• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gulløl

1
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 25, 2018, 23:20:17 PM
Quote from: Lasaron on June 25, 2018, 23:08:13 PMGrønner ikke i troppen i dag. Brann.no offentliggjorde troppen, og i den saken nevnte de at Teniste og Barmen er ute med skade. Ikke et ord om Grønner. Hvis han også var skadet, hvorfor ikke ta det med også?

Ja det var rart. Men BA skriver at det skal skyldes en lårskade.
2
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 19, 2018, 21:47:35 PM
Slike budrunder går fint tre fire runder. Derfor skal det første budet være useriøst, eller er en dårlig forhandler. Å begynne første bud på 600k om maksgrensen er f. eks. er 700k er tull. Så Brann sitt første bud er et fornuftig førstebud, og så får en gå nye runder til overgangsvinduet åpner. Blir ikke klubbene enige etter en stund og spilleren ivrer etter å gå til Brann blir den siste brekkstangen at spilleren signerer for spill fra 01.januar og da ordner det seg nok for de siste månedene av 2018 også. Få en god slump penger for en spiller som allerede har hodet i en annen klubb er som oftest riktig.
3
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 17, 2018, 22:21:04 PM
Ellers fremhever BA i artikkelen Ranheims hardtarbeidende indreløper Kristoffer Løkberg, en spiller etter Lars Arne Nilsens hjerte. At han kan være mest interessant av bosman spillerne i tillegg til Petter Strand. Løkberg har på sine tolv kamper fire mål og tre målgivende pasninger.
4
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 17, 2018, 22:13:42 PM
Klipp fra BA:
Den tidligere Tertnes-spilleren, som gjorde kometkarriere i eliteserien, har blitt enig med Molde om å avvente videre kontraktssamtaler.
- De vil at jeg skal forlenge, men jeg vil avvente og se om det dukker opp noen spennende tilbud, sier Strand til BA.
Om to uker kan han forhandle med hvem han vil, uten Moldes tillatelse. Han trekker på smilebåndet av spørsmålet om Brann er et «spennende» alternativ.
- Jeg er jo bergenser, så jeg kan ikke si at Brann er et uinteressant alternativ, sier Molde-spilleren.
23-åringen legger ikke skjul på at det er et tilbud fra utlandet han aller helst vil ha på bordet.
- Jeg skal ikke til utlandet for enhver pris, men kommer det en spennende klubb fra en liga som passer meg, så vil det være førstevalget, sier Strand.

https://www.ba.no/sport/fotball/sk-brann/sjekk-hele-listen-over-bosman-spillere-moldes-bergenser-utelukker-ikke-brann/s/5-8-820603
5
Brann / Re: Hvor er de nå? Tidligere Brannspillere
June 16, 2018, 15:40:51 PM
Halldórsson slapp inn et mål i begge kampene han spilte for Brann, elendig men bra han lærte mye ; )
Fra Brann sin historie:
I første omgang har Brann signert Halldórsson på et lån frem til 3. mai 2012.
I løpet av oppholdet i Bergen og Brann spilte Halldórsson to obligatoriske kamper for Brann: i Tippeligaen mot Sandnes Ulf, og mot Bjarg i 1. runde NM.
- Jeg har lært mye av oppholdet i Brann, og er glad for at jeg fikk muligheten til å spille for klubben, sa Halldórsson før han reiste hjem til Island.
6
Brann / Re: Talentarbeid
June 16, 2018, 15:11:57 PM
Quote from: Lasaron on June 16, 2018, 12:38:06 PMNoen som vet hva som skjer med Haldor Stenevik? Han var lenge fast på Nest, og plutselig ute av troppen. Har vært det i lang tid. Har ikke funnet noe om det i media. Så ble han tatt ut til G18-landslaget, men er ikke med der likevel. Kalsaas er heller ikke med. Er han skadet igjen?
Både Haldor Stenevik og Emil Kalsaas er skadet, begge meldte forfall til G18 nylig.
Klipp fra 12 juni:
- Sander Werni fra Vålerenga har kommet inn for Halldor Stenevik, Robert Williams fra Rosenborg har kommet inn for Håkon Evjen, Erick Sagbakken fra Mjøndalen har erstattet Emil Kalsaas og Elias Kristoffersen Hagen fra Grorud har kommet inn for Anas Farah.

https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-18/2018/g18---vi-gleder-oss-til-a-utfordre-dem-pa-deres-hjemmebane/
7
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 16, 2018, 00:24:46 AM
Islendingen Hólmbert Fridjónsson (195 cm) som spiller spiss på Aalesund bør vel være en av flere kandidater som blir vurdert i spissjakten til Brann. Vil nok koste en del siden han er under kontrakt.

På 12 kamper har han 8 mål og 3 assist i år.

Har to A-landskamper og ett mål for Island.

Signerte for Aalesund i januar i år (3 år).

http://www.altomfotball.no/element.do?cmd=player&personId=284386&tournamentId=2&teamId=403&seasonId=340&useFullUrl=false

https://en.wikipedia.org/wiki/H%C3%B3lmbert_Fri%C3%B0j%C3%B3nsson

Målklipp fra noen år tilbake:
https://www.youtube.com/watch?v=KQEo_9aBVh0

Klipp fra Aalesund sin hjemmeside:
Det var aldri i tvil om at Lars ønsket Holmbert til AaFK. Det var nemlig et av Lars sine første innspill når han signerte som hovedtrener. - Han er stor og har størrelsen som vi trenger i troppen. Han er god feil- og rettvendt, feilvendt er viktig for spissen i en 3-4-3 har en sentral rolle i det oppbyggende spillet, i tillegg er han god på hodet i boksen. Har litt å gå på på utholdenhet, men det skal vi jobbe med. Holmbert er en spiss med stort potensial, det er ikke uten grunn han har vært i Celtic og Brøndby, sier Bohinen.


Dette sa Bohinen om spilleren når de signerte han i en annen artikkel:
«Det er snakk om en stor og sterk spiss, som er akkurat det vi trenger nå. Han er god rettvendt i boks, sterk i lufta, et bra oppspillspunkt og en god avslutningsteknikk. Han har den størrelsen vi trenger på både defensive og offensive dødballer» sier AaFK-trener godt fornøyd Lars Bohinen til Sunnmørsposten.

8
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 16, 2018, 00:22:37 AM
.
9
Brann / Re: Deyver Vega
June 14, 2018, 17:24:54 PM
"Problemet" kan løses. Vega som høyrekant, Koomson som spiss og Marengo som venstrekant. Hadde ihverfall vært spennende å prøvd det over noen kamper, mulig det kunne blitt en stor suksess i høst. Greit nok at Skålevik er en bedre avslutter en Koomson, men Koomson skaper langt mer sjanser selv. I tillegg kunne Brann brukt bakrommet mye mer aktivt med lynraske Koomson. Som eksempel kampen mot VIF der de sto ganske høyt og ødelagte Brann sitt spill fordi de viste at Skålevik ikke var store bakromstrusselen. Koomson er også flinkere til å holde på ballen og ville gitt gode assist til indreløperne og kantene. Håper Brann kunne testet denne trioen på topp i sommerpausen i treningskampen mot FKH om Vega ikke er solgt. Kanskje med tillit over noen kamper kunne Vega kommet tilbake til formen han hadde i fjor høst. Men det mest sannsynlige er vel at Vega blir solgt i sommer.
10
Brann / Re: Billettsalgstall
June 14, 2018, 12:47:14 PM
http://www.brann.no/nyheter/slipper-500-billetter-til-alle-kampene
Tipper de 500 billettene til Rosenborg kampen forsvinner ganske raskt. Også serieavslutningen mot Odd bør være veldig attraktiv i forhold til de 500 billettene, vi husker alle billetthysteriet foran Viking kampen i 2007. Selv om vi langt fra vet at Odd kampen blir en festkamp er det ganske lurt å sikre seg nå.
11
Brann / Re: Billettsalgstall
June 14, 2018, 12:45:19 PM
feilpost
12
Brann / Re: Billettsalgstall
June 14, 2018, 12:44:13 PM
feilpost
13
Brann / Re: Deyver Vega
June 14, 2018, 12:36:32 PM
Marengo ble kåret til Brann sin beste spiller i mai. At LAN gav han tillit istedenfor Vega i vår er det ingen ting å si på.
14
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 14, 2018, 12:32:25 PM
Quote from: Norlings Hund 2 on June 14, 2018, 12:22:17 PMSelvsagt, de vil mer enn gjerne ha spillere Lillejord representerer langt vekk fra klubben. Å hente noen inn er en helt annen sak.
Heldigvis er "stallen" av spillere som Stig Lillejord er agent for ganske lite imponerende. Ganske få av de som er interessant for selveste Brann, serielederen. Tipper Lillejord sliter seg litt i håret for tiden at han ikke har et godt forhold til Brann.
15
Brann / Re: Ruben Kristiansen
June 14, 2018, 12:20:38 PM
Det blir nok en avklaring om Ruben Kristiansen fortsetter i Brann utover denne sesongen i god tid før overgangsvinduet åpner i sommer tror jeg. Brann er nok godt i gang med å planlegge sesongen 2019 når det gjelder spillerlogistikk og lar han ganske sikkert ikke som bosman spiller vente til etter sesongen før han bestemmer seg. Dette henger nok også sammen med backsituasjonen i klubben og som en av flere faktorer fremtiden til Ari Johnsen i klubben som det snakkes om på Island i denne uken. Mulig at det blir Jónsson, Teniste og Gilli som blir backene i Brann i 2019, vi får se.
Som kjent sa Kristiansen nei til et kontraktsforslag fra Brann i desember og spillerens agent Stig Lillejord sa den gang at den eneste tilbakemeldingen Brann har fått er at Ruben ønsker muligheten til en annen opplevelse innen fotballen. I april åpnet Ruben Kristiansen opp for å signere en ny Brann-avtale i følge BT, men nå er vi i juni og enda har han ikke sagt ja til Brann(eller fått nytt tilbud).
Kristiansen blir 31 år før 2019 sesongen starter, så Brann er neppe så veldig interessert i å gi han noen lang kontrakt i en stall der snittalderen allerede er alt for høy. Og i forhold til andre klubber og "en annen opplevelse innen fotballen" er ikke Kristiansen sitt utgangspunkt inn mot sommerens overgangsvindu det aller beste siden han har slitt med skade over en periode og føler seg som en mann i 50 årene etter kampene (som han selv sier). Godt mulig at det var lite smart å si nei til Brann i desember men det var vel en strategisk beslutning i samarbeid med Stig Lillejord, så får de se i ettertid hvor lurt det var. Ikke sikkert at Brann er like ivrig nå som de var i desember til å tilby forlengelse. Som serieleder er klubben blitt mye mer attraktiv også blant gode backer.
16
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 14, 2018, 11:49:12 AM
Lillejord og Brann ved Soltvedt klarte vel greit å samarbeide når Kaspar Skaanes gikk til Start i vår.
17
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 14, 2018, 11:22:07 AM
Quote from: Norlings Hund 2 on June 14, 2018, 07:48:31 AMHva Knudtzon angår, finnes det én ekstremt åpenbar grunn til at han ikke blir Brannspiller med det første.
Dette du mener ?
Klipp:
Etter det Romsdals Budstikke erfarer har LSK en avtale med klubbens investorer, som innebærer at noen av samarbeidspartnerne har krav på alle inntektene av et Knudtzon-salg opp til et visst antall millioner kroner. Ifølge flere uavhengige kilder er dette beløpet så høyt at klubben ikke vil sitte igjen med noe av overgangssummen dersom den hurtige angriperen selges rundt markedspris.
19
Brann / Re: Deyver Vega
June 13, 2018, 18:18:08 PM
Tror det er stor sannsynlighet for at Vega blir solgt i sommer. Siden kontrakten hans går ut til sommeren 2019 er det nå i dette overgangsvinduet Brann kan få en del penger for han. Utlån for høstsesongen er vel lite aktuelt siden det da bare vil være et halvår igjen av kontrakten etter utlånet. Brann trenger å frigjøre plass i utlendingskvoten og Vega trenger spilletid for å komme opp på det nivået han var på i fjor høst da han var Brann sin beste spiller. Kanskje det blir Start som kjøper han, en klubb han nesten ble klar for i fjor sommer. Veldig synd om Vega blir solgt men han er i litt samme situasjon som Grønner på midtstopperplass og det er to klare valg foran han på kantene(Koomson og Marengo). Vega virker som en spiller som må spille omtrent fast for å få selvtillitt og prestere. Nå er han en tydelig frusterert benkslitende spiller med lite selvtillit i de få innhoppene han får.
20
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 13, 2018, 17:17:50 PM
Hvor god er egentlig Petter Strand som har kontrakt ut 2018  ? Nå ser jeg lite Molde fotball så kikket litt på altomfotball.no sin spillerbørs for 2018 sesongen så langt. Nå skal en ta slike spillerbørser med en klype salt, og så er det det med lag i motgang og hvilke spillestil en spiller passer best til. Om Petter Strand passer bedre inn i Brann sin spillestil enn Molde sin får andre uttale seg om som har mer kunnskap om spilleren. Spillerbørsen viser ihvertfall at Petter Strand ikke er dominant på Molde laget om en skal ta utgangspunkt i snittkarakteren. En spiller som Fredrik Aursnes har betraktelig høyere snitt (kontrakt ut 2019).
Jeg tar med snittkarakter for alle utespillere som har spilt minst 8 av 13 kamper.

1. Etzaz Hussain: 5,80 ( midtbane)
2. Fredrik Aursnes: 5,60 (midtbane)

3. Mathias Normann: 5,38 (midtbane)
4. Babacac Sarr: 5,30 (midtbane)
5. Erik Hestad: 5,08 (midtbane)
6. Erling Braut Håland: 5,00 (angrep)
7. Vegard Forren: 4,90 (forsvar)
8. Petter Strand: 4,80 (midtbane)

9. Ruben Gabrielsen: 4,75 (forsvar)
10. Fredrik Brustad: 4,70 (angrep)
11. Christoffer Remmer: 4,67 (forsvar)
12. Kristoffer Haugen: 4,62 (forsvar)
13. Stian Gregersen: 4,20 (forsvar)
21
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 13, 2018, 16:30:14 PM
Quote from: Corran on June 13, 2018, 15:09:35 PMOrdagic ut frigjør egentlig ikke en plass til en utlending om Ari kommer tilbake. Så spørs jo litt hva som skjer med ham også
BA skriver i dag at Rune Soltvedt denne uken reiser til Island. Der skal han blant annet snakke med Jónsson.
Klipp fra BA:
- Hvordan ser fremtiden til Jónsson ut?
- Det er det vi skal diskutere med ham. Vi må se på helheten.
- Som utlendingskvoten?
- Ja, den lever jo videre. Vi må se hvordan vi skal løse det. Vi tar det med ham før vi tar det i mediene. Vi har tanker rundt det. Det er veldig tidlig ennå. Vi kommer til å løse det, men mye kan skje før 19. juli, blunker en hemmelighetsfull Soltvedt.
22
Brann / Re: Ludcinio Marengo
June 13, 2018, 16:23:00 PM
Quote from: Corran on June 13, 2018, 15:07:57 PMNei man skryter ikke av motstandere og i alle fall ikke motstandere som ikke ville være i Brann lengre.

Achtung: rbk kampen fikk jeg ikke sett så hvordan det fungerte der er utelatt fra min ukvalifiserte synsing
Skryt eller ikke skryt. Nouri er en av eliteseriens absolutt beste høyrebacker både når han var i Brann og nå i VIF. Han tar ganske god kontroll på de fleste venstekantene i eliteserien, også Marengo på søndag.
Men nå har vi heldigvis Teniste som er hakket bedre en Nouri når han er skadefri.
Nouri sitt ettermæle blant Brann fansen ble grundig ødelagt etter utblåsningen han hadde like etter at han forlot Brann. Derfor den massive pipingen på han på søndag.

23
Brann / Re: Kristoffer Barmen
June 12, 2018, 10:58:33 AM
Det viktigste i BA artikkelen.

- Du savner beskyttelse?
- Det gjør jeg absolutt. Som mot Start. Jeg går opp i en duell, og så får jeg en enkel dytt i ryggen. Da går jeg rett ned på ryggen. Det er sånne ting som er farlig. Greit, man får frispark, men man kan fort lande som Taijo (Teniste). Da blir det stygt. Akkurat den var uheldig, men de situasjonene er farlige.
24
Brann / Re: Billettsalgstall
June 11, 2018, 23:38:06 PM
Quote from: blobby winters on June 11, 2018, 23:16:09 PMJa, jeg lurte på det og.
Hvorfor så mange tomme plasser på BOB tribunen?
De ledige plassene var heller ikke spredt ut. Det var et stort ledig og nakent området?
Nesten nederst bak målet der jeg har forstått Bataljonen Ung holder til ? Såg det var et område ledig der. Min teori er at kampslutt kl.22 + reisetiden hjem og skole dagen etterpå har gjort at ungene har blitt holdt hjemme av foreldrene sine. Var ganske lite unger på øvre Frydenbø B og C også i forhold til når det er kampstart kl.18 men der er de mer spredd rundt. På BOB har de et eget partoutkortområde kun for Bataljonen Ung. Mot Molde er de nok tilbake igjen, skoleferie og kampstart kl.18.
25
Brann / Re: Sesongen 2018
June 11, 2018, 20:35:55 PM
Rosenborg får også tøff motstand i neste runde, får besøk av gårsdagens Brann motstander.
26
Brann / Re: Kristoffer Barmen
June 11, 2018, 17:04:42 PM
Lenge siden det stygge fallet i Haugesund. Virker som han har fått en kronisk og varig nakkeskade som blir forverret av mye hodedueller. Barmen burde kanskje blitt omskolert til DM der det er mindre hodedueller enn i den rollen han har i dag, men der er Sivert bankers i dag.
27
Tipper 1-1. Men det er å leve med
siden RBK heller ikke vinner sin Kamp.
28
Brann / Re: Billettsalgstall
June 10, 2018, 14:25:38 PM
110 billetter igjen på Sp.V. Antallet ledige på Store Stå er ukjent.
Ser ikke ut som øvre del av bortefeltet blir åpnet så der blir det ca.400 ubrukte billetter.
29
6 timer til kampstart. Regn kan det også bli.
30
https://www.nrk.no/hordaland/okt-beredskap-for-brann-valerenga-1.14077337
Har vel knapt vært noe bråk på eller utenfor Stadion siste 20 år når Engen kommer. Noen nevekamper i Dalene rundt omkring har det vel vært med "god betaling" fra onkel politi. Blir nok trolig ganske rolig i dag. Kommer vel en buss fra Oslo, ellers er det vel Oslo folk bosatt i byen som kommer på borteseksjonen, totalt rundt 250 er antydet.
31
Brann / Re: Billettsalgstall
June 10, 2018, 11:36:16 AM
Folk tror vel det bare er dyre Sp.V billetter igjen. Det ble opplyst på BA for et par dager siden at det var få billetter igjen på Store Stå så de er vel utsolgt nå tror folk. Ikke alle som sjekker billettkartet daglig. Sannheten er at det det er over 1000 billetter ledige om en tar med VIP og bortefeltet. En oppdatering er på sin plass. Hvor mange billetter som er ledig, hva de koster og hvor de er på tribunene. Og de som alltid kjøper i luken uansett må føle seg trygg på å få billett om de reiser opp til Stadion i ettermiddag ellers kan de bli hjemme.
32
Det koker ikke akkurat i kamptråden til denne storkampen med foreløpig 49 innlegg der Brann er serieleder i eliteserien. Til sammenligning. Det var krise i Brann. Brann mot Follo, mandag 01 juni 2015 og Brann var langt nede på tabellen i Obos ligaen. Engasjementet var høyt og kamptråden endte opp med 272 innlegg. Det var tider det, det kokte rundt Brann og diskusjonen gikk høyt. Kjedelig når Brann leder eliteserien med så mange poeng kanskje ?
33
Brann / Re: Sesongen 2018
June 09, 2018, 22:58:42 PM
Solskjær den neste som ut av rekken går ? Tapet mot lokalrivalen svei nok godt i kveld.
Vinner Brann i morgen er de 13 poeng foran Molde.
34
Ser ut som at det går mot dette laget i morgen.                        

                                Radlinger
Rólantsson - Wormgoor - Acosta - Kristiansen
             Haugen - Hetle Nilsen - Orry Larsen
             Koomson -  Skålevik -  Marengo          
 
35
Dessverre ser det ut som at Barmen ikke spiller i morgen.

Klipp fra BA:
Etter en landskampspause, begynner en rekke spillere å komme tilbake fra skade. Wormgoor, Peter Orry Larsen og Ruben Kristiansen er trolig alle med mot VIF. På lørdagens trening var det kun to fravær. Kristoffer Barmen sliter fortsatt med en vond nakke og blir trolig ikke involvert søndag. Taijo Teniste er fortsatt et stykke unna med sin stygge ryggskade.
36
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 09, 2018, 16:21:22 PM
Kan Gorm temme Bamba ? Mediakurs ?  ; )
37
Brann / Re: Billettsalgstall
June 09, 2018, 15:35:24 PM
Quote from: 6347 on June 09, 2018, 13:31:17 PMDa Brann gikk ut med 11000 solgte torsdag ettermiddag var det 350 ledige sitteplasser og i underkant av 500 ledige på Store Stå. Hvis vi stipulerer med 100 solgte bortebilletter blir dette totalt 9750 solgte. Ergo sto Restaurant/VIP for ca 1250 av de solgte (total kapasitet 1800).

Fra torsdag ettermiddag og frem til i går kveld ble 90 av de 350 gjenværende sitteplassene solgt. Hvordan salget foregår på VIP er jeg usikker på. Har vel en følelse av at de som kjøper billetter der planlegger litt og ikke kjøper i siste liten. Usikker på hvor mange av de ca 550 gjenværende billettene en kan forvente å selge der.

De siste billettene på SpV går veldig sakte. Store Stå viser seg også vanskelig å fylle. I fjor ble det solgt 300 p-kort der. Enkeltbillettsalget lå normalt sett på 80-120. Det var kun på 16. mai og kampen mot VIF det var over halvfullt (kapasitet 1000). I år er det ikke mulig å sjekke billettsalget der, men Brann meldte altså om i underkant av 500 ledige der torsdag.


Jeg er langt ifra sikker på at vi kommer over 12000 i morgen. Det er mulig vi er avhengig av å åpne bortefeltet for salg til Brannsupportere (og helst ikke vente alt for lenge) for å klare det.
Salget til VIP avdelingen er vel stort sett "pakker" til bedrifter som jeg har inntrykk av blir solgt helt frem til og med siste arbeidsdag før kampstart. Til 16 mai og andre store publikumskamper er det ikke uvanlig at nevnte 1850 billetter har blitt solgt helt ut. At det i morgen kan bli ledige ikke så langt fra 300 er et bra tips tror jeg.

At det kan bli i nærheten av 400 ledige(av 660) på bortefeltet er vel sannsynlig i forhold til det som ble solgt i fjor og det Engen/Klanen selv har stipulert overfor Brann.

Fortsetter salget på Sp. V i det tempoet som har vært det siste par døgn endrer en opp med noe i nærheten av 100 ledige ved kampstart.

Store Stå endrer kanskje opp med noe i nærheten av 200 ledige.

Summerer en sammen blir det: 300+400+100+200= 1000.

Trekker en dette tallet fra kapasiteten på 12.914 kommer en til et totalsalg på 11.914.
Men muligheten til å komme en del over 12.000 er der om Brann er flink til å markedsføre restbillettene de siste 15 timene før kampstart. Tipper selv at salget til slutt havner i intervallet 11.800 - 12.200.

Brann kan løfte salget enda litt til om de åpner for salg til hjemmesupporterne på øvre del av bortefeltet. Ikke alle som vil stå på Store Stå der det kan være ganske intenst. Et ståfelt på 300-400 på BOB kan være ganske attraktivt spesielt om det blir lagt inn i tilbudet 2 for 1 til BT der det nå i flere dager har vært utsolgt for plasser ved siden av hverandre, noe som gjør at en del familier sikkert har gitt opp å få billetter fordi langsiden er for dyr og Store Stå ikke er særlig attraktivt og aktuelt for familier.
38
Brann / Re: Billettsalgstall
June 09, 2018, 15:02:42 PM
Feil referert det som BA skrev i går om bare noen få billetter igjen på Store stå ? Trolig siden det var i underkant av 500 igjen dagen før. Ikke sikkert det i dag lørdag ettermiddag er kommet under 400 ledige.
Klipp fra BA:
Det er rundt 300 billetter igjen på langsiden, og noen få igjen på «Store stå», forteller kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz.
39
Brann / Re: Billettsalgstall
June 08, 2018, 17:49:41 PM
Absolutt positivt for interessen og salget vinklingen Camilla har i BA sin ettermiddags artikkel. Brann vil nok prøve å selge ut langside billetter før de eventuelt legger ut ledig kapasitet på øvre del av bortefeltet som kan bli noe i nærheten av 350. Hvor står pågangen blir etter billetter siste par døgn avgjør nok om de gjør det.
40
Brann / Re: Partoutkort 2018
June 08, 2018, 17:11:45 PM
Da er salget av partoutkort kommet opp i 6434 for 2018. For 2017 solgte Brann 7200, så fremdeles langt bak. Men veldig bra å selge 300 bare denne uken.

Klipp fra BA:
Det er ikke bare i salget til Vålerenga-kampen at Schutz merker en økende Brann-interesse. Den siste uken har det blitt solgt ganske nøyaktig 300 partoutkort, noe som er ganske uvanlig i juni måned. Det bringer det totale partoutkortsalget opp i 6434 solgte kort.
- Vanligvis er det stillstand i partoutkort-salget på denne tiden, så det er tydelig at folk begynner å tenke at de må sikre seg en plass til høstsesongen, sier Schutz.
41
Brann / Re: Billettsalgstall
June 08, 2018, 17:05:51 PM
Bare noen få billetter igjen på Store Stå.

Klipp fra BA:
Men da Brann beseiret Rosenborg på Lerkendal var supporterne overbevist. Mot Vålerenga på søndag ligger det an til godt over 12.000 tilskuere og nesten fullt hus.
- Bortefeltet blir ikke helt utsolgt, men jeg tror vi selger ut resten av Stadion. Det er rundt 300 billetter igjen på langsiden, og noen få igjen på «Store stå», forteller kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz.
42
Brann / Re: Billettsalgstall
June 08, 2018, 12:29:04 PM
Quote from: SKB_Guruen on June 08, 2018, 11:55:45 AMUtenom ståplasser er alt til hjemmelagets supportere (på det åpne billettkartet) utsolgt, utenom endene på SPV tribunen. At folk ikke gidder å bruke 500 per pers for å sitte på enden av en langside har jeg forståelse for, men blir nok utsolgt også her til slutt. Du står selvsagt fritt til å fortsette med sutringen. God helg
Overdrivelse og feilinformasjon for å forsterke budskapet ?  Du bommer omtrent med 20 % på billettprisen som er 410 kr. Plusset du på moms ?  God bedring  : )

43
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
June 07, 2018, 23:13:46 PM
Nytt bilde. Om en zoomer inn på dette bildet ser en betong og armeringsjern. Lages fundamenter ser det ut til. Det går unna :)



44
Brann / Re: Brann i media
June 07, 2018, 22:47:14 PM
Christoffer Schjelderup ser ut til å være rett mann til å være programleder i Brann podcasten. Dette var frisk og bra. Første episode gir jeg terningskast 5.
45
Brann / Re: Billettsalgstall
June 07, 2018, 20:58:52 PM
I forhold til billettsalget til denne kampen som skjer uten noen form for kampanjer. Ikke ofte at Brann siste 6-7 årene har solgt mer en 12-13000 billetter til kamper uten at det har vært en eller annen form for kampanjer som har løftet tilskuertallene høyere. Unntakene er stort sett 16 mai og Rosenborg kampene. Men Brann som serieleder, fersk seier over RBK bør i utgangspunktet selvsagt gi utsolgt og stinn brakke på søndag, altså 12914 tilskuere. Klarer ikke Brann å få solgt ut de 1600 - 1700 billettene på de 70 timene som er igjen til kampstart er det svakt markedsføringsmessig. Det er nok av faktorer å spille på inn mot kampen for å holde koken i salget siste dagene. Siste dagene har salget vært i en fallende trend, skal stå på en del for å snu den trenden.

Når det gjelder bortefeltet. I fjor stilte Engen supporterne med et antall på 264. Siden tidspunktet også denne gang er søndag kl.20 stiller de neppe stort flere, kanskje færre. Differansen på kapasiteten i år på bortefeltet på 660 minus fjorårets tall på 264 gir 396 "ledige". Men om en har en del sikkerhetsmargin bør 300 kunne overføres til Brann supportere på øvre del om det blir behov for det.

Når det gjelder billige billetter(Store Stå) er det i underkant av 500 ledige. Dyre billetter på Sp.V er det i underkant av 300 ledige. Så billetter til priser i hver ende av prislisten. Men selv om det er mye billige billetter igjen føler vel mange potensiele tilskuere det er ubehagelig å stå(?).
46
Brann / Re: Brann i media
June 07, 2018, 15:26:40 PM
Quote from: Billy Elliott on June 07, 2018, 15:08:19 PMBrann starter podkast:
http://www.brann.no/nyheter/na-kommer-brann-podcasten
Dristig og offensivt valg å kalle podcasten "Gullet ska hem". Men flott det for gullet skal jo hem en gang : )
47
Siden det er to uker til ny kamp etter denne bør det taes et fornuftig valg i forhold til skaden Ruben. Han bør kun spille om risikoen for at han slår opp skaden er liten. Tiden frem til Odd kampen kan brukes til til fjerne skaden helt med passelig mengde trening og økende belastning. Selv om Ruben står over denne blir ikke laget mye svekket siden Braaten kan spille høyreback og Gilli venstreback.
48
Brann / Re: Billettsalgstall
June 07, 2018, 09:17:53 AM
Salget har gått ganske tregt siste døgn, så langt fra sikkert at det blir utsolgt. Hjelper ikke akkurat på at det stort sett er ståbilletter og dyre Sp.V billetter igjen. Målsetningen nå bør være å få solgt alle billetter på hjemmefeltene innen utgangen av lørdag, men da må de selge 400 billetter pr.døgn. Så kunne de lagt ut de trolig minst 300 billettene på øvre del av bortefeltet for salg på kampdag. Men salget går ikke av seg selv, nå trenger det tydeligvis ny energi. Salget pleier å skyte fart igjen når Brann får ut på hjemmesiden og sosiale medier hvor mye billetter som er igjen og hvor de er på tribunene. Mangel og knapphet på Brann billetter trigger en god del bergenserene om de får vite om det.
49
Brann / Re: Sesongen 2018
June 06, 2018, 21:13:54 PM
Tor Ole Skullerud gi seg som trener i Strømsgodset etter den svake starten på årets sesong.
Det bekrefter Drammen-klubben på sin nettsider onsdag kveld.
50
Brann / Re: Billettsalgstall
June 06, 2018, 20:43:48 PM
Går en ut fra en litt usikker forutsetning at det er tilsammen 900 billetter igjen på Store Stå, øvre Sp.V, VIP og bortefeltet er billettsalget nå kommet opp i 11400. Men det kan være pluss/minus 200 på dette tallet.
Altså fire døgn på å selge de siste ca.1500 billettene til Engen kampen, storparten er ståplasser og dyre Sp.V billetter(på endene). Tror at Engen supporterne maks bruker halvparten av bortefeltet så da kan en gjøre som på 16 mai og ha Brann supportere på øvre del.