• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Oppmann

1
Kamper / Strømsgodset - Brann
July 29, 2007, 12:55:57 PM
Kovacs kommer inn d siste 20 minuttene! 100% sikkert at Thomas Sørum starter.
2
Kamper / Strømsgodset - Brann
July 29, 2007, 11:06:07 AM
Quote from: "Chrisstah"ingen av de hadde fått noe plass på Brann laget. så det er ikke toppklasse på de.


Vel, Fredrik Winsnes var kanskje danmarks beste midtbanespiller ifjor. Var på rundens lag 8 eller 9 ganger, ble kåret til årets midtbanespiller av spillerne selv (delt 1.plass), og tok fullstendig lurven av FCK`s midtbane i begge sesongen kampen mellom Aab - FCK (Aab vant begge). Tror Winsnes skulle klart å spilt seg inn på Brann sin midtbane med litt tid. Bedtydelig bedre spiller enn f.eks Gashi som tross alt har spilt litt for dere. Winsnes er i mine blå øyne, sommerens beste kjøp.

Kan forøvrig melde om nydelig vær i Drammen idag. Alt ligger til rette for en flott fotballkveld, med stapp full stadion, to bra og tallrike supportergrupper, og forhåpentligvis en bra fotballkamp som ender med hjemmeseier! Lykke til!
3
Kamper / Strømsgodset - Brann
July 28, 2007, 14:45:53 PM
Kovacs starter på benken. Thomas Sørum er i god form, og har scora i 3 kamper på rad. Kovacs blir satt innpå 20 minutter før slutt når midtstopperne er litt kjørt.
4
Kamper / Strømsgodset - Brann
July 28, 2007, 14:18:57 PM
Quote from: "Brann&Bergen<3"Tabbe Johnsen i form?


Uten at jeg skal blande meg for mye inn i deres kamptråd, så kan jeg fortelle at Espen Johnsen er i knallform. Tabber gjorde han mange av i sesongstarten, men har ikke hatt ei tabbe på 6-7-8 runder. Han har vist fram noen ENORME redninger, blant annet en mot fredrikstad. Han kan fort vise seg å være en avgjørende faktor på søndag hvis kampen er jevn.

Angående billetter til brannfansen bør ikke det være noe problem. Klokkesvingen tar såvidt jeg veit opp til 1500, og så mange blir dere vel ikke? Tar gjerne feil, og ser en stapp full stadion imorra!

Kan jo forøvrig informere om at Deila og George er skadet, så de er ikke med i troppen. Tipper laget blir følgende:

------------------- Espen Johnsen ------------------

Sørli ------ Andersen --------- Aas ----- Bergdølmo

------- Nyan --------- Winsnes ------- Leo ---------

Ohr ----------------- Sørum ------------ Ludvigsen
5
Kamper / Strømsgodset - Brann
July 27, 2007, 16:08:03 PM
Klokkesvingen er under enhver kritikk. Ikke vits å prøve å "forsvare" oss med å si noe annet. Prisen burde kanskje vært 50-80 kr, men det er den dessverre ikke. Dere får bare prøve å ta det for det det er, for det er lite vi supportere får gjort med dette.

Håper det kommer mye bergensere, som skaper mye liv. Bråk kan man holde seg for gode til i begge leire!

Men jeg har et spørsmål som kanskje noen her inne kan svare på... Det er en kjent sak at det finnes såkalte casuals som sympatiserer med SK Brann. I Drammen har vi (foreløpig) unngått denne problematikken. Hvordan vil casuals opptre når det ikke finnes noen å slåss med fra motstanderne? Er det idioter som vil fly på "mannen i gata"?

Jeg har nemlig fått høre at en relativt stor gjeng med casuals er på vei over fjellene i helga...


Velkommen skal dere være (nei, ikke casualsfolka, men alle andre). La oss håpe poengene blir igjen i Drammen! :wink:
6
Ikkeno problem med billetter til Godsetkampen. Dere skal stå i klokkesvingen som tar opp til 1500 tilskuere. Billetter selges i porten.

Kan forøvrig på forhånd si at dere vil, med rette, klage på fasilitetene. Det er langt ifra godt nok, og forsvarer ikke prisen på 150 kr. Men det er lite jeg får gjort med det. Vi får ny stadion, bare vent et par år.

Velkommen skal dere alle være! Håper på fint vær, og masse folk!