• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ROSENBORGEBEST

1
Brann / BRANN SKJERP DERE!!!!
October 22, 2006, 22:11:56 PM
Sä klart det kommer en "idiot" trönder og slär en bergenser som alerede ligger nede när han ikke greier ä holde kjeft. Virker som dere har nok av ting ä klage over. Jeg skal med glede slette medlemskapet mitt her, skulle bare se hvordan stemmninga her var för fotballkampen, og da hadde dere alerede rukket ä klage. Glad for jeg ikke er en grinete bergenser....
2
Brann / BRANN SKJERP DERE!!!!
October 22, 2006, 21:37:31 PM
Quote from: "Hansano"Hva er det du ikke skjønner? Tror han kalte deg nerd fordi du har flere skrivefeil enn broren min på 4 år.. Det jeg ikke skjønner er hva du skal inn på forumet vårt å gjøre. Kan du ikke gå inn på vgd der hvor alle de andre på ditt nivå er?


Hehehehe At jeg har skrivefeil driter jeg i. Dere skjönner hva jeg skriver tydeligvis, sä det holder for meg.
3
Brann / BRANN SKJERP DERE!!!!
October 22, 2006, 21:35:22 PM
Quote from: "Gina"Har ikke du kommet hit nettopp for å oppsøke dårlige tapere? Når du ikke skjønner hvor vi er i kveld, kan du umulig ha noen glede av gullet heller.

Begynn å følg jazzballet i stedet.


Koser meg glögg ihjel med at Rosenborg har vunnet gullet skal jeg si deg, men jeg sitter i Luxembourg, sä det er ikke sä mange fotball glade tröndere her.
4
Brann / BRANN SKJERP DERE!!!!
October 22, 2006, 21:31:22 PM
Quote from: "Hansano"Er det noe som er tatt fra lufta her så er det vel engelsk skrivingen din..
Er jo ingenting annet enn tragisk for norsk fotball at det går som det går i dag!


Hehe blir litt forvirra her nä ass. Er jeg nerd eller ikke?
5
Brann / BRANN SKJERP DERE!!!!
October 22, 2006, 21:30:16 PM
Quote from: "pleb"hahaha så nerdetrønder.


Kan du forklare det litt mere?
6
Brann / hehe
October 22, 2006, 21:28:34 PM
Er Bergensere altid sä saklige og därlige tapere? Noe som ikke stemte for Bergenserne i dag hvertfall. Kanskje det kan vaere Bataljonen? Men uansett, skjönner ikke hvorfor dere griner om derre korrupte greia. Det er noe som er tatt fra lufta, og hvis dere skal vaere sä trangsynte og ikke greier ä forstä det, sä skal jeg ikke forstyrre dere.
7
Brann / hahaha
October 22, 2006, 21:07:03 PM
Altid koslig ä höre pä en sutrete bergenser som nettopp har tapt seriegullet. Her er et sitat fra vg.no:
Med knappe 950 trøndere på tribunen blir det rått parti mot 18 500 fotballgale bergensere. Kampen på tribunen er allerede avgjort.

Ikke Kjernen sin feil at bataljonen ikke greier og overdöve de fä trönderne som var pä tribunen. Kjernen gjorde en bra kamp sammen med Rosenborg, med litt bedre stötte fra bataljonen sä har kanskje Brann gjort en bedre kamp, men det fär vi aldri vite nä   :wink:
8
Brann / BRANN SKJERP DERE!!!!
October 22, 2006, 20:04:33 PM
Hva er det dere tenker med? Sinnsyke därlige tapere er dere. Spill fear fotball, ä drite i ä ödelegge sporten ved ä kaste egg ol. !!!

hilden en jaevlig provosert trönder