• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - esphal

1
Brann / Felt Z
October 26, 2004, 10:52:16 AM
2
Brann / Bemerkning......
October 21, 2004, 08:01:09 AM
Hei

Bare la merke til noe. .Billetter blir jo fordelt etter hvem som har vært medlem lengst. Glirmrende det. Er jo de trofaste en må belønne. Men så ser jeg at i margen på noen at de har vært medlem siden 2002. Eksisterte BBB i 2002?

Ble BBB stiftet så tidliger.
Husker jeg så feil?
3
Brann / Flere billetter??
October 20, 2004, 12:27:39 PM
Hei

Er så mange leser disse sidene så kanskje noen vet noe om dette også?
Jeg leste for en tid tilbake at hvis Brann hadde igjen billetter etter avhenting av sesongkort, sponsorer etc. Så skulle noen av disse billettene tilfalle supporterne. Jeg tror det var 26/27 oktober disse skulle deles ut. I så fall får vi som er så uheldig å være utenfor topp 200 og uten sesongkort på StoreStå nytt brev hvis vi er innenfor den nye grensen eller blir de noen førstemann til møllen prinsipp?
4
Synest det blir en masse sutring over dem som faktisk prøver å gjøre noe selv om en liker det en gjør eller ikke. Kanskje en skal gå litt i seg selv å tenke på hva JEG gjør. Er stort sett dem som klager og syter som ikke gjør en dritt selv. Så før en bruker stemmen og hendene flittig og holder unna pipingen mot eget lag så kan en kanskje få si noe. Men stort sett så er vel dem som sutrer dem som stort sett også er oftest utenfor porten når dommeren blåser i fløyten.
6
Brann / Varmekabler, storestå, tribuner.
October 21, 2003, 09:07:02 AM
Det er jo snakk om at det skal legges varme under dekket på stadion. Kanskje dette er en ypperlig anledning å gjøre det enda mer intimt og tett inn mot banen og få en ypperlig anledning å få flere trinn på store stå?

Jeg kan ikke så mye om bygninger og jordmonn på stadion. Men tanken på å bygge banen f.eks 1,5 meter lenger ned en den er i dag, flytte den note mot gamletribunen og litt mot klokkesvingen. Det medfører en kan lage flere trinn på Hansatribunen og flere seter der. Får bedre forhold for de nedereste radene på gamletribunen ved at de sitter mer over banen. Klokkesvingen vil bli noe hevet mens en kan bygge flere trinn på store stå inn mot banen. Kanskje en dum tanke. Men er det mulig vil en gjøre det enda mer intimt og store stå kan samle seg mer.