• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Rasten

1
Brann / "Doffen" til Brann ?
November 06, 2007, 11:43:52 AM
synes brann skal hente inn en annen gammel kjenning jeg, Oluf, hent han hjem til Bergen fra england det er en spiller som kunne gitt Bakke den roen med ballen så han kan gjøre sine kunster, Seyi Olofinjana er mannen brann burde se etter i steden fom doffen som ikke hever brann men vil bli en middels spiller, det trenger ikke brann betale milioner for!
2
Brann / Mons Ivar Mjelde
October 31, 2007, 10:55:35 AM
Det viser seg gang på gang at ingenting er tilfeldig i Mjeldes tanke gang, skal også nå inrømme at jeg er uenig i noen bytter ol. Men det er ikke min jobb det er Mjeldes. Noe jeg tror Brann og Bergen skal være glad for. Tror likevel 99% av suporterene skal ta av seg hatten, legge seg litt flate, og holde litt mer kjeft i fremtiden  :wink:

tusen takk Mjelde en av de største Trenerene Bergen har sett
3
Brann / Bjørnson vs Sjöhage
October 30, 2007, 15:20:56 PM
Knall bra eksempel.

Men jeg synes likevel Sjöhage skulle få en sjans mot Tromsø jeg, Jeg har vanskelig for og tenke meg at Sjöhage får like dårlig treff prosent som bjørnson..
4
Brann / Bjørnson vs Sjöhage
October 30, 2007, 11:40:52 AM
Jeg må bare starte med og si at jeg er veldig imponert over hva Mjelde har klart på de siste 2 årene. Men.. det er altids en men..

Nå har det seg sånn at han gang på gang setter utpå Bjørnson som spiss om han skal bytte. Dette er for meg meget uforstålig, mannen må jo være helt vill på trening, ellers skjønner jeg ikke hvor den tiliten kommer ifra. Bjørson han vært en stor skuffelse i mine øyne. Han har ikke passnings fot eller målteft. og derfor skjønner jeg ikke at Sjöhage skal sitte på benken og ikke få ut delt gull siden han mangler en kamp mot Viking.

Sjöhage er en spiller jeg ser stort frem til om han får tillit. Tror han er en kjempe spiller (i motsettning til Bjønson).

Om han ikke får tilit mot Tromsø til helgen skjønner jeg ikke helt hva som skjer.

Er det noen andre som kan gi meg en logisk forklaring på hvorfor Bjørnson spiller istedenfor Sjöhage?