• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Harg

1
Brann / Såå herlig!!!
September 30, 2003, 17:26:20 PM
Det er ingenting - INGENTING - som er så stilig som at Brann slår et hvilket som helst lag med Hoseth, Mork og Hasselgård i 11'eren og Hulsker som innbytter! Sinnsykt deilig !

Takk gutter.

Om Opdal eller Rønningen er best ? De er vel så jevne at Mons'en skal få avgjøre hvem som spiller neste kamp... Men det er et faktum at Opdal sto dønn stille på begge målene....
2
Brann / Petter Furuseth Olsen for Brann
September 30, 2003, 17:11:40 PM
Den som tror at det hjelper å skjelle ut spillerne viser en så total mangel på innsikt at det nesten er pinlig. For oss som bor utenfor Bergen hører vi stadig vekk fotball ledere som er klare på at det er to steder de ikke vil sendt talenter: RBK og Brann. RBK fordi at de ikke får utvikle seg, siden det er en klubb for ferdige spillere og Brann pga rotet og publikummet. Jeg trodde jeg aldri skulle si det: men når det gjelder spillerbehandling har Store Stå noe å lære av Klanen....  :twisted:

PFO ? Hvis det siste trekket hans har med supporter mobbing å gjøre så skjønner jeg ham. Hvis det har med andre grunner å gjøre så bør de helst være gode for at han skal kunne snu nå.....