• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - andy11

1
Brann / Pelle Nilson til Brann ?
June 29, 2007, 00:38:21 AM
Sorry for O.T., men Kararay: hvem var det som sa "først gikk jeg til venstre..." no igjen?:)
2
Brann / Stikker Andresen?!
June 12, 2007, 18:23:08 PM
Quote from: "steinbygger"Jeg synses litt i går her inne om hvem som kunne vært kilden til Tv2 og konkluderte med at det måtte være noen fra rbk. Jeg har i dag fått bekreftet fra en ansatt i Tv2 at "det mest sannsynlig kommer fra rbk".

Kommentarene som er kommet i media i dag er også med å underbygge dette (Brann: Ingen kommentar/Vi selger ikke MA til en konkurrent. MA/MA sin agent: MA har ingen planer om å gå i sommer. RBK: Vi har diskutert MA, Vi vil gjerne ha han, han passer inn i vært lag)

Jeg ser ikke bort fra at Bruun ga klart svar til rune b om at det ikke var aktuellt da han ville bytte Kone mot MA. På denne måten sørger rbk for at det blir støy rundt Brann og deres viktigste spiller i det vi går inn i det desidert tøffeste kampprogrammet som er i år. I tillegg gir de MA kjempeargumenter for å presse lønningen sin hvis han evt blir i Brann.

Så rbk har uansett sluppet en "skitten bombe" i Brannmiljøet hvor rbk uansett står igjen som vinner. Enten ved at Brann og MA mister fokus i årets travleste periode eller at Brann må betale mer i lønn til MA enn de strengt tatt trengte.

Til h.... med usportslige trøndere.


Har du snakka med vaskedamo eller? Med mindre du kjenne personen som har skreve om saken så ville eg ikkje tatt detta særlig seriøst. Tv2 er en svær bedrift. Uansett: Hadde du forventa at ingen andre klubbar skulle væra interessert i Martin? Det er vell bare naturlig at andre klubbar komme på banen når kontrakten til landslagskapteinen går ut..noe anna hadde vært rart.