• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Rick Maverick

1
Brann / billett hotell og fly begge veier tilsalgs
November 04, 2004, 21:02:13 PM
jeg vet ikke så mye, men det er avg fredag hotellet heter spectrum og det er EN bilett samt det er fly tilbake etter finalen. desverre dette er alt jeg vet.
2
Brann / billett hotell og fly begge veier tilsalgs
November 04, 2004, 21:00:14 PM
det er bare en billett, hadde det vært to så, ja da hadde det stått to:-)
3
Brann / ops feil nr.
November 04, 2004, 19:34:14 PM
ring dette istedenfor 55935958


sorry
4
Brann / billett hotell og fly begge veier tilsalgs
November 04, 2004, 19:20:13 PM
3300:-

spectrum hotell

ring98058621
5
Brann / for en dårlig keeper han er
January 11, 2004, 21:54:28 PM
Jeg er så enig i at rønningen er dårlig. Jeg er overbevist om at han kommer til å koste oss plasseringer på tabellen til neste år! Jeg mener at keeperen er viktigst av alle 11 på banen, det spiller jo liksom ingen rolle at brann lager 3 mål dersom motstanderen lager flere. Jeg tror rønningen er god på trening og vanlighvis er han god og stabil på treningskampene på vinteren, men når alvoret begynner så blir rønningen sinnsykt nervøs og det smitter faen meg over hele banen og kanskje til og med hele stadda. Er det bare meg eller kan vi føle nervene til rønningen ved ekselhvis tilbakespill? Bare vi kunne få en keeper som var stabilt god, trenger ikke å være superklasse heller bare sikker og jevngod, en som tar det som ikke er en drit bra avslutning. Rønningen slipper inn noen drittmål også, slike som ikke skal gå inn. på en corner som går rett inn foreksempel.


Uansett tror jeg ikke monsemann tenker noe på dette, keepere blir ofte glemt oppi alt dette her, det blir liksom alle andre som får skylden. Forsvaret er ikke så anerledes en da vi tok sølv med khilstedt, forskjellen er keeperen. Jeg vil heller se opdal gjøre tabber og lære av det enn å måtte bite negler gjennom kamper med rønningen som prøver å få flere inn i samlingen sin.  

sitat fra rønningen: ehh... jeg må ta den på min kappe!

Noen som har hørt den flere ganger?
6
Brann / Lagoppstilling pr.dags dato??
December 18, 2003, 15:47:10 PM
7
Brann / Soma
December 18, 2003, 01:56:49 AM
D e brann som kjører taktikk tror jeg, det irriterer meg også. Bryne har sagt at prisen er det som er forespeilet i media altså ca 2 mill. Det vet brann sant? men de vet også at soma har blitt enig og da er bryne i en jævelig dårlig forhandlingsposisjon. Jeg er en ekte brann supporter, men jeg synes det er for jævelig det brann nå gjør, vi setter kniven mot strupen på et lag i trøbbel. Dette kunne fort vært brann hadde ikke sandefjords skudd i første runde gått i stanga eller dommern annulert målet som burde vært mål!


Eg e skuffet, jeg trodde ikke vi skulle synke så dypt på denne saken. Soma er nok ikke fornøyd nå.

Gi bryne de sure pengene ikke la grådigheten gjøre at vi mister soma :twisted:
8
Brann / Royal leage e kult
December 08, 2003, 22:31:01 PM
Jeg er litt skuffet over at vi ikke kan ha kampene på stadda! er det helt umulig? kan det ikke gjøres noe ?
9
Brann / Det er ny keeper vi må ha!
December 07, 2003, 22:00:41 PM
Jeg er lei av dritt mål imot! tabber som vi som er supportere ser komme lenge før den er i mål. Rønningen har et snitt på sikkert syv åtte tabber i året. En bra keeper gjør ikke slikt, en god keeper redder laget på en dårlig dag med bra redninger og sikkert spill. Da magnus khilstedt ble satt på benken under teitur falt brann ned over litene og endte på en åttende plass og det var med Kvisvik, helstad og svante på laget.

Poenget mitt er alle topplag har en god keeper, et lag blir aldrig bedre en det svakeste leddet på banen og i brann er det keeperen. Opdal er god jeg håper han får spille på seg selvtillit så kanskje han kan bli stabil for det er ikke rønningen.


Vi bør kjøpe reservekeeperen til RBK aarason. God som hælvete.


Det kan bety forskjellen på 8-1 plass i serien, for ingenting er jæveligere for et fotballag når du har en keeper som du ikke kan stole på.

Det er forsvaret sin feil at det ble mål! der er jeg uenig. Alle lag får da sjangser imot? selv de beste i verden gjør det. det betyr ikke at den første andre og fjerde sjangsen skal bli mål!!!!!!
Uten ny keeper kan vi ikke utforder RBK.