• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gerralonso

1
Kamper / Takk for kampen
April 17, 2007, 09:33:53 AM
Dere vant fortjent til slutt. Da 3-1 scoringen kom gikk rullegardina ned for Godset-spillerne. Men jeg synes Godset fikk vist litt av hva som bor i laget, og at de ikke blir et lag å "kjøre over" i år. Er mest fornøyd med midtbanen til mitt kjære Godset. Men men, hjelper lite når resultattavla viser 3-1. Sees på Gamle Gress!
2
Kamper / Brann-Strømsgodset
April 15, 2007, 05:45:17 AM
Heisann!

Godsetsupporter her. Interessant lesning denne tråden her. Håper virkelig at Brannspillerne er like sikre på seier før kampen som flesteparten her inne er. Jeg tror Godset kan overraske litt i denne kampen jeg da. Ja, jeg skal være realist å innse at det skal bli vanskelig nok å få poeng her. Men de som tror Godset kommer til Bergen for å legge seg bakpå og satse på 0-0, tar nok skammelig feil. Mye har skjedd siden 2001. Vi har bl.a fått en ny trener som har en helt annen fotballfilosofi enn sine forgjengere. Dvs angrep er det beste forsvar. Håper på en fartsfyllt kamp med to lag som er villige til å angripe. Må det beste (Godset) laget vinne. :)