• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hb7

1
Kamper / LYN-BRANN
June 16, 2007, 21:55:18 PM
Helt enig, dere har kanskje norges beste supportere. Men samtidig noen av de værste. Tapere skal man se langt etter...
2
Kamper / LYN-BRANN
June 16, 2007, 21:44:00 PM
Quote from: "sveines"Helvete Mjelde!! Der rauk troen på seriegull!!! Vi tapte faen meg 6-0 mot ett lag som fullt mulig speller i Adeccoligaen til neste år!!!

Mjelde mangler mye som trener. Er heilt blottet for evne til å inspirere spellerne, og gi dem den mentale ballasten og innstillingen som skal til!



Slike meldinger som det der, hva får du ut av det? Har du virkelig mistet troen på seriegull på grunn av tapet idag?

Lyn spilte bra idag og vant fullt fortjent! Ved å si at Lyn spiller i Adecco neste år så viser du bare din intelligens av fotball. Dere bergensere hater vel Lyn nå, det virket ihvertfall sånn etter kampslutt idag. Det er greit det, men noen av deres supportere er virkelig noen sopere av høyeste kvalitet...

Dere "trengte" denne kampen, denne kampen hvor dere ble rævkjørt av Oslo's beste klubb. Det vil gjøre dere godt, det er jeg helt sikker på. Bare sørg for at det er dere og IKKE LSK som vinner ligaen! Ikke RBK heller selv om de aldri vil klare det uansett..

Jeg elsker Lyn, men vet vi ikke har en rutinert nok spillerstall til å kunne vinne gull så dermed er det dere fra Bergen jeg holder med i gullkampen. Dere står for flottest fotball på gode dager og har stort sett flotte supportere!

Idag fikk vi en oppvisning fra en klubb som kjøper inn en 18-åring i Erling Knudtzon og STARTER med han fremfor å kjøpe inn "STORSPILLERE" som Martin Andresen. Han burde dere få solgt til noe søppel som Stabæk eller Vålerenga. Han hører ikke hjemme i en by som Bergen!

Og hvorfor starter dere ikke med Erik Huseklepp? UNG OG LOVENDE + EKTE BRANN GUTT!! Se på Erling Knudtzon i Lyn, bruk ham som et eksempel. Han kjørte jo over dere på siden der idag!

Takk for kampen, jeg er sååå glad! Elsker Lyn!

Lykke til videre Bergen!!! Ta GULL nå!