• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Don-Dypvik

1
Kamper / Brann - Rosenborg
August 08, 2007, 23:04:25 PM
NightFox, er faktisk ganske enige med deg att folk på forumet her virker ganske realistiske, Ikke alle selvfølgelig, men mesteparten, var forresten i syden for 3 uker siden og traff på en del brann supportere, var å så Brann-stabæk og Rbk - Viking. Før kampen var de sikker på att dere vant serien og att dere knuste stabæk 5-0. så den gjenge va litt for høy på pæra da. Vi i Trøndelag, Forventer att vi skal vinne Serien for som alle vet har det skjedd ganske ofte de siste årene, det er vel derfor vi er så optimistiske, For vi vet att vi har spilt dårlig før høsten før og kommet sterkt tilbake og vunnet serien.
2
Kamper / Brann - Rosenborg
August 08, 2007, 22:58:24 PM
Snedig, For han sa også att han så frem til kampen mot Brann, Men det er i allefall sikkert, Riseth Starter mot Brann Lørdag.
3
Kamper / Brann - Rosenborg
August 08, 2007, 21:57:46 PM
Helt enig i att det har vært en veldig rusten start på sesongen, men de siste kampene har vel bevisst sitt, seieren over astana i kveld 7-1 ( 10-2) sammenlagt sier vel litt også, og forrige kamp 3-0 mot stabæk. Vi er på gang nå, så det blir nok seier i bergen ja gitt!! og da kan dere se langt etter seriegullet i år også!
4
Kamper / Brann - Rosenborg
August 08, 2007, 21:45:18 PM
Riseth har 2 gule kort og starter kampen i bergen! som vi vinner:)