• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Kagain

1
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 24, 2018, 10:14:18 AM
Jeg bare går ut ifra at de andre posterne her inne har rett jeg. Han var god i Sogndal, men hva som har skjedd i Moille må jeg ærlig innrømme at jeg er usikker på. Men jeg vil jo anta at Strand er en forsterkning på lik linje som Løkberg er det...
2
Kamper / Re: Odd - Brann, mandag 25.juni kl 19
June 24, 2018, 10:12:06 AM
Tror du har rett der, Achtung. Men det forutsetter at LAN legger om stilen noe slik at ballkontroll og ballbesittelse får en mer naturlig plass. Altså ikke satse på at for mange hodedueller vinnes av indreløperne, men snarere lave (og kanskje kortere) pasninger til indreløperne.
3
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 23, 2018, 10:40:22 AM
Jeg vil jo tro at Brann kanskje kan finne på å ta seg råd til både Strand og (Løk)Berg så fremt de ikke blir avkrevet astronomiske priser for spillerne.

De er jo begge forholdsvis korte i forhold til hva som er dags kost hos Brann for tiden, så ingen av dem kan tenkes å skli direkte inn i Barmen-rollen som indreløper. Jeg vet ikke helt hvor kreativ Strand er, men Løkberg er vel ikke noe utpreget kreativ spiller. De kan derfor ikke skli direkte inn i HAugen-rollen heller (om Haugen plutselig forsvinner i sommer).

Men det som gjør at begge kanskje kan bli et kjøp er om Ordagic går ut av rekken (på lån eller selges). Da trengs det backup. Ved siden av dette har Strand en stor grad av fleksibilitet i hvilke posisjoner han har spilt i. I LAN sitt system kan han nok fylle roller som back, indreløper og kanskje også ving i et knipetak. Jeg ser også for meg at med litt omlegging av roller kan Løkberg overraske slik Braaten overrasket med at han også kan brukes som back. Om Brann går for begge spillerne så får de altså en større grad av fleksibilitet (og da robusthet) i hvem som kan spille hvor avhengig av skadesituasjon så vel som hvilken motstandere som fins på andre siden av banen.

Trenger et lag f.eks. å kjempes ut av stilen kan det kanskje svare seg å hive en av disse to på en back og en annen som indreløper. Plutselig har man enda litt mer løpskraft som kan brukes til å løpe i stykker motstanderen, men da kanskje på bekostning av andre elementer i spillet.
4
Kamper / Re: Odd - Brann, mandag 25.juni kl 19
June 23, 2018, 10:27:02 AM
Kanskje det er det som blir veien inn for Vega? Han prioriteres fremfor islendingen og islendingen må dermed finne seg nye jaktmarker?
5
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 21, 2018, 18:45:25 PM
Quote from: Lasaron on June 21, 2018, 13:59:49 PMGrønner, håper det i så tilfelle blir utlån.

På forsiden av Papir-BA er det i alle fall utlån som blir nevnt. Så får man jo se da, om det holder stikk.
6
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 21, 2018, 09:24:28 AM
Ja, etter den beskrivelsen kan jeg i alle fall forstå at LAN higer etter han. Men om det blir et kjøp så vil det jo være interessant å se hvordan LAN tenker å bruke fyren.
7
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 20, 2018, 09:45:56 AM
Quote from: Ninja-Bob on June 20, 2018, 07:43:42 AMDet kjem jo heilt an på korleis Ranheim ser på tabellplasseringa dei har no, og om dei trur at ein korreksjon uansett vil kome i løpet av haustsesongen. Sånn Lidahl virkar utad så er dei nok truande til å legge alt i potten, men det kan jo hende at dei har eit styre som er noko meir sobert og Løkberg går til oss for ein halv mill eller noko.
>
Jeg vil jo tro at Ranheim på samme måte som f.eks. Brann satser på å komme høyest mulig. Å erklære midtveis at "vi kommer ikke over 8. plass" blir jo det samme som å anse slaget som tapt. Vi som følger Brann peker jo ofte på dette når Brann er i forhandling om salg av egne spillere: mister vi denne spilleren mister vi kanskje et par plasser. Og det ønsker vi ikke å risikere med mindre vi snakker store summer, eksempelvis 20 millioner for Vito. For Ranheim er det jo relativt sett en mye større forskjell på å havne på 7. plass i stedet for 2. plass. Brann har tross alt en ganske solid omsetning, og Ranheim ikke.

Interessant er det i alle fall at Ranheim ser ut til å bruke bergenspressen til å legge trykk på Brann. "Ja, Brann er interessant i Løkberg..." (Brannfans: "yay!") "...men de har bydd altfor lavt" (Brannfans: "Boooo!"). 
8
Brann / Re: Kristoffer Barmen
June 20, 2018, 09:40:05 AM
Var det hele Brann som reiste eller bare noen glade gutter?
9
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
June 20, 2018, 09:39:06 AM
Når du sier klappe, mener du da klapping som en del av et "kamprop" eller spredt klapping under kampene? Eller klappes det fra andre deler av stadium i det dere synger?

Hvorfor klapper folk? Vel. Jeg vet at jeg synger ikke fordi jeg har verdens styggeste sangstemme, og jeg ønsker ikke at de rundt meg skal utsettes for den. Det er derimot omtrent umulig å klappe "falskt" (utakt, javisst, men ikke falskt). Samt at det er en litt mer vanlig måte å verdsette underholdning på (les: på konserter etc.)
10
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 19, 2018, 09:03:54 AM
Quote from: Churchill on June 19, 2018, 07:39:20 AMHaugen-erstatter? Kanskje han er på vei ut?

Om man skal dømme på Football Manager er det en karakteristikk som et arbeidsjern av dimensjoner som best beskriver Løkberg. Har løpskapasitet og ikke kreativitet som sin forte. Derfor vil det være litt rart om han skal erstatte Haugen. Vil tro at det er en Ordagic versjon 2 vi snakker om her.  Men på grunn av høyden vil han ikke kunne ta Barmen sin posisjon. Men det kunne vel egentlig ikke Ordagic heller, så det er mulig at LAN tenker på å gjøre om på spillestilen.

Samtidig som Løkberg spilte i Sheff Utd så spilte han sammen med Erik Tønne. I følge Football Manager igjen er han venstrebent og en røver på innlegg. Kan spille ving og back. Kanskje Brann har lyst til å ta med seg han også? Spiller jo også i Ranheim nå.

Er det noe som har innsikt i hvordan økonomien til Ranheim er? Alle spillerne der er vel halvprofesjonelle slik at de ikke skulle hatt de største utgiftene, men hvor mange fans er det som drypper fra RBK til Ranheim?
11
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 18, 2018, 11:47:51 AM
Quote from: Lasaron on June 15, 2018, 06:02:00 AMBenjamin Kleppe har nå 21 mål på 10 kamper, men hei, det er i femtedivisjon.

Kan bli spennende å følge videre. Hvem er denne Kleppe da?
12
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 14, 2018, 15:13:20 PM
Det spørs vel også om Knudtzon er en type spiss som LAN liker. Arbeider han knallhardt bakover? Har han noe til fysikk utenom at han springer fort? På plussiden har man jo at han også kan brukes som ving om det blir i beit for alternativer der. Eller om Vega selges og Marengo blir skadet...
13
Brann / Re: Brann i media
June 12, 2018, 14:40:01 PM
Det er vel et satirisk svar på "https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/5Vz1lK/Syk-homo-dyrking-av-pressen"; av WILFRED W. HØSTELAND (mest kjent for å skrive innlegg om bybanen etter det jeg forstår på kommentarene)
14
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 07, 2018, 16:55:44 PM
I det minste kan det jo se ut som at i følge den artikkelen der er han uaktuell som et mål for Brann. Med mindre noen kan få han med på argumentet om at Brann ikke er den del av Norge...
15
Kamper / Re: Brann 2 2018
June 04, 2018, 16:17:22 PM
Quote from: gladiporno on June 03, 2018, 21:23:07 PM[

Forutenom Emil Kalsaas (skadeskutt), Ian Bull (benkesliter) og Matteo Vallotto (konstant skadet) har samtlige blitt erstattet internt - gjerne av 1. årsjuniorer eller tidvis også guttespillere. Brann 2 har nesten ikke 3. årsjuniorer. Tidligere har man gjerne hentet et par 19-åringer for å sikre seg mot katastrofe. I år har man ikke gjort dette. Det kan straffe seg.

Var det ikke han Ian Bull som hadde en viss nese for mål?
16
Brann / Re: Vito Wormgoor
June 03, 2018, 08:31:33 AM
Jeg ser at Stig Thorbjørnsen i artikkelen om det "beste stopperparet i Skandinavia" sier som følger

"Selv om Acosta er 31 og Wormgoor er 29 tror Torbjørnsen at de to er interessante for større europeiske klubber. Og ikke minst, sjefsspeideren tror de to ville gått rett inn på landslaget.

- Alderen er ikke på deres side. Det er ikke noe videresalgspotensial i de. Men at det er et midtsjikt i Europa som ikke bryr seg så mye om alder og kunne tenke seg de. De har potensielt tre til fire år til på dette nivået, sier han.

- De kunne spilt i den nederlandske ligaen eller i Championship, for eksempel. Hadde de vært norske ville de spilt på landslaget."

Det som teller mot dem er vel alderen som nevnt her. At de ikke har videresalgspotensial betyr jo at det ikke er en investering som en forventer skal kaste av seg en merverdi gjennom et videre salg. Dermed vil jo prisen blir noe begrenset. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har fulgt med på overgangene i Europa i noe større grad så jeg kan ikke komme på et tilsvarende salg (En forsvarsspiller på 30+ med suksess i en klubb fra Norge).

Transfermarkt (som ikke alltid treffer like godt på prisene) har de priset slik

Wormgoor: 800 000 Euro
Acosta: 500 000 Euro

Det ser ut som begge har kontrakter som går ut etter neste sesong. Det betyr vel at om de spiller sesongen ut i Brann så begynner verdiene å falle nedover på dem.

Jeg tenker at Wormgoor kanskje kan hente inn maks 10 millioner om den rette klubben treffes. Spørsmålet er bare om det er verdt det. Om han blir solgt så brytes jo stopperduoen opp. Jeg tror at Grønner fint kan gli inn og danne duo sammen med Acosta, men vi må i så fall være forberedt på at det kan ta noe tid før de blir samspilte. Det vil si at det kanskje i en overgangsperiode slippes inn flere mål. Brann er jo ikke de som vinner de største kalasseirene, så disse målene kan potensielt bety at en del kamper som kanskje hadde blitt vunnet eller fått uavgjort om Wormgoor hadde vært med ender med tap for Brann. Jeg vet ikke om Wormgoor er en fyr som blir sur dersom en overgang vil trekke ut i tid eller bli terminert grunnet for lave bud på han. Han virker jo som en ok og real fyr.

Acosta tror jeg kanskje Brann kan få 5-7 millioner for da han er 32 år 19. desember. Men det må i så fall være fra klubber som trenger den type stopper. En annen interessant ting som blir nevnt i artikkelen er at de er en noe uvanlig type stoppere:

"Samtidig har de den egenskapen som jeg savner og mener er utdøende i norsk fotball: Midtstopperne skal forsvare målet sitt. I Norge spør vi ofte om midstopperne er gode med ball og hvor flinke de er til å tre gjennom ballen hos motstanderen. Wormgoor og Acosta er skikkeligere forsvarsspillere og nekter motstanderen å score mål. De er gode til å forsvare seg."

De ligner sånn sett på de gode gamle betongstopperne som hadde sin storhetstid i England for mange år siden (Ruddock, Pearce, Björklund, Butcher osv) og det er vel ikke for mange klubber som bruker forsvarsspillere på den måten lengre. Dermed kan det kanskje også bli problematisk å få de store summene for våre stoppere.
17
Kamper / Re: Brann 2 2018
June 03, 2018, 08:11:06 AM
Lover ikke godt for kvaliteten på ungsauene til Brann dette...
18
Brann / Re: Billettsalgstall
June 02, 2018, 15:07:31 PM
Ja. Kan jo hende at det har en virkning på lengre sikt om det blir en god kamp...
19
Brann / Re: Vito Wormgoor
June 02, 2018, 15:06:24 PM
Quote from: Nixon on June 01, 2018, 06:12:22 AMhttps://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/har-spilt-null-serieminutt-etter-forlengelsen-jeg-angrer-overhodet-ikke/s/5-8-808963

Samtidig. Et annet sted i byen.

Akk. Grønner er en hederskar. Håper at de får til noe for han etterhvert. Enten et nytt utlån (så kan han satse på en Lie Skålevik) eller at han får spille for laget sitt.
20
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
June 02, 2018, 15:04:23 PM
Quote from: osoerli on May 31, 2018, 21:20:59 PMSå er vel også Usain Bolt bosman for tida.  Hadde vel sett fyr i draktsalget om ikkje anna.  Og sikkert selt ut stadion sesongen ut.  "Kor var du då Bolt scorte mot Rosenborg?"


Jeg vitset jo om å få tak i Jostein Bølt for noen år siden, men jeg trodde jo aldri at han ville spilt fotball i Norge i det hele tatt. Litt morsomt at han trener med Strømsgodset da. Blir sikkert noen flere enn vanlig som dukker på treningskampen mellom Godset og Norge U19. Da får man vel også et svar på hvor dyktig denne fyren er...
21
Kamper / Re: Rosenborg - Brann 27.5
May 27, 2018, 16:26:16 PM
Jeg ser at VG har et lengre intervju med Vito og Bismar i dag

https://www.vg.no/sport/fotball/i/vmPXaX/brann-stopperne-foer-rbk-moetet-skal-knuse-spissene-vi-moeter

På dette intervjuet kan det virke som de koker godt i sammen. En aldri så liten bromance er det også plass på når Vito sier: "Når jeg ser på ham ved siden av meg, så er det som å møte et monster. På en god måte selvfølgelig. Han er et beist og han ser jo ut som han er helt «loco» (gal på spansk)".

Er det noen som har lyst å tippe på hvor mange bommerter disse godguttene kommer med i dagens kamp?
22
Brann / Re: Brann i media
May 27, 2018, 08:41:49 AM
Mer slik nerding, mr. Voksenunderholdning. Veldig interessant for oss som ikke har fulgt Brann så lenge som deg.
23
Kamper / Re: Lillestrøm - Brann, 21.05 kl 20.00
May 23, 2018, 17:59:12 PM
En ting som uansett var litt koselig å se var at en engelskmann som spilte for LSK beklagde seg stort over julingen han fikk av høyrebacken. Så om SHN er ute igjen så burde vi kanskje holde Kristiansen på høyreback og la Braaten få prøve seg i den defensive rollen. Forsto det slik at det var en av tingene som ble foreslått allerede rett etter at han kom til Brann...
24
Tifo, sanger o.l.... / Re: Forslag til nye sanger
May 21, 2018, 17:09:37 PM
Det er jo mulig at noen bruker dette forumet for å komme med et forslag, se om de får noen umiddelbare reaksjoner og så eventuelt fremme det hvor enn de andre syngende massene holder til.
25
Quote from: Billy Elliott on May 16, 2018, 17:49:05 PMBrann-spillerne virker blytunge. Skulle rullert mer. Dette blir årets første tap.

Om de klarer å forsvare seg skikkelig trass i tyngde så får det være godt nok? Kanskje kommer kongen? Eventuelt at Skålevik lurer inn et mål i det 84. minutt.
26
Jeg sitter igjen med et inntrykk av at det er mange tynne staller rundt i Norge (utenom RBK, VIF og Moille) slik at det er begrensede muligheter for rullering i de fleste lag.
27
Brann / Re: Positivitets-tråden
May 14, 2018, 17:08:50 PM
...om de nå begynner å fabulere om gullsnakk i mediene så er det i alle fall på tross av hederlig innsats fra Superjack og Nixon...
28
Brann / Re: Lars Arne Nilsen
May 14, 2018, 16:53:24 PM
Det viser stor grad av strategisk tenking og evne og vilje til å se inn i fremtiden fra LAN sin side. Godt fornøyd med den...
29
Brann / Re: Daniel Braaten
May 14, 2018, 16:52:36 PM
Ja, så lenge helsen holder og han yter på fotballbanen trenger det ikke skade med en forlengelse. Men kanskje man bør se mot slutten av sesongen for å være sikker på dette med helsen...
30
Ja, jeg så BT snakket om at Braaten tidvis opererte som en ekstra-ving på høyresiden. Men jeg regner med at han også skjøttet sine defensive oppgaver vel så bra. Så om han er frisk nok til flere kamper så kan han jo kose seg litt på høyresiden.
31
Brann / Re: Gulltråden 2018
May 13, 2018, 09:34:28 AM
Ja, men jeg er enda der som jeg tror mange andre er: vi er nervøse for når den første smellen kommer. Det som blir viktig da er at LAN sine menn klarer å nullstille seg og finne frem til de gamle taktene veldig fort. Jeg tror nok at det kommer en smell i løpet av våren/sommeren, men det som avgjør hvordan tabellen ser ut for Brann i november er hvor fort de klarer å hente seg inn igjen. Har ikke råd til å bruke for mange kamper på å komme i gang, for RBK kommer nok snart inn i flytsonen. Kanskje blir Bendtner toppscorer i år også. Han scorte ikke så mye på våren i fjor, men tok saftig igjen senere på året.
32
Kamper / Re: Rosenborg - Brann 27.5
May 13, 2018, 09:29:35 AM
Stao nao pao, Marsboer. Jeg jobber stort sett kun med folk som holder med Brann eller holder kjeft så slike muligheter har ikke jeg.
33
Brann / Re: På tide med en geni-strek?
May 12, 2018, 21:22:37 PM
Om tilfellet Braaten er slik du sier Corran så er jeg imponert. Tar de upopulære plassene, gleder seg over at andre gjør sakene bedre enn han. Men det tyder vel ikke på den største sulten og vinnerviljen videre. Men så lenge han gjør en god figur når han spiller er det jo bare lugnt med lite drama.
34
Hvordan løste Braaten oppgaven på Høyrebacken?
35
Quote from: pidre on May 11, 2018, 16:43:35 PMVi har fått 12 gule så langt, Start med 16. Til sammenligning har RBK 4 (!), så trolig ingen karantene der.

Det er vel kanskje prisen som må betales for Brann sin spillestil det. Selv om Start har enda flere. 2 gule kort pr kamp er ganske imponerende...
36
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
May 11, 2018, 09:45:30 AM
RBK har jo mange spisser etterhvert, så om ingen av de blir kjøpt så har de kanskje litt for mange. Hvordan har skadesituasjonen til Vilhjalmsson (er det forresten han de kaller "Gummi"?). Har han hatt mye skader eller er den han sliter med nå en av få?
37
Brann / Re: Talentarbeid
May 10, 2018, 23:27:32 PM
Norge er jo delvis der. Man har 2'er lag, men kanskje burde det vært en egen liga for dette? Ellers rimer jo det Nielsen skriver litt med det som har vært trenden hos Brann i alle fall. At det ikke er så mange unge talenter som får presset på seg med å virke på A-lagsnivå.
38
Brann / Re: Hva er målpoeng?
May 10, 2018, 10:22:58 AM
Om de ikke kan hjelpe på IRC (og spesielt ikke på #knarvik) er jeg redd for at ingen kan hjelpe :) Men vi kan spekulere. Min forståelse av målpoeng er at det er en sekkebetegnelse på den samlete summen med mål og assists. Men jeg er åpen for at jeg tar veldig feil her.
39
Brann / Re: Sesongen 2018
May 10, 2018, 10:20:51 AM
Jeg vil jo tro at en del Brann-supportere har latt seg provosere av latterliggjøring fra andre supportere etter gullsnakk tidligere. Det svir jo litt ekstra når en RBK-supporter på slutten av sesongen godter seg over bergensk entusiasme fra sommeren. "Ja, dere trodde dere skulle få gull ja! Ha ha, naive idioter! (LOL og
OMG kan være på sin plass her) Det var skinnvestan fra Bartelainn som fikk det til sist". Men i år er det spesielt påtagelig. I mediene fabuleres det litt om gull, men hos alle Brannsupporterne jeg snakker med er det en behersket entusiasme over prestasjonene så langt i året. 
40
Brann / Re: Billettsalgstall
May 10, 2018, 10:14:09 AM
Quote from: Corran on May 08, 2018, 21:32:08 PMBrann er vel på SnapChat også Har sett noe reklamering for den men eg e ikkje moderne nok te å ha det sjøl

Ja, det er noe herk det der. Jeg har selv hverken Instagram eller Snapchat og jeg klarer meg fint. Jeg var jo i utgangspunktet litt motvillig til å få meg Smartphone også da det jeg la mest vekt på var batterilevetid og slikt. Men uansett, er det noen her inne som er inne på disse kontoene? Blir de brukt skikkelig eller er det mer et tilfelle av at "Vi har sosiale medier vi også"?
41
Brann / Re: KJØR KAMPANJER!
May 10, 2018, 10:08:54 AM
Quote from: Corran on May 08, 2018, 21:29:33 PMIgjen savner eg å kunne gi en likes til en kommentar

La oss nå først se om Bataljonen får et team som arbeider rundt denne forumløsningen vi allerede benytter før vi ønsker for mye nytt :) Men ja, et sted i fremtiden kan det kanskje være interessant med en slik løsning som benyttes på diskusjon.no

Partoutkort er nok en løsning på mye ja for de som allerede er supportere. Jeg mener å huske at det var ganske intense debatter om medgangssupportere tidligere på dette forumet så vel som det på SkBrann.org. Liker at de blir etterspurt nå.
42
Det som er enda viktigere: hvor mye liv skapte Tommy Sulen? Jeg trodde han var pensjonert, men han ble nevnt i enkelte artikler før cupkampen :)
43
Brann / Re: Billettsalgstall
May 08, 2018, 18:33:02 PM
Det er da en forskjell fra Daffyen sitt regime og det som er nå. Det har kommet flere mailer til en epostadresse jeg en gang i verden registrerte på Brann.no. Mailer av type "Deilig, vi vant 3-0". Men jeg tror kanskje ikke mailer er det som treffer kidza lengre. Hørt rykter om at det er Snap og Insta som er greien. Altså applikasjoner som man ikke engang orker uttale hele navnet på.
44
Brann / Re: Taijo Teniste
May 08, 2018, 18:23:59 PM
Ja, jeg var også en surmaget surpomp når TT ble signert, men i likhet med flere andre tok jeg feil. Og det gjør så godt å ta feil! En positiv overraskelse!
45
Brann / Re: KJØR KAMPANJER!
May 08, 2018, 18:13:40 PM
Det virker som forholdet folk har til medgangsssupportere kan oppsummeres med en klassisk Facebook-status: "It's complicated". På den ene siden er medgangssupportere litt pakk light, les: "De kommer på stadion og tar plassene våre, ikke gidder de bidra til stemningen heller og følgelig så vil stemningen gå ned siden det er flere stille lommer på tribunene". Men på den andre siden så er det jo kjekt med masse folk på stadion. Greit at Brann får penger og sånn...
46
Moneyball tenker du? Vet ikke hvem som bruker den for tiden, men det var vel mange som hadde store forhåpninger til Karlsen for noen år siden. Han hadde vel da vært Sportsdirektør (eller hva man skal kalle det) hos noen klubber nedover på kontinentet.
47
Brann / Re: Talentarbeid
May 05, 2018, 09:17:55 AM
Denne Christiansen: hvor stort tap er han egentlig for Brann? Kan noen av dere som har sett han i kamp fortelle? Jeg regner med at han må ha noe form for talent da han blir hentet til et utenlandsk akademi, men har han dominert i de kampene han har vært involvert i? Og hvilken posisjon var det han spilte i?
48
...og ikke minst, kjekt at denne Osdal endelig er tilbake i gjenge igjen.
49
Tifo, sanger o.l.... / Re: Forslag til nye sanger
May 05, 2018, 08:54:23 AM
A-endinger og slikt skal jeg ikke si noe om. Men jeg vil si at ideen om å lage en slags supportersang basert på Drunken Sailor ikke er så dum. Det er jo en melodi som mange kjenner samt at den ikke er så altfor vanskelig rent melodisk, og da kan man kanskje få til et godt trøkk. Men selv om tematikken er kjent fra sangen er jeg usikker på om et så stort "drikkefokus" i en sang ville truffet rett.

Men i sum vil jeg berømme Fyre! for å forsøke seg på noe slikt som dette og med det legge hodet på skarpretterblokken. Av og til treffer man og av og til bommer man, men mesteparten av tiden er det noe bra man kan ta med seg videre.
50
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
April 24, 2018, 16:58:35 PM
Quote from: Corran on April 24, 2018, 08:47:13 AMHvorfor utfrysing?
Det er vel bare at han mener han er god nok å starte og mener at de ikke kan være fornøyd med ham pga at de kjøpte en konkurrent til hans plass. Han mener også at det han viste i høst burde vise at han er god nok

Jeg må ærlig innrømme at jeg spekulerte ut i fra overskriften samtidig som jeg ekstrapolerte ut i fra det andre brukere har påstått på den herværende siden, nemlig at LAN visstnok skal være grym på å fryse ut. Dette er ulempene med et lappeteppe av en hukommelse kombinert med ingen tilgang til BA+.