• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - luth

1
Tifo, sanger o.l.... / Sang og Banner
July 15, 2007, 20:30:16 PM
Sangen som er foreslåt, sammen med ett banner om å bli venner igjen ikkje så dumt. BLir rette stemningen av det. en sang alene ikkje det sikkert de får med seg, men en sang og ett banner under oppvarmingen blir rett humoristiske vinkling på saken. Kanskje er alt oppheset for mye i media, men seternes fikk et bra siste tilbud i karieren, ka vet vi egentlig. Tror vel egentlig selv at andresen og mjelde krasjer litt egomessig noe som får gjør at en av de går etter sesongen. Mest sannsynlig vil det bli andresen siden fam sikkert vil til oslo, mjelde har for såvidt gjort det bra som trener og kem skal egentlig erstatte han?
Uansett, det dummeste vi gjør er aksjoner mot noen av de, høsten har vi fucket opp før så morfor skal vi gjøre det enda letter for de andre lagene? Sang og banner for å trekke på smilebåndene høres ut som herlig ide!! E i trondheim personlig men kanskje noen andre som mener det samme har mulighet til å fikse noe. Sangen "skal vi ikke være duus...." kjenner de fleset fra før så litt lyd blir det vel uansett.
Det var no min mening i hvert fall.