi tilgi Flo ?
November 17, 2004, 12:14:35 PM
Nå synes jeg det er på tide å prøve å se tingene som de virkelig er. I fotball i dag er det veldig sjelden at noen spillere har klubbfølelse. Har de det, så skyldes det at de har en lokal tilhørighet til klubben de spiller for. Det er liten tvil om at Flo ble ledet av supersvinet Gunnar Martin Kjenner til å ikke si noe til Brann om kontakten med Chelsea, men hvem andre her inne ville ikke gjort det samme? Hvis du spiller for Rosenborg, Lillestrøm, Vålerenga eller en annen klubb i Tippeligaen, ville ikke du også da takket ja til 20 millioner rett i lommen for å skrive under for en toppklubb som Chelsea? Sier du nei så tror jeg ikke på deg.

Samtidig så er det naturligvis veldig provoserende for oss supportere når slike ting skjer. Men vi må dessverre innse at slik skjer, og vil skje igjen.

Når det gjelder Karadas er det hevet over en hver tvil at han ble tvunget til Trondheim for å redde Brann fra konkurs. Egentlig burde vi, og jeg forstår dette er vanskelig, takket han for å ha reddet klubben vår. Men så var det dette med følelser da... Men Soltvedt fikk jo stor applaus de første sesongene han kom tilbake i Rosenborgdrakt. Før vi fikk vite hva som egentlig lå bak, da snudde stemningen mot han også.

For å oppsummere hva jeg mener; Flo er bare en som utnyttet systemet (ved hjelp av en meget smart og pengegrisk advokat). Azar reddet klubben vår og fortjener ikke den pepper han har fått på Stadion. Men jeg er ganske sikker på at det er et par her som er dypt uenig med meg...
28
Brann / Koffor BBB
October 21, 2004, 17:01:19 PM
Quote from: "sekto"Når idioter skal ha ut sitt syn, så er det opp til alle som er smarte å sette de på plass. En som tydeligvis ikke hører hjemme på Stadion, som kommenterer om forhold han ikke har noe peiling på, bør settes på plass.


Javisst skal man kommentere innlegg man er dypt uenig i. Men saken er den at herr simpson ikke har noen mening eller noe syn rundt dette med BBB eller Brann eller cupfinale i det hele tatt. Han prøver bare å se hvor sint han klarer å gjøre brannsupportere. Og for hvert sinte innlegg som kommer, jo mer glede har han av det. Så de virkelig smarte ignorerer slike innlegg og svarer bare på innlegg fra personer som virkelig har et syn på saker. Som man da enten er enig med eller uenig med.
29
Brann / Koffor BBB
October 21, 2004, 16:09:11 PM
Synes det er helt utrolig at dere lar dere provosere av denne Pascal Simpson fyren. Han er jo åpenbart bare ute etter å skape irritasjon. Jeg er ganske sikker på at han ikke er brannsupporter. Sansynligvis fra Klanen. Det pga navnet og at han snakker om sild og makrell. Det er typisk klan. Det beste er bare å ignorere fyren. Og ihvertfall ikke la seg hisse opp...
30
Brann / Billettfordelingen til BBB
October 06, 2004, 08:04:40 AM
Quote from: "Thorleif"Vær i det minste obs på at vi har jobbet så godt vi kan for å få dette til på beste måte (og for flest mulig av BBB sine medlemmer uansett hvor de oppholder seg på Stadda), men så lenge NFF nå en gang har bestemt at Brann ikke skal få nok billetter til alle sine, er det umulig å gjøre alle til lags.

Beklager nok en gang at dette har tatt lang tid, men dette er vi ikke herre over.

Mvh,
Thorleif


Flott Thorleif for at du svarer, og samtidig takk for at du klarer å holde et saklig nivå på svarene dine. Også flott at dere jobber for at flest mulig av BBBs medlemmer skal få med seg cupfinalen. Men du svarer aldri på det vi har tatt opp i denne tråden og jeg vil derfor stille deg et direkte spørsmål: Er det BBBs politikk å forfordele medlemmer på SS som har vært for sen med å betale partoutkort ihh. til den oppgitte fristen i forhold til BBB medlemmer på andre deler av Stadion? Dette står det tross alt på denne webben at dere skal gjøre. Og du har ikke avkreftet dette i noen av dine svar så langt. Alle vet at dere ikke kan gjøre alle til lags, men det vi ber om er at de billettene dere får fra Brann blir fordelt rettferdig mellom medlemmene med partoutkort. Uansett hvor på Stadion det er kjøpt. Kan du love at det blir gjort?
31
Brann / Billettfordelingen til BBB
October 05, 2004, 06:51:49 AM
Jeg hadde ikke tenkt å si dette, fordi jeg mener det ikke har noe med denne debatten å gjøre. Men når jeg ser at Megleren blir beskyldt både for å ha skrevet mitt innlegg som startet denne tråden, samt å ha personlige motiver bak sine meninger, gjør jeg det likevel.

Jeg oppnår ingenting ved at BBB snur i denne saken. Jeg betalte mitt partoutkort i desember 2003 og jeg har vært medlem i Brann i mange år. Mao. jeg burde være ganske sikker på å få billett. Fra Brann. Mitt poeng med denne tråden er at jeg som har vært organisert supporter i elleve år, men ikke har partoutkort på SS, ikke ville hatt en sjanse på billett fra BBB dersom jeg hadde betalt for sent. Noe en med partoutkort på SS, som har betalt for sent, har. Som jeg har sagt om og om igjen, BBB er ikke er rettferdig i fordelingen av sine billetter (og nå skal jeg si det en gang til og mer tydelig siden enkelte åpenbart ikke forstår. JEG ER IKKE UTE ETTER BILLETT FRA BBB!!!) og det er det jeg har prøvd å få fram.  

Salige BST, som man kan (og bør) si en del om, hadde i det minste en mer rettferdig fordeling av billetter. I 1999 delte man sine billetter mellom de med lengst ansiennitet, de med partoutkort og de som reiste organisert på semifinalen mot Molde. Det var dermed flere muligheter til å få billett. Altså ikke bare for de med partoutkort.

Jeg synes også denne debatten om hvem som er en god supporter er en fullstendig avsporing. Er man en dårligere supporter dersom man (av ulike årsaker) ikke kommer seg på hver kamp? Er jeg en dårligere supporter nå når jeg bare ser hjemmekampene enn for et par år siden da jeg også reiste på bortekamper? Er mitt engasjement for Brann blitt mindre? Selvfølgelig ikke. Men livssituasjonen med jobb og familie har endret seg og hindrer meg fra å være like aktiv som tidligere.

Megleren og jeg er også blitt beskyldt for å ha persolige motiv bak våre innlegg. Jeg snur på den påstanden og sier at det er dere andre som har personlige motiv. Dere som har partoutkort på SS og som nå er redd for å måtte dele disse med BBB medlemmer fra andre deler av Stadion som ellers må bli hjemme. Mitt poeng hele tiden har altså vært at BBB er blitt en organisasjon for SS. Mitt ønske er at BBB skal være en organisasjon for alle supportere. Det er det pr. dags dato ikke. Noe fordelingsnøkkelen for billetter til cupfinalen tydelig viser.
32
Brann / Billettfordelingen til BBB
October 01, 2004, 19:41:19 PM
Quote from: "Bjarte"Flott det at du i ett tidligere innlegg skriver at det er klart dere respekterer at vi har andre ting å gjøre enn å svare dere. Skal si du viser det på en glimrende måte. Uten å gå for mye innpå det jobbet jeg til 1/2 ett i natt, opp igjen klokken 7 og har faktisk jobbet helt til nå. Skal på jobb igjen imorgen klokken 5-6, og skal faktisk jobbe både lørdag og søndag. Dette ikke for å verken skryte eller syte, men dette er faktisk også noe dere nå bør respektere. I tillegg har Kjell vært vekk reist og Thorleif er i Paris, så å komme med en masse svada om at BBB er en supporterklubb for SS, og ikke for alle med at vi ikke har tid å svare er en latterlig begrunnelse.


Det var kanskje litt surmaget av meg, men jeg ble litt provosert at dine tidligere innlegg i denne tråden. I det første hoppet du galant over min kritikk av punkt to men svarte derimot på der jeg tok feil angående ansiennitet. I ditt neste innlegg sa du at du ikke hadde svart på det fordi du ikke hadde tid(!).  Noe jeg finner merkelig.

Quote from: "Bjarte"
Når det gjelder dette såkalte "punkt 2-saken" så var dette noe som kom fram på styremøtet mandag. Thorleif hadde vært i møte med Brann hvor Brann sa at de regnet med at de hadde cupfinalebillett til alle som har sesongkort på SS, ikke bare de som kjøpte innen fristen. Dette er noe Brann kom med, og da er det jo for dumt av oss å si nei. Uansett kan ikke dette dreie seg om mange personer, og jeg ser derfor ikke noe problem i dette i år. Som vi tenker, bedre at det går til noen medlemmer enn ingen medlemmer.


Så det du sier er altså at det er Brann som bestemmer hvordan BBB fordeler billetter? Selv om dere får cupfinalebilletter basert på hvor mange partoutkort dere har solgt på SS betyr jo ikke det at det kun er blant disse medlemmene dere skal fordele dem.

Quote from: "Bjarte"
Vi har allerede nå ordnet disse såkalte Gaia-bussene, hvor vi kommer til å selge turer sammen med billett (kommer tilbake til det når alt er klart). Dette er for alle, enten man står eller sitter, enten man har sesongkort eller ikke. Så å komme med en påstand om at vi kun jobber for SS kun på kanskje bakgrunn av 15-20 cupfinalebilletter som går til noen på SS, nei da er dere lite nyanserte.


Hvor mange billetter det dreier seg om er fullstendig uinteressant. Det er prinsippet. Billetter i punkt to bør fordeles mellom alle BBB-medlemmer som har partoutkort hvor som helst på Stadion betalt innen mars og som ikke får billett på annen måte.

Quote from: "Bjarte"
Jeg vil også komme med en liten kommentar helt til slutt, jeg vil be om at de som event. kunne tenkt seg å komme inn i styret i BBB neste år om å tenke seg godt om. Ja, faktisk jævla godt om...............


Men du har da vært medlem av BST-styret i flere år så arbeidsmengden kom vel ikke som en overraskelse? Men selvfølgelig er det jo mulig at det er mer å gjøre i en ny supporterklubb enn det var i BST, hva vet jeg...
33
Brann / Billettfordelingen til BBB
September 30, 2004, 17:28:08 PM
Nå er det gått over et døgn siden denne tråden ble startet, og fortsatt har ikke noen fra styret hatt anledning til å ta fri fra sin meget stressende hverdag med diverse personlige firma for å svare på det meget enkle spørsmålet jeg stillte angående punkt to på billettildelingen. Jeg tar det som en bekreftelse på at BBB er en supporterklubb først og fremst for Store Stå. Jeg skal ikke gi noe råd om hva de medlemmer som ikke ser brannkampene fra Store Stå skal gjøre, men som jeg har nevnt tidligere i denne tråden; jeg kommer til å tenke meg grundig om før jeg eventuelt betaler medlemskontingent neste år.
34
Brann / Billettfordelingen til BBB
September 29, 2004, 19:18:06 PM
Quote from: "PornoPung"Men da faller de selvfølgelig inn under kriteriet Ansenitet


Så da er du altså enig i BBB sin fordelingsnøkkel at kun de med partoutkort på Store Stå skal få billetter etter fordelingspunkt nr to? Og ser ikke at dette er urettferdig for de BBB-medlemmer som sitter med partoutkort på resten av Stadion og som ikke får billett av Brann?
35
Brann / Billettfordelingen til BBB
September 29, 2004, 19:08:51 PM
Quote from: "PornoPung"Eh, hvorfor tror du de samkjører listene? nemlig for at folk ikke skal få 2 billetter. Og slik at folk som har partoutkort, men som ikke får billett(fordi de ikke har  betalt innen fristen), men er medlem i BBB skal kunne få muligheten til å få billett.


Jeg prøvde virkelig. Ja jeg var faktisk sikker på at nå var det ikke mulig å misforstå hva jeg skrev. Jeg tok feil igjen. Så jeg prøver nok en gang å forklare hva jeg mener. Ja jeg vet at det er derfor Brann og BBB samkjører sine lister. Hvis du gidder å lese det jeg skrev vil du se at det er jo det jeg sier. Igjen; (og dette er siste gang jeg gidder å skrive dette. Nå må man etterhvert forstå mitt poeng med denne tråden.) jeg har bare prøvd å få vite hvorfor BBB utelater partoutkortinnehavere fra andre deler enn Store Stå fra sin fordeling. Jeg har ikke fått noe tilfredsstillende svar. Jeg bare registrer at noen blir meget sinte når man setter fingen på noe som åpenbart er feil.
36
Brann / Billettfordelingen til BBB
September 29, 2004, 18:04:57 PM
Hva mener du med å kritisere i øst og vest? Hvordan vet du at ikke jeg har betalt mitt partoutkort i tide? Poenget mitt er følgende, og jeg føler at jeg må si dette på nytt og på nytt men det likevel ikke trenger inn:
Brann og BBB samkjører sine lister så det er derfor umulig å få billett fra begge steder. Jeg er sikker på at det finnes folk med partoutkort på stadion som ikke vil få billetter gjennom Brann men som derimot ville hatt en sjanse å få gjennom BBB siden de tross alt ikke har så mange medlemmer med partoutkort (og nå snakker jeg totalt) på Stadion. Min kritikk går på at disse blir utelatt fra BBB sin billettutdeling. Og dette mener jeg ikke er riktig fordi det forfordeler medlemmer på Store Stå. Noe som igjen motsier det BBB øyensynlig står for, nemlig en samlende organisasjon for alle Brannsupportere.
37
Brann / Billettfordelingen til BBB
September 29, 2004, 17:24:52 PM
vel da har altså hukommelsen min spillt meg et puss. Ikke første gang og garantert ikke siste gang det skjer. Men jeg opprettholder min kritikk av punkt to. (Punkt tre er jo likevel bare kuriosa, BBB vil sikkert ikke ha flere billetter igjen etter å ha fordelt mhp de første to punktene.) Altså; hvorfor utelukkes BBB medlemmer med partoutkort fra andre deler av Stadion, og som ikke får billetter av Brann, fra BBBs fordeling? Er ikke disse medlemmene interessante nok? Ser at en her mener at store stå fortjener billetter fordi de synger mer/skaper bedre stemning enn andre. Latterlig. Synger alle på store stå like mye? Kanskje BBB skal gå rundt med mikronfon og måle hvem som synger høyest/oftest/lengst og fordele billettene sine basert på dette? Men for å ikke spore helt av; kan en fra styret forklare hvorfor BBB medlemmer med partoutkort på andre deler av Stadion ikke får sjansen til å få billett på lik linje med de som har partoutkort på Store Stå? Og jeg presiserer igjen at dette gjelder punkt to. Punkt en har jeg full forståelse for.
38
Brann / Billettfordelingen til BBB
September 29, 2004, 13:53:29 PM
Mens de fleste her inne er forbannet på NFF (veldig) og Brann (litt) pga billettfordelingen, ønsker jeg å rette min indignasjon mot BBB. Jeg var medlem i BST fra 1993 fram til de gikk dunken i 2003 og ble deretter overført til BBB hvor jeg nå er medlem. Jeg har de siste årene sluttet å gå på store stå og har funnet meg til rette på felt H hvor jeg har partout-kort. Da BBB ble stiftet gikk styremedlemmene ut i avisene og sa de skulle være en inkluderende supporterorganisasjon for alle som er interessert i Brann, og ikke bare en organisasjon for supporterne på Store stå.

For å understreke dette sakser jeg følgende fra siden "om Bataljonen" her på BBB-weben.

"Hovedhensikten til de tre var å danne en organisasjon for å samle supporterne organisasjonsmessig, og å jobbe for å gi medlemmene de fordeler det er mulig å oppnå i forhold til saker som for eksempel forhold på Brann Stadion og på bortebane. De ville også legge forholdene best mulig til rette for at medlemmene skulle kunne komme seg til bortekamper på en rimelig og sikker måte, samt sørge for at medlemmenes ønsker i så måte ble ivaretatt på best mulig måte."

Her står det altså at BBB skal jobbe for å legge forholdene best mulig til rette for medlemmene. I det legger jeg alle medlemmer, ikke bare en utvalgt del. Jeg kommer tilbake til hva jeg mener.

Jeg har dessverre ikke anledning til å reise på så mange bortekamper lenger som jeg gjorde tidligere, så så langt har jeg ikke hatt noe igjen for å være medlem i BBB. (Men man ønsker naturligvis å være en organisert brannsupporter og det er jo ikke akkurat den store utgiften å betale medlemskontingent. Dessuten så har jeg jo trodd at jeg er sikret billett til cupfinalen gjennom min lange ansiennitet.) Men nå, når BBB endelig har en mulighet til å gi noe tilbake, viser det seg dessverre at BBB ikke ønsker å gjøre det. Jeg trodde altså i min naivitet at BBB er en organisasjon for den gjengse brannsupporter. Men det er feil. Fullstendig feil. Det er en nemlig en organisasjon for brannsupporterne på store stå.

Her er hvordan BBB har tenkt å fordele de (sikkert altfor få) billettene de får tak i.

Hentet fra siden "Om cupfinalen" på BBB-web.

"Kriterier for tildeling av billetter til BBB medlemmer ser ut til å bli slik i prioritert rekkefølge:

1. Medlem BBB, og kjøpt partoutkort Store Stå innen utgangen av januar
2. Medlem BBB, og kjøpt partoutkort Store Stå i løpet av våren (ut mars).
3. Registrert medlem i BBB i 2003, og betalt medlemsskap i 2004 (rangert etter registrert innbetalingsdato til vår konto).
4. Resterende medlemmer i BBB."

Punkt en er helt ok og på linje med hvordan Brann fordeler billetter blant sine partoutkortinnehavere. Men så kommer vi til punkt to. Medlem i BBB og partoutkort på Store Stå. Hva med BBB medlemmer som har partoutkort på andre deler av Brann Stadion? Hvorfor får ikke de sjansen til å få billett her på lik linje med medlemmer med partoutkort på store stå? Er dette å jobbe for sine medlemmer? Punkt tre: Registrert medlem i BBB i 2003 og betalt medlemsskap 2004 (rangert etter registert innbetalingsdato.) Første gang BBB ble presentert for brannsupporterne var på et medlemsmøte for BST. Det ble da sagt at man skulle få beholde sin ansiennitet fra BST over i den nye organisasjonen. Hvorfor har man plutselig gått bort fra dette? Jeg har som tidligere nevnt vært medlem i BST siden starten. Plutselig er altså hele min ansiennitet fjernet. Dette hadde vært lettere å akseptere dersom BBB hadde sagt dette fra begynnelsen og ikke plutselig nå når det virkelig gjelder å ha ansiennitet.

Jeg synes måten BST fordelte sine billetter på i 1999 var ryddigere. En pott til de som reiste organisert til semifinalen, en pott til de med partoutkort og en pott som var til de med ansiennitet. Hvordan skal f.eks. en som bor på østlandet og har vært medlem i BST/BBB siden dag en få tak i billett? Jeg tror at dersom BBB står ved denne billettfordelingen de har lagt opp til, vil de merke en markant nedgang i medlemmer framover. Hvorfor skal man være medlem dersom man overhodet ikke får noe tilbake? Det får da være grenser for veldedighet. Jeg kommer hvertfall til å tenke meg lenge og grundig om før jeg eventuelt betaler kontingenten for neste år.
39
Brann / Møte i går
September 16, 2004, 21:13:26 PM
Kan noen fortelle oss som dessverre ikke hadde anledning til å gå på møtet i går (er i utlandet) hva som ble sagt/bestemt rundt fordeling av eventuelle cupfinalebilletter?
40
Brann / Nye spillere til Brann
February 13, 2004, 08:51:17 AM
Visst var Rønningen meget god våren 2002. Om han var så god at han fortjente landslagsplass derimot, er en annen sak. Men høsten 2002, våren 2003 og høsten 2003 har han gjort, som jeg nå har sagt om og om igjen, alt for mange tabber til at han kan forsvare førstekeeper-rollen i en klubb som tar mål av seg å være blant Norges beste. Nå er det nå en gang slik at ingenting blir raskere historie enn en fotballkamp (<----klisjé). Og når han nå har vært fryktelig dårlig i halvannen sesong, synes jeg han har fått mer enn sin del av sjanser. Ellers kan vi jo sette inn Sten-Glenn Håberg på topp for han var jo fantastisk i en halv sesong. Eller hva med Helge Karlsen på høyreback? Han var jo udiskutabelt Norges beste back gjennom flere sesonger.

Nei man må ta ut laget etter hvordan man presterer. Selvfølgelig skal man få sjansen til å spille seg god, men det får da være grenser for tålmodighet. Så når nå de fleste tog er gått mhp ny keeper til Brann, håper jeg at de ikke fornyer kontrakten hans og at han derfor forsvinner til sommeren.
41
Brann / Nye spillere til Brann
February 12, 2004, 19:32:19 PM
Jeg vil bare presisere at jeg for alt i verden håper vi får beholde Håkon Opdal i mange sesonger og at han fortsetter å utvikle det utvilsomme talentet han har. Jeg ønsker bare å bli kvitt Ivar Rønningen fordi han rett og slett er altfor dårlig. Han er uten tvil den dårligste keeperen Brann har hatt så lenge jeg har gått på Stadion. Og jeg kan til og med huske da vi hadde en keeper som het Kari til fornavn. Nå ble Kari aldri noe mer enn andrekeeper, men dog. Selvfølgelig skal vi støtte laget og de spillerne som har den røde drakten på seg. Jeg ville aldri funnet på å rope mishagsytringer mot Rønningen mens han spiller på Stadion. Fordi jeg ikke oppnår noe med det. Derimot kan jeg si akkurat det jeg mener her. Og Rønningen er og blir en skandale. Hvorfor ble han kastet ut av Vålerenga og Lillestrøm? Jo fordi de så at han ikke var god nok. Han ble hentet til Bergen av Tor Thodesen som gjorde det beste han kunne for å gjøre Brann om til andrelaget til VIF. Vi fikk Walltin. Vi fikk Rønningen. Og for ikke å glemme den største, eller skal jeg si minste, av dem alle; vi fikk supermusen. Så lenge Rønningen er førstekeeper i Brann, vil vi aldri oppleve toppfotball i Bergen. Ihvertfall ikke av hjemmelaget.
42
Brann / Nye spillere til Brann
February 12, 2004, 13:12:13 PM
Nå er det faktisk ikke så veldig anstrengende å tro, Henki, så det tror jeg faktisk de fleste gidder. Men igjen; saken er at Brann IKKE tok kontakt med Arason da de burde. Om lønnskravene er ublue eller ikke er helt uinteressant siden det er noe vi aldri får vite. Dessuten vil du alltid få det du ønsker dersom du ønsker det sterkt nok (bortsett fra seriegull til Brann).

til Xminator: Selvfølgelig gjør Arason tabber, og han ville gjort det i branndrakt også. Akkurat som alle andre keepere vi har og har hatt. Men han ville ikke, som Rønningen, gjort de to, tre, fire, ti supertabbene i HVER ENESTE KAMP og som koster oss så vanvittig mange poeng. Og det er det som er min innvendig mot Rønningen. Tabbefrekvensen er altfor høy for en keeper på det nivået Rønningen angivelig er på. Hjelper ikke å spille en superb kamp når du gjør slike tabber som han gjør og som så oftest fører til baklengsmål.

Se på bortekampen mot Aalesund ifjor. Rønningen slipper inn en ball som hadde fått mormor til å rødme. Skylder på banen noe som er helt patetisk fordi alle kan se at han har stillt seg feil i forhold til ballen så selv om det ble feilsprett burde han tatt den. Så, på overtid, har Aalesund frispark. Rønningen ligger oppe i krysset og klarer på et fantastisk vis å fiste ballen over. Så er spørsmålet; reddet han et poeng, eller kostet han oss to? Jeg mener han kostet oss to fordi super-redningen er ikke mer enn det vi kan forlange av en toppkeeper. Klovnemålet han slapp inn derimot er jeg sikker på at samtlige som har vært innom og diskutert her hadde tatt.
43
Brann / Nye spillere til Brann
February 12, 2004, 08:41:49 AM
Oj! Jeg glemte Tromsø-keeperen. Hvilken skandale! Hele argumentasjonen min faller jo fullstendig i grus.

Dette var noe jeg gjorde i full fart i går kveld fordi jeg var nysgjerrig på hvordan Rønningen hadde gjort det i forhold til de andre keeperne i Tippeligaen 2003. Selvfølgelig kan man være uenig med Oslo-avisene og mene at det de skriver på børsen er feil, men jeg kan vanskelig forstå hvordan begge avisene kan ha han på bånn uten at det har en liten rot i virkeligheten. Det er ihvertfall mye nærmere sannheten enn at han skal være en av Norges beste keepere. Min påstand står jeg ved fortsatt; Brann gjorde et stor tabbe da de ikke kontaktet Arason da han satt usikker og avskiltet i Trondheim. Nå er det for sent. Og vi har fortsatt et keeperproblem. Et stort keeperproblem. Noe som kommer til å koste oss mange poeng i løpet av sesongen. La oss bare håpe at det ikke sender oss ned i 1. divisjon.
44
Brann / Nye spillere til Brann
February 11, 2004, 23:06:20 PM
45
Brann / Nye spillere til Brann
February 10, 2004, 10:56:10 AM
Hvilken rolle spiller det da? Det får vi jo aldri vite siden Brann aldri tok kontakt med ham. Og det er det vi diskuterer her; nemlig at Brann lar en god keeper forsvinne når vi bare har boss selv.
46
Brann / Rønningen må gå!
February 10, 2004, 08:30:50 AM
Selvfølgelig så er hverken Hedman eller Bartez nevnt i denne diskusjonen tidligere. De har jo tross alt ikke sittet i månedsvis i Norge uten kontrakt med noen klubb og usikker på framtiden. Men det har altså Arason. Hadde Brann vært tidlig på banen så hadde de kanskje klart å sikre seg den beste keeperen i Norge (uten kontrakt), men nå er det naturligvis for sent. Dette minner om tregheten de viste ovenfor Tore André Flo da han forsvant til Chelsea. Som noen kanskje husker så brakk han foten i en treningskamp for landslaget mot Spania året før. Han var langt nede og fryktet at karrieren skulle ryke. Hadde Brann da forlangt at han skrev under en forlengelse av kontrakten, ville han gjort det og vi ville sluppet at Gunnar Martin Kjenner fikk provisjonen Brann skulle hatt ved salget til Chelsea. Har jeg funnet på dette selv? Nei, en brannspiller fortalte det til meg...
47
Brann / Nye spillere til Brann
January 08, 2004, 11:07:31 AM
synes det er ganske utrolig at du påstår at Arason gjør like mange tabber som Rønningen. I de snart tretti årene jeg har gått på Stadion kan jeg aldri huske å ha sett en antatt førstekeeper på Brann ha en tilsvarende tabbefrekvens som Rønningen. Og det er jo tross alt ikke småtabber vi snakker om, men meget grove som blir gjentatt i kamp etter kamp. Har stor tiltro til arbeidet Mons-Ivar gjør på Stadion, men forstår overhodet ikke hvorfor Rønningen får sjansen i kamp etter kamp. Og samtidig har vi altså en av Norges beste keepere uten kontrakt i Trondheim. Forstå det den som kan.
48
Brann / Nye spillere til Brann
January 08, 2004, 09:02:08 AM
Leser i avisen at Brann enda ikke er fornøyd med årets spillerjakt. Så langt har jo Brann klart å få flere gode spillere til Bergen enn siden Harry Hordaland styrte pengestrømmen på Stadion. Men det er klart at Brann nok trenger en profilert spiss til siden Robbie Winters garantert forsvinner i løpet av noen uker. Men det er en ting som forundrer meg når det gjelder spillerjakten. Er helt enig med Pedo at vi trenger en profilert spiss til for å utfylle Thomas Lund (som forhåpentligvis blir bedre i år når han har blitt vant til nivået). Kristian Ystaas vil nok være bra i perioder, men er fortsatt ung og trenger tålmodighet. Bare husk hvordan Thorstein Helstad var første sesongen han spilte i Brann. Men hva med det aller største problemet Brann har hatt de siste par sesongene? Hvorfor er det ikke blitt grepet tak i det? Jeg tenker naturligvis på at vi ikke har hatt en habil førstekeeper siden Magnus Kihlsted var på Stadion. Rønningen har gang på gang vist at han ikke holder på dette nivået med tabber en småguttekeeper ville blitt satt ut av laget for. Javisst spiller han fantastisk av og til, men det hjelper ikke når han i hver eneste kamp gjør den eller de tabbene som fører til baklengsmål. Hvor mange poeng har ikke den mannen kostet oss de siste sesongene? I 2002 var det bare griseflaks at han ikke sendte oss ned i 1. divisjon. Først en kjempetabbe i Sandefjord som vår nye venn Roy-Helge Olsen klarte å dømme frispark til Brann. Deretter to tabber på Stadion i retur-oppgjøret hvor bare det ene førte til mål heldigvis. Få den mannen vekk!!! I Trondheim sitter det en frustrert landslagskeeper som ikke får spille. Hvorfor henter ikke Brann Arni Gautur Arason til Bergen?