• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - glass-mannen

1
Brann / Sv: Overganger 2010
May 18, 2010, 15:18:59 PM
For å finansere Hellstad og få ny midtbane general , vil Brann la Huseklepp gå til engen i bytte med Lars Iver Strand og et mellomlegg . Overgangen vil gjennomføres straks vinduet åpner igjen .
2
Det er vell som et svar på at Brann krevde dette av Vålerenga på sin kamp i fjor.De ville også ha fulle lister med navn på alle de som kom.Derfor blir det samme kravet sendt tilbake(minus det navn tullet) og billetter til bortefeltet ikke solgt i Oslo.
3
Kamper / Brann - Vålerengen
April 20, 2007, 18:02:16 PM
Quote from: "blahblah"
Quote from: "glass-mannen"Kan være fordi det bor mengder med bergensere i oslo som vil følge brann der,men er desverre ikke visa versa!Nesten umulig å få tak bilett til borte feltet hvis man er vif suporter i bergen i tilegg.Gjør ting vanskelig da!Vet om rundt 50 vif suportere som studerer i bergen nå,som ikke har fått tak i bilett til kampen(borte tribunen) og har liten interesse av og stå med brann suportere

Vil bare opplyse om at dere vil mest sannsynlig få kjøpt billetter på stadion, ved inngangen til bortefeltet. Dersom det ikke blir utsolgt da. Så tror ikke Studentene skal frykte og måtte sitte med Brann fansen.


I dag var det rundt tyve biletter igjen i sjappa!For å få kjøpt en bilett må du vise et klans kort.Det vil si at alle som er i bergen ikke har mulighet for å få noen til å kjøpe med til seg.Jeg har en liten følelse at de femti ikke er de enste i bergen som heier på enga.Det er kun de jeg kjenner her!Skulle likt å se batajonens reaksjon om de hadde fått 800 biletter til ullevål.all ære til brann som har fått til et system som gjør at de får solgt biletter til alle suportere i oslo også.men er jo et kjent faktum at bergensere flytter til oslo,men veldig få reiser andreveien!
4
Kamper / Hvor sees kampen i Oslo?
April 19, 2007, 10:19:17 AM
Quote from: "Ozzy"belfry er oslos beste fotballpub!


Men kanskje ikke det stedet brann suportere er mest velkomene :evil:  :evil:
5
Kamper / Brann - Vålerengen
April 19, 2007, 10:17:19 AM
Kan være fordi det bor mengder med bergensere i oslo som vil følge brann der,men er desverre ikke visa versa!Nesten umulig å få tak bilett til borte feltet hvis man er vif suporter i bergen i tilegg.Gjør ting vanskelig da!Vet om rundt 50 vif suportere som studerer i bergen nå,som ikke har fått tak i bilett til kampen(borte tribunen) og har liten interesse av og stå med brann suportere
6
Brann / Brannsupportere i slåsskamp
February 27, 2007, 19:26:58 PM
en missforstårelse!på t-bane stajonen....ikke inne på banen!