• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nooyvmid

1
Brann / Sjøhage!
July 30, 2007, 09:54:31 AM
Eg og var stort sett fornøyd med kampen igår, men det er ikke greit at Brann sovner på slutten og slipper inn 2 mål på ett minutt.

Videre synes eg det blir litt feil å sette inn Armann. Han er en stor spiller, men for treg til å erstatte Helstad. Sjøhage burde vært prioritert da han skal være en hurtigere spiller. Kansje litt mer lik Helstad. Kan vi bruke han sammen med Winters på slutten av kampene så kansje han og kan putte en eller to. (dumt at ikkje de nye kan brukes i UEFA-cup)

Eg har stor tro på at det skal bli en god sesongavslutning for Brann, men det avhenger av at spillerene blir brukt riktig og at vi kan beholde roen og harmonien i troppen.  

SK BRANN - Gullet skal hem i år!!!!
2
Det Brann bør tenke på nå er å bruke onsdagens kamp til å gi Sjøhage, Fakiri og ev. Walde litt spille tid. Da kan den faste elleveren få restituert seg litt pluss at de nye kan få vist seg litt frem for Mjelde. Det kan også gjøre sitt til at det blir lettere for de nye å hoppe inn når de må i seriekamper. Vi må huske på at høsten blir lang og da kan det være vi må bruke hele stallen for å ta gullet hem. Og det er jo det som er målet for oss alle - At gullet skal hem. 8)