• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bardehval

1
Brann / Hvem blir ny Brann-keeper?
August 03, 2004, 09:55:50 AM
Jeg er enig med Tore Strand som i dagens BT påpeker at Opdal bør bli mer ydmyk. I dagens aviser avfeier han all form for kritikk og bedyrer at han har gjort en god jobb så langt. Ingenting er mer provoserende enn spillere som nekter å innse at de har gjort feil. Skjerpings Opdal!
2
Brann / Hvem blir ny Brann-keeper?
August 02, 2004, 22:29:52 PM
Det henger rett og slett ikke på greip at en U21-keeper ikke er i stand til å holde seg på streken i uoversiktlige situasjoner. Jeg la merke til at Opdal var ute av vater da han ble stående fastfrosset istedenfor å gå ut og plukke en ball som Soma og Bjarnason lot trille mot ham. Soma klarte i siste liten å feie ballen til innkast og derfra og ut gikk rullegardinen ned for Håkon. Målet måtte bare komme og selvsagt kom det da han gikk og ut og forsøkte gå gjennom tre spillere for å få tak i en løs ball som Iversen stusset videre. Uholdbart, rett og slett uholdbart!!
3
Brann / Charlie Miller!
July 15, 2004, 15:01:43 PM
Bartegutten har ihvertfall en grei CV:

http://www.soccerage.com/en/04/06552.html
4
Brann / Karadas!!
July 15, 2004, 10:13:48 AM
Jeg er villig til å ta imot alle spillere, bortsett fra Tore Andrè Flo.
En annen sak er at jeg syns Karadas er for keitete til at jeg vil ha ham tilbake.
5
Brann / Positivt av POL og kompani
July 14, 2004, 16:03:28 PM
Ludvigsen er en dyktig brobygger og en flink overtaler og forhandler. Hvem var det som ordnet avtalene med investorene og hvem var det som fikk Soma til å føle seg velkommen? Vi bør ikke la avskiltingen av Rønningen avgjøre. Kanskje det også var et riktig valg på lang sikt?
7
Brann / Takk for alt Olofinjana!
July 14, 2004, 14:06:43 PM
Du vil bli husket som enn dønn seriøs, dyktig og ærlig fotballspiller og som en meget sympatisk person. Du sa fra dag en av at det var din intensjon at Brann skulle tjene penger på deg, nå får vi enten 21.7 eller 25.5 mill, en eventyrlig stor sum som kan sørge for fortgang i Stadionutbyggingen, nye spillere, penger til yngre talenter og treningsleire på vinteren. Auto23 indikerer jo at de vil bruke sine 20% på nye spillere, så da blir jo alle parter fornøyd.

Takk for alt Olofinjana, du vil bli savnet!
8
Brann / Olofinjana skuffer
July 13, 2004, 09:35:48 AM
Hva er problemet? Brann og Wolves har blitt enige om pris, både Dahl og Ludvigsen vet at klubben ikke vil få mer enn de 19 millionene de allerede har blitt lovet, det er en stor dag for Sportsklubben dersom dette går i orden. Egenkapital til utbygging av stadion, nye spillere, flere treningsleire på gress fremfor det ødeleggende underlaget i Vestlandshallen, penger til talentarbeidet samt mye, mye mer. Champagnekorkene går i taket dersom dette går veien! :D
9
Brann / Udugelig Opdal
July 13, 2004, 09:32:00 AM
Var heldigvis på ferie mens skandalene gikk av stabelen mot henholdsvis LSK og RBK. Ser at enkelte mener at Opdal var skyld i 3 av 5 mål, jeg vil endog strekke det så langt som å gi han delvis skyld i det første og full skyld på de resterende 4. På det første får Sundgot gå alt for lett opp og heade i vei en løs ball en bedre keeper enn Opdal hadde tatt, på nr 2 er Opdal mer opptatt av ryggen til medspiller enn ballen og klarer på en fantastisk måte å la ballen gå over seg, returen og fomlingen på nr 3 er ganske enkelt klassisk, på 4 forlater han målet og er på vei ut mot cornerflagget og på 5 går en løs heading rett mellom beina og i mål. Nå er uansett dette historie, Opdal hadde neppe spilt på U21 dersom han ikke holdt mål, vi så alle hvor dyktig han var i de kampene han spilte i mai-juni ifjor, får han kontroll på nervene tror jeg han vil vokse uke for uke.
10
Brann / Per Ove Ludviksen
July 13, 2004, 09:17:59 AM
Ludvigsen er en mann med bein i nesen, jeg tror nok det ligger andre faktorer som enda ikke har sett dagens lys til grunn for avskiltingen av Rønningen, det er heller ikke Peddilusk sitt ansvar at det krøllet seg til med Monaco og HVEM var det som sørget for at Soma takket ja så og si på dagen han var i Bergen? Han har også gjort en glimrende jobb i forhold til investorer som har hjulpet Brann til å få bl.a. Soma, Kvisvik og Laffen til Brann. Tenk over hva dere gjør før dere refser, etter min mening, den dyktigste sportslige lederen Brann har hatt i manns minne.
11
Brann / Vingle-Winters?
June 15, 2004, 19:35:07 PM
Syns Winters vingler nesten like ille som PFO i 2003. I det ene øyeblikket vil han hjem pga at konen mistrives og ikke pga pengene i en evt ny klubb i Skottland, så i neste øyeblikk er det full familieharmoni igjen og Winters stortrives i Brann, så er det ny kontakt med skotske klubber, ingenting konkret, tilbake til forhandlingsbordet med Brann, krever høyere lønn, er ikke fornøyd, får nytt tilbud, vil ikke ta avgjørelse enda, forteller at han skal i møte med en annen norsk klubb og en skotsk og forteller på toppen av alt han er da tross alt profesjonell og går der det er best betalt. Var det ikke Winters som var så opptatt av at familien skulle ha trygge rammer rundt seg og at de skulle trives.....
12
Brann / Stemning?
June 15, 2004, 09:52:05 AM
Fullstendig enig med Laxevaag, har intet å tilføye. Hansa-tribunen virker å være det nye samlingsstedet for den litt modnere og mer genuine Brannfansen. Og vær så snill fjortisser: Hold dere på SS!
13
Av en eller annen grunn pleier ikke stemningen å være like god på 16 som på kamper ellers. Om det har noe å gjøre med at det er sild i tønne på Store Stå, at noen er litt for overstadig er ikke godt å si, men det blir ofte en liten nedtur.
14
Brann / Fantastisk deilig !
May 17, 2004, 09:14:16 AM
Quote from: "Fiore9"BT mener at det var Ystaas som scoret. Samme sier VG. Livescore har ogsÃ¥ Ystaas. Dumt at det ikke var Walde, men det var han  som skjøt og prøvde Ã¥ score. Var slitsomt pÃ¥ SS i dag. SÃ¥ mange fulle jenter som skriker hele tiden og kveler all sang. Dessuten. Jeg VIL ha nye sanger.  Mewn kampen var gøy den. Og ganske bra. Brann spilte relativt bra.


Greit Fiore, jeg har under TIFO og sanger lansert en forbasket enkel men effektiv sang, som blant annet Romafansen bruker, basert på tonene til Popeye the sailorman:

Det fiNNes kun en klubb BRANN!x2

Det finnes kun en klubbx2

Det fiNNes kun en klubb BRANN!

Store bokstaver betyr ekstra trykk på sangen. Regner med at de fleste har sett Skippern, eller Popeye som det heter på engelsk.
15
Vel, har ikke hørt denne sangen enda? Er det tryggest å holde seg til gamle sanger?
16
Brann / Billett til 16de mai!! Viktig!
May 10, 2004, 15:40:14 PM
Quote from: "Brannfrelst"450 ledige plasser?? Disse går vel til desperate sittesvin som ikke fikk billetter... Goodbye 16.mai stemning!!


Bemerkelseverdig kjepphøye disse nyfrelste fjortissene. Har man hengt med siden 2000 da er man virkelig veteran! Mange av de såkalte sittesvinene vanket på Store Stå den gangen du var i ferd med å lære deg å gå, så du bør jekke deg noen hakk ned.

Bardehval, som etter 4 år i utlendighet står på SS igjen 16 mai, venstre side vel og merke, og merker at jeg gleder meg.
17
Satt på Sogningen da de 15 andre i reisefølget hadde booket plass der, og la merke til at det var tendenser til slagsmål med politi og vakter når det gjenstod 2-3 minutter av ordinær tid. Mulig jeg så feil, men det ble kastet både vann, cola m.m. pluss at jeg så noen knyttenever bli svingt i retning politimannen nærmest. Dersom det stemmer overens med det jeg mente jeg så kunne det blitt langt verre overskrifter enn saken vedrørende Russel. Man får ikke akkurat stjerne i boken ved å gi onkel smeller. Mener uansett at Sogndal har gjort en stor feil i å flytte bortesupporterne bort fra en sving der de det er 5 meter til dødlinjen og dermed umulig å hverken spytte, slå eller holde og bort til langsiden der det bokstavelig talt er 10 cm til dødlinjen. Ravende fulle mennesker finner på mye f...skap på byn, det er jo nærmest en oppfordring til bråk når man legger opp til et såpass dårlig sikkerhetsopplegg. Når det gjelder bråkmakerne burde de møtt Russel på tomannshånd, gitt ham en unnskyldning og i tillegg stengt dem ute i 1 år eller 2. Mennesker forandrer seg mye i løpet av et liv, det blir for dumt at noen skal straffes for evig for noe de gjorde da de var 18. Pr idag beveger de seg på et stadie der hverken iq eller eq henger helt med i svingene, men hvem vet kanskje det går opp et lys for dem også en dag?
18
Ikke for å mase men er det ikke på tide å teste ut nye sanger evt denne?
19
Brann / Brann-Molde på Canal Zap kl 2305.
April 18, 2004, 20:48:15 PM
Mer er det ikke å si om den saken. Deilig å være igang!
20
Jeg hørte ikke denne på Lerkendal....
21
Dersom folk lurer så synges den slik, med ekstra trykk der det er store bokstaver:

Det fiNNes kun en klubb BRANN!x2

Det finnes kun en klubbx2

Det fiNNes kun en klubb BRANN!

Ekstra trykk på fiNNes mao og viktig at man synger dette ordet relativt kjapt for å få rytmen riktig.

En god idè kan være å få med en person som kan spille trompet, a`la det vi har hørt fra England, som kan starte opp sangen og akkompagnere underveis.
22
Brann / Respekt til Bataljonen,og litt skryt.
March 18, 2004, 14:11:43 PM
Var litt skeptisk til BBB i starten i og med at det på sett og vis virket å være en avlegg til gamle BST, men etter Hjartøys utspill mot NFF har kredibliteten blitt mye høyere. Godt å se at voksne menn i alderen 30+ tar tak igjen, det vil virke mye mer samlende enn hva barnehagen BST var i sine siste år.
23
Brann / Direktrapport från �rebro
February 28, 2004, 09:29:31 AM
Både bt.no og Brann.no sender kampen live så det bør ikke være behov for å gå over bekke etter vann. Kommer gjerne til å gå inn i ettertid for å se hvordan svenskene oppfattet kampen.
24
Brann / Nye Brann Stadion:
February 20, 2004, 09:25:34 AM
På tide å komme igang når man ser hva våre naboer i sør er i ferd med å få til:

http://www.vikingstadion.no/

Klikk videre inn på bilder for å se mer.
25
Brann / Nye Brann Stadion:
February 19, 2004, 12:45:10 PM
26
Brann / Nye Brann Stadion:
February 19, 2004, 09:47:36 AM
Vil anbefale samtlige å lese dagens papirutgave av BT i tillegg til denne linken:

http://bt.no/sport/article235786

Dette virker utrolig spennende!
27
Brann / Dylan klar!
February 13, 2004, 16:48:16 PM
Godt forslag, Peddilusk-sangen passer som hånd i hanske.
28
Brann / Dylan klar!
February 13, 2004, 12:33:18 PM
Dylan har et enormt potensial, han rager en halvmeter over motspillerne i hodeduellene (noe a`la Håvard Flo faktisk), han er kjapp i forhold til høyden og bra med ballen når han har den i beina. Hadde en tendens til å miste ballen 2-3 meter fra seg igjen i ballmottakene men den biten er temmelig lett å luke vekk med trening. Jeg er ekstremt spent på å se Winters i tospann med Macallister, det lukter mål av den konstellasjonen. Og med Kvisvik, Guntveit og Olofinjana bak vil nok endel norske TL-keepre få litt å stri med. Soma og Bjarnason er jo også noen jokere på dødball og corner....
29
Brann / Bob er hans navn!
February 13, 2004, 12:28:10 PM
Kong Olof er vel i Tunisia for å følge laget sitt i bronsekamp og eventuelt motta medalje etterpå. Han er jo dessverre supendert pga 3 gule. Er nok tilbake innen Sogndalkampen neste helg.
30
Brann / Bob er hans navn!
February 12, 2004, 16:00:41 PM
Ifølge Macallister selv går han under tilnavnet Bob etter Bob Dylan:

http://www.northernspirit.com.au/Players.asp?PlayerID=16
31
Brann / Ekkelt!
February 06, 2004, 17:46:12 PM
Fjortiss gjelder uansett alder, det finnes åpenbart endel, ikke mange, av dem her. Jeg misliker også Normann sterkt men det blir rett og slett for barnslig å bable i vei om at han ser ut som en mongo o.l. Da viser dere at det ikke står så alt for bra til med modenhetsnivået.
32
Brann / liverpool og arsenal kanskje til bergen
February 06, 2004, 09:25:47 AM
33
Brann / Ekkelt!
February 06, 2004, 09:21:32 AM
Trodde ærlig talt vi var kvitt fjortissene etter at man flyttet fra bst.no, men dengang ei. Kan MOD fjerne de mest infantile innleggene? Det er folk fra andre klubber og ser fra tid til annen og de må alvorlig begynne å lure på hvilket nivå vi befinner oss på.
34
Brann / liverpool og arsenal kanskje til bergen
February 05, 2004, 18:23:39 PM
Med tanke på at Arsenal ettervert trenger en erstatning for Vieira på midten er det vel ikke så dumt å vise Olofinjana frem for Wenger....
35
Brann / Kunstgress på Stadion i 2005?
January 26, 2004, 15:52:34 PM
For min del er den hjemlige serien viktigst, ikke en wannabe-mellomsesongsløsning for Skandinaviske lag i vinterdvale. Vi har ingen garantier for at den bebudede ligaen fungerer.
36
Tifo, sanger o.l.... / Popeye the sailorman Brannsang?
January 26, 2004, 15:20:02 PM
SynEs det er litt for mange sanger der "berømte Brann" blir brukt. Det finnes kun et lag.... er såpass enkel at man bør klare å få med x antall tusen uten problem. Kanskje en vei å gå å begynne enkelt for så å utvide repertoaret etterhvert.
37
Brann / Kunstgress på Stadion i 2005?
January 26, 2004, 14:22:15 PM
Hva er dette babbelet om nordisk liga? Jeg har mine tvil til slike nyskapninger Dersom ikke samtlige klubber i alle land, Danmark, Norge og Sverige, tar det like seriøst tror jeg det lett kan bli noe B-preget. 15000 på Stadion i januar når Brann møter AIK? Utenkelig, rett og slett utenkelig. Holder plenty med 5000 i Vestlandshallen. Bruk hodet folkens!
38
Er man lysten på å se om Olofinjana har ristet av seg vinterdvalen kan man se kampen Nigeria vs Marokko (Afrika Cup of Nations) live på Eurosport kl 14 kommende tirsdag.
39
Brann / Kenneth Store-Judas
January 25, 2004, 19:03:36 PM
Jeg vil heller ha tekniske finesser en flittig defensivt midtbanearbeid av Soma, ja. Soma i forsvar, Olofinjana og Storvik sentralt hadde vært en sann drøm å få oppleve. Fotball er for meg en øyblikksopplevelse, der en fantastisk vending, avdribling, tversoverpasning kan være vel så viktig mål. Storvik er i besittelse av denslags kvaliteter, det finnes svært få i landet som når ham til knærne når han er på sitt beste.
40
Brann / Kunstgress på Stadion i 2005?
January 25, 2004, 18:58:13 PM
41
Brann / Kenneth Store-Judas
January 24, 2004, 09:12:52 AM
Sist jeg sjekket var Storvik mer enn sprudlende og på vei tilbake til sitt gamle jeg. Jeg er overbevist om at både helsen og det spillemessige hadde blitt radikalt forbedret i sesong nummer to. Skal like å høre reaksjonene når Storvik er tilbaker i godt gammelt slag i dansk fotball, blir nok en del som snur på flisen da. Mannen er kun 32 og kan meget vel ha 2-3 gode sesonger igjen.
42
Brann / Kenneth Store-Judas
January 23, 2004, 16:08:41 PM
Dette stinker det av. Storvik er en illojal helvet og vil for alltid gå inn i historien som Bergensfotballens største sviker. Fyttihelvete at han tør!
43
Brann / Kunstgress på Stadion i 2005?
January 23, 2004, 13:16:28 PM
Skriv under dersom du er mot kunstgress på Stadda:

http://www.ipetitions.com/campaigns/nei_til_kunstgress/
44
Brann / Kunstgress på Stadion i 2005?
January 23, 2004, 09:29:14 AM
Det blir isåfall over mitt lik! Fotball skal spilles på gress ikke kunstgress. Her bør supporterne organisere seg og si kraftig ifra. Hva blir det neste, musikk under kampene?
45
Brann / Ny Kaptein
January 21, 2004, 09:20:43 AM
Kvisvik som kaptein, helt klart.
46
Brann / den nye drakten?
January 15, 2004, 09:56:10 AM
47
Brann / forbedre stadion
January 12, 2004, 13:33:52 PM
Ifølge den opprinnelige planen blir kapasiteten på 20-22000. Hvorfor skal boliger som vender ut mot Haukelandshallen legge begrensninger på kapasiteten innenfor? Hvor er logikken?
48
Brann / Byarena/utbygging av Stadda
January 11, 2004, 18:12:59 PM
Hvem er det som sier at kapasiteten blir maks 14000? Det faktum at det skal bygges boliger (evt. boliger for den eldre garde) inn i nordre langside og Klokkesvingen har da ingen innvirkning på tilskuerkapasiteten. Ifølge planene som ble lagt frem i forkant av Hansautbyggingen ble kapasiteten på et ferdig utbygd Stadion anslått til 20-22000. Det må da være plenty nok?
49
Brann / Ystaas eller andre spisser
January 07, 2004, 13:14:59 PM
Har forstått det slik at Ystås er mer midtbanespiller enn spiss, hvorfor da bruke opp spisskvoten på et ubeskrevet blad? Ingenting ville vært bedre enn at jeg tok feil men jeg er skeptisk.
50
Brann / Byarena/utbygging av Stadda
December 19, 2003, 13:06:23 PM
Parkeringssituasjonen har minimalt å si for hvor mange som kommer til Stadion. Jeg nekter å tro at Brann vips får 5-10000 ekstra i snitt dersom samtlige med bil kan parkere innenfor en radius av 500 meter fra Stadion. Jeg ser at noen mener at vi kan bruke bygarasjen dersom Stadion ender på Nygårdstangen. Jeg skal like å se det kaoset som oppstår når x antall tusen skal avgårde ut fra enfeltsutkjøringen ned mot hovedveien. Vi må ikke glemme at vi selv med et halvveis Stadion og en middelmådig tabellplassering faktisk trekker rundt 13000 tilskuere pr idag. Den eneste måten å øke tilskuersnittet på er å øke komforten i form av flere sitteplasser. Ny Klokkesving og Nordre Langside vil garantert medføre at vi kan øke snittet til 15-16000. Tabellplasseringen og spillerprofiler vil selvsagt også ha et ord med i laget, men komforten er alfa omega. Kjør igang Stor-Bergen!