• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Edie1

1
Kamper / Ã?ygard - Brann (2 runde cupen)
May 31, 2007, 13:30:26 PM
Eg trur detta vert ein lettare kamp enn mot Trio, så eg trur på ein enkel
0-7 seier.
2
Kamper / Trio - Brann (NM 1. Runde)
May 19, 2007, 17:59:01 PM
Stiller jo med eit veldig sterkt lag så det bør jo bli ein god seier, visst det er så Bakke seier at dei har full tenning :lol:
3
Kamper / Brann - Ffk 16.mai
May 19, 2007, 10:02:22 AM
Quote from: "krøvel vellevold"Og hva er alt dette preiket om at "han må jo få jubel når han er tilbake". Var det første gang han var tilbake da? Nei! Han har vært her to ganger før i FFK-drakt. Da syns jeg nok er nok og at vi ikke skylder denne mannen noe mer.

Husk: Han TRYGLET om å få forlate Brann til fordel for FFK, mens han fremdeles var fast på laget.

Det er forresten fremdeles ingen som har gitt noen forklaring på hvorfor Soma (som ikke engang var fast på laget da han gikk) skal pipes på som en Judas, mens Kvisvik (som var en viktig spiller da han gikk) skal hylles som om han var Jesus! Begge forsvant jo av "familiære årsaker", så jeg ser ikke helt forskjellen!


Grunnen til at vi gir denne hyllesten til Kvisvik er at han har vert ein direkte årsak til at Brann har reddet plassen i tippeligaen 2 ganger. Og kanskje hadde de ikkje vert for Raymond så hadde kanskje ikkje Brann vert og kjempe om gullet den dag i dag.
Også Raymond har sagt heile tida at han kommer til og reise tilbake til Fredrikstad ein dag, og når han fekk problem med famillien så måtte han reise vekk da, sjøl om han heilt sikkert hadde lyst og vær med Brann og prøve og ta gullet. Men Soma han for bare til Viking heilt plutseleg, og Viking er ein større rival enn Fredrikstad?
4
Kamper / Trio - Brann (NM 1. Runde)
May 18, 2007, 14:34:38 PM
Quote from: "vebo"Odda er en by, Husnes er en liten bygd på 2500 innbyggere, bare så det er sagt.


Hvor mange har tenkt å ta turen da? Har kjempelyst selv, men sliter med å få med meg noen.


Ja mn da kjem til og komma mange tilreisande for og sjå kampen, og da komme til og bli liv for Trio e kanskje den klubben med da besta publikumme i 3 divisjon i hordaland...
5
Kamper / Trio - Brann (NM 1. Runde)
May 18, 2007, 13:16:44 PM
Quote from: "Pissemaur"Hvordan er med stadionkapasitet der nede?

Jeg tar uansett turen ned.


Den tar kanskje rundt 1500 te 2000 stk...