• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Zzyzx

1
Kamper / LYN-BRANN
June 16, 2007, 18:56:51 PM
Quote from: "blubbin"
Quote from: "Speedy"DRA TIL HELVETTE BERNTSEN!!!!!!


Enig.  Med en annen dommer ville det antakelig blitt en lett seier til Brann her.


Hvis du ser på spillet er det nok ikke dommeren som har skylda her. Dommeren skulle kanskje ved en tidligere anledning gitt kort til Hanstveit? Men det skal sies at straffen var billig...
2
Brann / Da er det over (sorge tråden)
October 24, 2006, 14:45:37 PM
Quote from: "krøvel vellevold"En ting er i hvert fall sikkert: Etter all den hoveringen vi har fått i ørene etter søndag (og i grunn før dte også), og all feiringen til RBK på søndag og natt til mandag, så må jeg le når jeg tenker på hvor pinlig det vil være for dem hvis vi likevel skulle gripe den ytterst usannsynlige muligheten til gull... hehe... Og denne ydmyketen til trønderne.... Ja, de forteller jo hvert år at de er gode nok til å vinne CL eller UEFA-cup... Og forresten har de jo allerede feiret gullet 2006 selv om det ikke er sikret helt ennå. Så på en måte kan man si at de tar seieren på forskudd der oppe også!


Er litt forskjell på det å feire gullet når bare tidenes sensasjon kan fraskrive Rosenborg det, enn det å feire gullet natt til kampen hvor man selv etter en eventuell seier fremdeles ikke leder tippeligaen.
3
Kamper / Fra Isberget: Tromsø skal GRUSE rosenborg.
October 24, 2006, 14:39:24 PM
Hvorfor er hatet så stort imot TIL?
Ser mange ønsker de ned.