• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - SKMay

1
Brann / brann interesse i tegstrøm (tegan)??
October 31, 2006, 22:44:48 PM
Tegan e en flott spiller. Eg og min sammensvorne brann-partner har siklet etter han siden han dukket opp på fotballkartet. Vi har sett potensialet i han lenge, og tror han kan bli et godt tilskudd til Brann hvis vi henter han inn.
2
Brann / Medaljeutdelinga
October 29, 2006, 22:05:41 PM
Miller får medalje neste uke, dersom han kommer innpå mot Viking. Dere er kjappe med å vende mot spillerne da...  :?
3
Brann / Barnslige Brann
October 25, 2006, 16:21:24 PM
nei, vet dere hva. pinlig å være brann-supporter og bergenser e det ikke!
all sytingen deres får det jo til å høres ut som at hele stadion kastet ting på banen og spillerne. Det er jo ikke realiteten! Utav 18000 brann-supportere var det kanskje 50-100 som gikk for langt og ødelagte for resten. men de oddsene e nå ganske bra da. det e snakk om ca 0.5% av supporterne!
Nei, eg vil heller være brann-supporter enn enga-supporter. har tre kompiser som ble banket opp på by'n i oslo av enga-supportere, bare fordi de var fra bergen! Brann-supporterne er de beste. Det e ikke mange supportere rundtom som hadde stått ved laget sitt sesong ut og sesong inn uten gullseier, og likevel kom tilbake året etter med like stor optisime og gullhåp! Brann-supporterne er unike!
4
Kamper / Brann - HamKam
October 25, 2006, 16:08:32 PM
Syns vi uansett skal lage folkefest i Bergen eg. Sølv e søren meg bra det og! Ikke hvert år vi får det heller.
Gleder meg til kampen på søndag, og den mot viking. og ja, la oss nå håpe og be om at rbk taper de to siste kampene sine. der e fremdeles et snev av gullhåp igjen (hvertfall i denne skrotten!)
5
Kamper / iip
October 25, 2006, 13:29:31 PM
eg har for mange billetter til kampen. plutselig kommer folk og sier at de ikke vil på kampen siden brann tapte sist. e det mulig!? Eg blir så frustrert på sånne "supportere". Uansett, så har eg altså 4 ekstra billetter til Umbro-tribunen, felt E. De går selvfølgelig for samme pris eg kjøpte de for, eg vil ikke tjene penger, bare fylle setene. Altså 260,- stk. Ta kontakt, Brann trenger oss no!!!