• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - GeirK

1
Brann / Sv: Overganger 2009
April 14, 2009, 14:11:14 PM
"Det er strengt tatt bare én ting å gjøre nå: Hente tilbake Raymond. ;-)"

Skal ikke se bort i fra at det hadde løst mye..hehe

Men jeg har i øyeblikket større tro på en annen løsning:
1. Huseklepp ned på kant ( skaper mye, perfekt assist-man)
2. Klassespiss
2
Brann / Sv: Overganger 2009
April 14, 2009, 13:32:33 PM
Mot Sandefjord var Austin dårlig, mot Stabæk knallgod...mot Rosenborg knallgod..mot Tromsø var han dårlig i 1.omgang..

Noe sier meg at det ikke er spilleren som er ustabil.. se feks på fjoråret, der er mange spillere som man hadde lyst å kicke langt ut av laget, men det er fordi laget ikke fungerer....det er da ekstremt lett å se enkelt personer i laget som løper rundt og strøm om seg med feilpasninger, hodeløse taklinger frustrasjon osv.. det er LAGET som ikke fungerer da..

Vi tapte ikke fordi Austin hadde en dårlig 1.omgang i går... vi tapte fordi LAGET ikke fungerte optimalt i 1.omgang og man jobbet ikke like hardt og iherdig for hverandre som man gjorde i 2.omgang..

En annen ting som også er et problem om dagene er disse spissene som ikke scorer mål..det er bare midtstopperne som scorer, enten på dødball eller straffe... og det er et stort problem.

Mål preger kamper, og hvis våre kjære spisser kunne vært litt mer målfarlig, ville våre scoringer PREGET kampene på en annen måte enn de gjør i dag, når vi IKKE scorer..

1 mål for oss setter en støkk i motstanderne, og gir oss selv en boost i selvtillit og troen..utrolig viktig med disse målene..

Det sies at Erik Huseklepp er en kald og notorisk målscorer på trening... og Steinar påpeker hele tiden at målene kommer.. det er bare et tidsspørsmål før det løsner for Huseklepp foran mål i kamper..
Steinar Nilsen satser på Erik Huseklepp, han ser noe stort i ham, og har troen.. han gir ham tid...og det er ikke akkurat enkelt i en klubb som Brann, hvor press fra omgivelsene er enormt store..

Så lenge Steinar og Skarsfjord kan få skikk på laget og får oss stabilt gode, hever bunn nivået..vil jeg tro Brann ledelsen klarer å hoste opp midler til sommeren..vi trenger en klassespiller på topp..
3
Brann / Sv: Overganger 2009
February 17, 2009, 14:33:16 PM
"Det stemmer at det er pressekonferansse i dag, men den handler om annsettelse av en talent utvikler fra Manchester U som har skrevet en 3 års avtale med T.I.L"

Fra TIL.no:

Sparebank 1 Nord-Norge gir seks millioner til nord-norsk fotball. Nysigneringen av Mark Dempsey som talentutvikler er kun en del av arbeidet mot nordnorske talenter. Sparebank 1 Nord-Norge går gjennom gavefondet totalt inn med seks millioner kroner i løpet av en treårsperiode, der fokuset er utvikling spillere i Troms, Finnmark og Hålogaland fotballkrets.

‒ Vi har vært nøye med å presisere at dette er et tilbud til unge i Nord-Norge, ikke bare til TIL. Det at han holder til på Alfheim er et ønske om at han skal være i et profesjonelt miljø. Vi kunne jo ikke gi han kontor i rødbanken, smiler informasjonsdirektør i banken, Kjell Kolbeinsen.

Vi håper at arbeidet mot talentene skal gi økt rekruttering til både TIL og Bodø/Glimt, sier Kolbeinsen, som har store forventninger til engelskmannen.

------------------------

Han har ikke skrevet en 3 års avtale med TIL. Skal man tolke teksten her, er det like mye til Bodø Glimt.. men det er hele landsdelen, Nord Norge.

Vedr Moldskred "ryktene" så tar jeg ingen gleder eller sorger på forskudd... jeg sier bare IGAHLO  ;D
4
Brann / tilskuere
August 03, 2007, 09:37:16 AM
"Rundt 30000? Ja, hvis 23795 (som var snittet i fjor) er RUNDT 30000 så... "

Jeg mente ikke at snittet er på 30 000, men kapasiteten er vel på over 30 000, og det drar de på toppkamper...

Derbyet mot Brøndby drar vel bortimot fullt hus, samt Champions League kampene..

De ligger ikke så langt over hvis de har 23795 i snitt.

Brann kan fort komme opp i 20 000 når staddaen er ferdig. Og blir det Champions League på Brann, vil kanskje flere komme..
5
Brann / FCk
August 03, 2007, 09:21:12 AM
Jeg mener å ha lest at FCK omsetter for rundt 900 mill i året.

Tilskuer tallet ligger på rundt 30 000 og når de signerer spillere får de lønn på rundt 4-5 mill i året.

Her ser man forskjellen til Norge...vi kommer halende etter, men for å kunne henge med er det viktig at Brann tar seriegull og kommer seg inn i CL. Det vil bety større publisitet i Europa, høyere ranking, meget bra inntekter.

Martin Andresen er vel den best betalte spilleren i Brann, med rundt 3 millioner i årslønn, og skal vi kunne matche FCK i budrunder, må vi ihvertfall prestere i Europa, lokke med CL spill, og like bra lønn...

Det er helt klart innen rekkevidde, men det går nok noen år...
6
Brann / Wæhler
August 03, 2007, 09:11:52 AM
Det er ingen tvil om at han er blant landets beste midtstoppere.

Men å betale 8 millioner for en 31 år gammel spiller, er vel mye...

Om VIF selger ham for 5 snakker vi, men for øyeblikket er han for dyr.
Hørte også noe rykter om at Wæhler var interessert i en overgang til RBK, men at han fnyste av deres lønnstilbud..så vidt jeg vet er Brann i stand til å gi meget bra lønninger, så en overgang er nok realistisk.

Problemet er overgangssummen og alderen... neste år er han 32, og med alderen, kommer som oftest også skader.