• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RaychSeldon

1
Brann / Sv: Ekstraordinært årsmøte i SK Brann
September 13, 2013, 20:39:36 PM
Har vært på alle årsmøtene siden Sætre ble valgt inn i styret. Markert seg som ordstyrer de siste årene. Tror ikke hun har imponert noen. Ingen tro på at hun er en tydelig og sterk leder som kan endre Moldestad sin kurs. Mer tåkeprat og manglende ambisjoner, altså mer av det samme er trolig i vente dersom hun får vervet.
2
Som de fleste har fått med seg nå, ligger plastdekket 24-7 på matten for tiden. Alle håp om at vårsolen skal varme banen og løse matteproblemet, kan dermed bare skrinlegges. Som mange har vært inne på før: gresset er dødt. Det er kokt av undervarmen under snølaget, fordi Brann unnlot å måke banen før de satt på undervarmen. Gress dør vanligvis ikke om vinteren - det går i "dvale". Slik sett vil ikke rotlengden bli kortere i løpet av vinteren. Det har heller ingen innvikningen at matten er rimelig ny - dette er bare positivt. Heller ikke har det betdyning at vinteren var lang - se bare på gresset på og utenfor banene utenfor stadion. Nå må Brann krype til korset og gi publikum en forklaring på hva som har skjedd, det er publikum som lider under et sub-standard produkt.