• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Pissemaur

1
Kamper / Brann - Ffk 16.mai
May 18, 2007, 17:22:55 PM
Kort oppsummert: PVM involvert i begge målene (eller var det bare det ene?), men elendig pasningskvalitet ellers i førsteomgangen (spesielt cornerne var jo latterlige - Andresen aswell).

Solli: et par fine raid, ikke involvert i noen mål? Jeg husker et par raid, men ellers kan jeg ikke huske at Solli gjort noe som bør bli skrevet inn i historiebøkene.

PVM vinner   :P  :lol:

(oi, smileys, stilig)
2
Kamper / Brann - Ffk 16.mai
May 18, 2007, 17:15:53 PM
Jan Gunnar Solli ble kåret til kampens beste spiller, men iflg. VGs børs var han Branns dårligste spiller (sammen med et par andre).
3
Kamper / Trio - Brann (NM 1. Runde)
May 18, 2007, 17:14:30 PM
Quote from: "vebo"Odda er en by, Husnes er en liten bygd på 2500 innbyggere, bare så det er sagt.


Hvor mange har tenkt å ta turen da? Har kjempelyst selv, men sliter med å få med meg noen.


Joda, jeg er fullstendig klar over det. Men tatt i betraktning at det er områder rundt Husnes (kort distanse mellom) som er ganske befolka, så er ikke forskjellen den store. Odda sentrum vs. Husnes sentrum er ikke den største forskjellen; husnes sentrum er veldig konsentrert, men man finner mange folk i Odda kommune som bor i Tyssedal (tjue minutter fra Odda sentrum), Skare (samme avstand) og ikke minst Røldal (50 minutter unna) som går inn under Odda kommune.
4
Kamper / Trio - Brann (NM 1. Runde)
May 18, 2007, 13:20:07 PM
Quote from: "Edie1"
Quote from: "Pissemaur"Hvordan er med stadionkapasitet der nede?

Jeg tar uansett turen ned.


Den tar kanskje rundt 1500 te 2000 stk...


Skal ikke se bortfra det blir fullt da. Husker når Brann spilte TRENINGSKAMP mot Odda på Odda stadion en dag for noen år tilbake - da var det flere tusen tilskuere som møtte opp. Dette er en cupkamp og det bor da ikke så mange færre folk i Husnes enn i Odda. Vi skal heller ikke glemme at det sikkert også er mange fra Rosendal og andre plasser i nærheten som er interessert i å se denne kampen, så det kommer nok helt sikkert til å bli nokså fullt.
5
Kamper / Trio - Brann (NM 1. Runde)
May 18, 2007, 13:05:09 PM
Hvordan er med stadionkapasitet der nede?

Jeg tar uansett turen ned.
6
Kamper / Brann - Ffk 16.mai
May 18, 2007, 13:01:07 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "krøvel vellevold"Så hvorfor i h... skal folk hylle ham mer nå TREDJE gangen?


Noen ser ut til å være mer opphengt i enkeltspillere enn i laget. Om det går på alder eller ikke vet jeg ikke. Det er folk i alle aldersgrupper over hele Hansa. Men det var et klart skille mellom feltene på den pinlige hyllesten.


Jeg stod ved siden av en mann i 50 års alderen og han ble helt vill når Kvisviken kom inn. Nesten mer engasjert enn når Brann scorte målene sine.

Men du har nok uansett et poeng.
7
Kamper / Brann - Ffk 16.mai
May 17, 2007, 15:40:41 PM
Quote from: "grei"
Quote from: "Pissemaur"Det som uansett er en smule flaut - uansett hvordan man vrir og vender på det - er det faktum at dette var den sangen som det var aller best trykk på gjennom hele kampen. Det er hverken mer eller mindre fryktelig pinlig. Jeg så rundt meg og det var ikke en eneste person (som jeg så) som ikke ga alt.
...
Jeg synes forresten ikke stemningen var helt fryktelig i går generelt sett, men det irriterer meg at det er flere (jeg satt på felt-B og sidemakkeren min stod ikke og sang nesten ikke i det hele tatt) som sitter gjennom store deler av kampene og ikke bidrar med stemning. Vi er fotballsupportere, for faen. Syng og støtt laget!


Merkelig, dersom du oppfattet det slik må du tilfeldigvis ha befunnet deg midt i en Kvisvik-klack. Nesten ingen sang denne borte på felt Z, og for de som står her (ja, hele nedre Z står) hørtes denne ut som en litt forsterket vanlig Store stå-sang, men ikke noe mer. Med andre ord ikke noe som kan måle seg med Gullet ska hem og andre sanger som hele Hansa synger med på.


Yes, ingen tvil om at jeg befant meg midt i en Kvisvik-klack. Når det er sagt, jeg overdriver nok en del når jeg skriver at Kvisvik-hyllesten var den som klart produserte det største trykket, men det var uansett for høyt og helt oppe rundt topp stemningsmessig i løpet av kampen. Sånn skal det rett og slett ikke være. Det er greit at man har interesse av å hylle Kvisvik, men det får være grenser. Brann skal være viktigere enn en FFK-spiller, for å si det sånn.

Pissemaur - som ble provosert da Kvisvik drøyde på corneren ;)
8
Kamper / Brann - Ffk 16.mai
May 17, 2007, 15:22:32 PM
Jeg sang personlig ikke på Kvisvik-sangen. Ikke klappet jeg heller. Jeg har mine grunner til det, men det gidder ikke jeg å gå inn nå. Det som uansett er en smule flaut - uansett hvordan man vrir og vender på det - er det faktum at dette var den sangen som det var aller best trykk på gjennom hele kampen. Det er hverken mer eller mindre fryktelig pinlig. Jeg så rundt meg og det var ikke en eneste person (som jeg så) som ikke ga alt.

Det er helt utrolig at det finnes mange Brann-supportere som har en større interesse av å hylle en gammel Brann-spiller enn å støtte laget. Jeg synes forresten ikke stemningen var helt fryktelig i går generelt sett, men det irriterer meg at det er flere (jeg satt på felt-B og sidemakkeren min stod ikke og sang nesten ikke i det hele tatt) som sitter gjennom store deler av kampene og ikke bidrar med stemning. Vi er fotballsupportere, for faen. Syng og støtt laget!
9
Brann / Erik Hagen til Brann?
March 31, 2007, 17:50:22 PM
Hvor har du hørt dette fra?