• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - LoveBrann

1
Brann / Lære av Mjelde
October 19, 2003, 21:10:57 PM
Vel vel... Regner med at Hareide & co måtte inn til kriseteam, du vet RBK pleier jo ikke akkurat å få dette resultatet. Og at Mjelde alltid kommer med kommentarer om kampen er supert, han er glad i Brann og vil ikke skjule det selv om de kan spille dårlig. DET kan man vel ikke akkurat si om disse trønderene...
2
Brann / Hvor ble det av protestene???
October 10, 2003, 23:28:45 PM
Tror kanskje ikke en landskamp er verdens beste ting å droppe, for å gjøre "opprør" mot NFF. De merker vel ingen ting av det der forsøket idag så. NFF skal bare være sinnsykt glade over at de ikke er i Tyrkia f.eks., der ville det blitt VILLE tilstander... Noe må gjøres, NFF must be destroyed!
3
Brann / Hvor ble det av protestene???
October 10, 2003, 21:43:42 PM
Ble alt boikottet da? Hvor mange forvirret seg inn på Stadda? IKKE jeg hvertfall...
4
Brann / Måtte NFF råtne et visst sted.......
October 10, 2003, 21:40:53 PM
5
Brann / Måtte NFF råtne et visst sted.......
October 10, 2003, 09:35:59 AM
6
Brann / Måtte NFF råtne et visst sted.......
October 07, 2003, 20:23:56 PM
Gjør nå endelig det, så lenge det er NFF og IKKE Brann som får straffen.
Tenk om NFF (vet ikke helt om jeg skal tørre å skrive dette engang, i frykt for å sette NFF på tanken) finner ut at de skal trekke Brann for poeng eller noe i straff da. Det hadde jo egentlig vært litt NFF å finne på noe sånt...
7
Brann / Måtte NFF råtne et visst sted.......
October 07, 2003, 20:09:15 PM
Bergen er jo "Hansabyen" på grunn av hanseaterne... Skal NFF fikse på det også? På Nadderud var det nå MASSE reklamer for Hansa, lettøl da, men dog... NFF forskjellsbehandler Brann, det kan ikke være tvil om det.
Synes en markering mot dette høres glimrende ut, bare ikke gjør noe dumt. Tror ikke NFF trenger en grådig god grunn for å straffe Brann.
Det gjør de nå alltids uansett...
8
Brann / Måtte NFF råtne et visst sted.......
October 06, 2003, 21:42:35 PM
Helt utrolig at NFF kunne synke så lavt. Trodde de var under bakkenivå
allerede. Hvis Brann ikke kan reglene og dommerene ikke kan reglene, hvem er det som skal kunne reglene da? NFF? Ja jøss! De må ha noe imot Brann, ingen tvil etter hva man kan se av disse sakene. Og at Brann får store konsekvenser av dette og IKKE dommeren, det er idioti! Har nå hørt noe om at "dommeren dømmer", men det er tydeligvis ikke slik lenger?
SKJERP SEG, NFF! Det er bare ikke godt nok. En markering på Stadda vil kanskje sette noen tanker igang på NFF folkene, om ikke annet.
9
Brann / Spillerbørs
October 05, 2003, 21:08:30 PM
Hvor mange fra BBB var det egentlig som var med? Synes det var fint og rødt på Nadderud jeg. Hørte nå endel rop også, og det er jo KJEMPE bra og viktig at vi støtter Brann, selv om det ikke var noe å juble for det vi så igår.
10
Brann / Hanstveit?
October 05, 2003, 19:21:39 PM
Hva skjedde igår? Når Hanstveit gikk ut. Jeg fikk det aldri med meg. Gikk det bra med han? Håper det ikke var noe alvorlig, synes han var en av de få som gjorde en brukbar kamp igår.
11
Brann / Spillerbørs
October 05, 2003, 19:15:52 PM
Ja, det var helt tragisk! Noen som var på bussen på veien tilbake? Hvordan var stemningen? Håper virkelig Brann spiller bedre enn det neste kamp, ellers passer de inn i 2.divisjon!
12
Brann / Neste Sesong
October 05, 2003, 19:09:54 PM
Helt enig i at Ivar er sjefen. Håkon får ta seg ett par Hansa og slappe av, så trene hardt og så komme tilbake i mål. Det er ingen tvil om at Håkon kunne gjort en del ting bedre igår enn han gjorde. Om Ivar hadde stått i mål kan det hende resultatet hadde blitt annerledes. Det får vi aldri vite...
13
Brann / Neste Sesong
October 05, 2003, 19:03:38 PM
Jau, nå er det virkelig på tide at Ivar skal spille. MEN, vi må ikke glemme at han også har gjort tabber og at Opdal har gjort bra ting. Synes ikke Mjelde roter for mye, men å sette Opdal i buret igår var ikke det beste han kunne gjort. Hvis Mjelde ikke setter Ivar i mål mot Bryne, da skal jeg gå med på at Mjelde roter...
14
Brann / JEG ER REDD
October 05, 2003, 18:58:56 PM
Men hvordan gikk det med Hanstveit? Jeg så bare at han ble støttet ut av Nadderud av to andre jeg... Og jeg fikk ikke med meg hva som skjedde, for jeg satt på andre enden (nesten) av Nadderud. Mjelde vet å si fra, så det står nok ikke på han. Og det var sikkert ok for Knarvik å komme seg ut og ikke sitte hjemme å deppe hele kvelden. (Selv om enkelte andre gjorde det...)
15
Brann / Neste Sesong
October 05, 2003, 18:55:07 PM
Personlig synes jeg også at Ivar er hakket bedre enn Håkon. Men det kommer seg jo, og om Brann tar vare på disse to talentene og lar de spille sånn at de ikke klager over for liten spilletid (demotiverende og idioti egentlig, å ha skjev spilletid for de) kan begge bli like gode. Men Håkon hadde IKKE en god kamp igår nei.. Han så rimelig tafatt ut ett par ganger. Men jeg er nå bare glad for at han ikke gjorde noen brølere, slik som vi så fra Aspmyren idag!
16
Brann / JEG ER REDD
October 05, 2003, 18:50:04 PM
Enig med deg Erik. Skjerper ikke Brann seg såpass fra igår og til Bryne kampen fortjener de strengt tatt ikke plassen. Men jeg håper (og tror) at Brann legger seg i hardtrening. Mjelde virket jo ikke spesielt blid (med god grunn) etter kampen, så jeg er sikker på at spillerene får høre det.
17
Brann / Spillerbørs
October 05, 2003, 18:46:35 PM
Etter hva jeg kunne se (har ikke studert, så ikke skyt meg om jeg tar feil) hadde VG en ganske god spillerbørs på Brann. Men jeg synes ikke denne her er så ille heller. Untatt Olofin da, som jeg allerede har sagt.

Bare jeg som synes at Ophaug hadde en del (for mange) feilpasninger?
18
Brann / Neste Sesong
October 05, 2003, 18:43:19 PM
Hvis Brann kvitter seg med Rønningen kan det bli ganske så skummelt.
Synes han bør få spille nå, så kan Opdal heller komme tilbake når han har roet ned litt... Ta f.eks. Liverpool. Da Dudek plutselig mistet grepet satt de inn Kirkland. Men de har nå latt Dudek spille også. Er det ikke greit å ha to keeper da? Synes de bare burde få litt mer rettferdig spilletid på de. Ca likt for begge. Brann er heldig som har to flotte keepere!
19
Brann / JEG ER REDD
October 05, 2003, 18:38:23 PM
20
Brann / Opdal vs Rønningen
October 05, 2003, 00:13:13 AM
Opdal hadde en dårlig kamp idag. Helt klart! Men det har da også Rønningen hatt. Synes vi bør gi keeperene ca like mye spilletid, og heller se hvilke lag den enkelte av de passer til. Sånn at Opdal ikke står mot f.eks. Stabæk. Hva drev han med idag? Sparket ballen over hele banen (meget upresist) og var treig av seg. Stod omtrent og så på to-tre av målene idag.. Men mål nr 2 må nesten være verdens verste forsvar tabbe?
Fra den vinkelen jeg hadde så det ut som forsvar (husker ikke hvem) dempet ballen og la den igjen klar til en Stabæk spiller. Idioti!

Og hva skjedde med dommeren? Syntes han var litt dårlig til å blåse. Blant annet frispark til Stabæk (endte med 3.målet) som skulle vært Brann sitt, holding i Stabæk sitt felt og en Stabæk spiller som bruker en Brann spiller som klatrestativ? Når ble det lov? Har NFF skiftet regler???
21
Brann / Spillerbørs
October 04, 2003, 23:58:47 PM
Hva var det som skjedde med Hanstveit da? Siden han slepte seg ut av
banen... Bare jeg som la merke til at Teitur var på Nadderud idag?
22
Brann / Spillerbørs
October 04, 2003, 18:47:13 PM
Må vel stort sett si meg enig i den spillerbørsen der. George er vel muligens en 2/3, han gjorde ikke akkurat mye ut av seg. Glad jeg ikke så kampen på tv, da hadde nok ikke tv'en vært like hel... Håper nå Brann skjerper seg, helt utrolig å se forskjellen fra Molde (2.omgang) til dette... Brann så ut som et middels 2.divisjonslag der de spilte. Men men, vi har vist at vi kan før, så nå er det bare å stå på. Brann kommer sterkere tilbake! Også foreslår jeg Wassberg som spiss. Da får vi mål! Neida, jeg bare kødder. Men det var nesten som om det var "scorings-angst" tilbake i laget idag, ikke begynn med det der igjen da... Hva skjedde med Hanstveit? Så det ikke, da jeg var på andre siden av Nadderud...
23
Brann / Hvorfor stiller vi med forsvar?
October 04, 2003, 18:34:17 PM
"Vi dreit oss ut for hele Norge" (MonsI)  :(

Opdal var heller tafatt, Ophaug hadde rundt 20 feilpasninger, Olofin var MEGET fraværende og i det hele tatt var kampen på Nadderud en tragedie.
Eneste gode var at Brannsupporterne ble igjen og klappet for laget, uansett. Brann trenger jo oss i motgang også. Kanskje ekstra mye da også. Vi får håpe det går bra med Hanstveit da...

BRANN e best, uansett...