• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Genseren

1
Quote from: "MrMojoRisin"OK, jeg så nå Bataljonen sin holdning.
Men spørsmålet her er likevel om dette er noe organisasjonen sier fordi de er under press, eller om dette virkelig er ektefølt.


Godt spørsmål. Hvis jeg ikke husker helt feil, ba vel en Bataljonen-representant Russel ringe til Bergen, ikke omvendt. I tillegg har vel ikke Hjartøy gått sterkt inn for å beklage overfor Russel:


For meg sier det sitatet mye...

Og til dem som ikke kunne "høre" tilropene mot Enga-keeperen Pa på Ullevål: Var det fordi dere ikke ville eller faktisk ikke hørte? De var veldig hørbare for meg, men det er kanskje fordi jeg har store ører?
Han ble også pepret med gjenstander og måtte løpe vekk fra tribunen etter kampen. Bare flaks at ikke han har kommet frem i media med det..
2
Brann / Glemt?
May 11, 2004, 09:56:29 AM
De tapte da 1-6 mot $tabæk i fjor..
3
Brann / Vraket av Brann - scoret mot Liverpool
August 05, 2003, 21:57:41 PM
ABERDEEN - LIVERPOOL 1-5: Det startet ikke så bra for Liverpool. David Zdrilic ga hjemmelaget ledelsen etter bare seksti sekunder, bare noen timer etter at han fikk arbeidstillatelse i Skottland.

http://www.nettavisen.no/servlets/page?section=1846&item=279863