• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Endre123

1
Brann / UEFA CUP 2007/08
November 12, 2007, 17:17:11 PM
SDtadion er jo kjempegammel. Tribunen ser slikt ut p.g.a. nye byggeplaner og kommer til å se slikt ut da... med plass for 65.000 tilskuere

2
Brann / UEFA CUP 2007/08
November 12, 2007, 00:35:08 AM
Og så litt det utenomsportslige da. Da skjønner dere sikkert hva jeg mener med det spørsmål tegnet ved intim da?
Forigge helg ble yterilggere 50 mann fra BBB utestengt. BBB protesterte mot dette i kampen mot Basel med å vare stille i første 15 minutter. Her er det klipp som ble tatt caa... 14.59 ut i kampen.  ???? intimt nok?

3
Brann / UEFA CUP 2007/08
November 12, 2007, 00:07:32 AM
Quote from: "grei"Nitrist og lite intim stadion. Da er dette noe annet ja...



Du vet  :D   trenger ikke mye intim så lenge alle skaper trykket da...

Her er det vieoklipp fra kampen Dinamo - Basel. Kun det sportslige da.
http://youtube.com/watch?v=W0eb28StBZA
4
Brann / UEFA CUP 2007/08
November 10, 2007, 17:32:42 PM
Quote from: "Northside"Så har Bad Blue Boys protesterte første 15 minuttene mot Basel etter at 45 nye medlemmer ble utestengt denne uken (fight mot Torcida), de er nå oppe i 300+- utestengte supportere.
Er vi heldig så kan problemer mellom fansen og klubben være positiv for vår del om noen få uker, konflikten kan kanskje forverre seg i de neste seriekampene til Dinamo.

Første 15minuttene hadde de alle bannerne opp ned (som viser at man protesterer) og det var ingen synging. Men etter det tok de frem det store BBB banneret, fyrte av en del pyro og laget en helvetes stemning:
http://img62.imageshack.us/img62/8883/dsc0299jm2.jpg

Basel derimot var veldig får personer på bortefeltet, de har heller ikke vært så mangen tilskuere på hjemmekampene i UEFA, så muligens dette er en klubb som ikke tar UEFA så veldig seriøst?


Bilder fra kampen http://www.badblueboys.hr/forumv2/index.php?topic=815.0
5
Brann / UEFA CUP 2007/08
October 11, 2007, 22:40:49 PM
Nå ville jeg hverken provosere eller noe annet. Sa jeg at dere er det? Synes det er synd å lese at folk tror så ille om BBB som enkelte medlemer her på forumet gjør. Ikke bare det er ille for BBB men også for Bergens folket som kanskje vil dra på kamp men blir skremt av slike skriverier.  Meldte meg inn på forumet kun for å lese hva skjer. Derfor valgte jeg tilfeldig nick.

Igjen hilsen Zoran
6
Brann / UEFA CUP 2007/08
October 11, 2007, 22:23:49 PM
Hei alle sammen. For det første gratulerer med gullet. Velfotjent må jeg si.
Har ikke tenkt å skrive og mase men må bare gi dere litt info i.om. at det er mange som er redde oss. Red Rabbit. Jeg råder deg om å se programmet en gang til og høre godt hva de sier ang krigen og annet. Saken er faktisk slik at Kroatia ble okupert og første brigader som forsvarte Kroatia ble dannet av fotball supportere. Jeg skjønner ikke hva er feil med dette? å fosvare landet sitt i en krigsituasjon eller å være supporter. Du kan søke google opp og ned men kommer aldri til å finne om folk som har mistet liv rundt fotball kamper i Kroatia og ellers i forbindelse med Dinamo kamper. BBB er i utgangspunktet en sterk Ultras gruppa som har i 20 år først og fremst vist Europa hva er synging og støtte til klubben. dette kan du høre veldig godt her http://www.youtube.com/watch?v=zpzgaAv6Tok Det samme gjelder også det at vi er trofaste. Linken viser kampen fra Emirates i London. Der reiste det over 1000 man uansett dette at vi tapte første kampen hjemme med 3-0. Og minast halvparten reiste med buss. Ja vi er faktisk mer opptat av å synge og vise Europa hvordan en kan støtte laget sitt. At det har skjedd episoder for 7-10-15 år siden ? JA .. Nå kan jeg fortelle deg at vi har blitt provosert men det hjelper ikke uansett . Og Episodene som skjedde var egentlig mer rettet mot politiet enn mot andre supportere. Det du så at gutta kaster bluss på uskyldige mennesker er kun en frase og om det er noe bråk med BBB så er det I Kroatia mot Hajduk Split. Vi var 4000-5000 i Bremen. Eneste vi hørte ettrpå var skryt. Det samme med 1500 i Amsterdam. Ja vi ble angrepet av AJAX firma, slo litt tilbake og det var det. Nei vi står ikke med hender i lomma og venter til å bli slått ned men også så slår vi ELLER DREPER heller ikke uskyldige folk. I tilleg til det dere må ikke regne med mer enn 200-250 stk. da mesteparten reiser Uka før til Wembley og ser på ENgland-Kroatia. Uansett hvor mange vi kommer så oppfordrer jeg dere om å ha på det dere vil, hei på hvem dere vil og ta en pils sammen med gutta. Det verste som kan skje er vel litt tribuneblussing og at vi slår dere ute på banen.
Lykke til til uka. Regner med en fantastisk gullfest.    

Hilsen Zoran