• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Svartoghvit

1
Kamper / Brann-Rosenborg
October 22, 2006, 21:10:57 PM
2
Kamper / Brann-Rosenborg
October 18, 2006, 17:33:43 PM
Herregud for noe tragisk.. Det jeg prøvde å si i mitt første innlegg var at dere må kunne se på egne prestasjoner også istedenfor å legge skylda på dommere og NFF fordi dere har tapt 10 poengs ledelse til Rosenborg.. Det er ingen annen enn deres egen feil.. Jeg syns det var supert at VIF vant ifjor.. og ingen trøndere begynte å skrike og rope på at dette var andres feil.. Det var kun Rosenborgs egen feil at de havnet langt nede på tabellen.. Så det er så barnslig at dere ikke klarer å være voksne nok og se på realiteten. Brann har vært for ustabile, og dermed tapt den ledelsen de hadde til de andre lagene.. Javel, så har Rosenborg i samme periode hadd stang inn, men de kan jo uansett ikke lastes for Branns dårlige prestasjoner..
Så får dere hetse så mye dere vil.. Dere vet at dette er realiteten.. Noen fornuftige Brannsupportere har jo sagt det selv. Hvis dere leser litt lengere opp i tråden..
3
Kamper / Brann-Rosenborg
October 18, 2006, 16:19:49 PM
Quote from: "KEA"
Quote from: "Svartoghvit"Hvorfor må dere alltid ha noe å legge skylden på når Rosenborg vinner.. Er det Rosenborg sin skyld at Brann har mista den 10 poengs ledelsen de hadde til RBK??? Ja.. det er vel dommerne og NFF som er skyld i det.. Hva med å se på egne prestasjoner.. Hadde Brann vært stabil og ikke hatt en kaptein som er mer opptatt av å kjefte enn å styre skuta så kanskje dere fremdeles hadde hatt 10 poengs ledelse... Eneste positive med Brann er Thorstein Helstad.. ---> som blir seriemester for Rosenborg... :lol:

Det har vært mange RBK-tullinger her i det siste. Om du tror de har løftet nivået på dette forumet tar du skammelig feil. Av disse lettvekterne skiller du deg ikke akkurat ut i positiv retning, så du kan like godt bare forsvinne med én gang. Og bare for å gi deg et godt råd med på veien, så bør du kutte ut "ord" som :lol: neste gang - det avslører jo bare at du burde få mamma til å skrive attest til deg for å få lov til å være med på dette forumet - det praktiseres jo (utrolig nok) en slags aldersgrense her.

Du representerer med andre ord de supporterne som ikke ser skogen for bare trær... Du er så jævlig latterlig og du vet det så utrolig godt selv.. Du er forbanna fordi Rosenborg er bedre enn Brann, og da må du jo selvfølgelig legge skylda på Rosenborg og ikke på stakkars lille Brann som faktisk er skyld i dette selv... Du er patetisk, og hvis du ikke tåler Rosenborg supportere her, så kan jo du oppfordre alle brannsupporterne som er inne på Rosenborg formuet til å dra en viss plass også... Lykke til videre med ditt fatale liv... Og at ikke smileyene her funker var jo ikke noe bombe.. ikke mye som funker i Brann-land...
4
Kamper / Brann-Rosenborg
October 17, 2006, 23:37:52 PM
Hvorfor må dere alltid ha noe å legge skylden på når Rosenborg vinner.. Er det Rosenborg sin skyld at Brann har mista den 10 poengs ledelsen de hadde til RBK??? Ja.. det er vel dommerne og NFF som er skyld i det.. Hva med å se på egne prestasjoner.. Hadde Brann vært stabil og ikke hatt en kaptein som er mer opptatt av å kjefte enn å styre skuta så kanskje dere fremdeles hadde hatt 10 poengs ledelse... Eneste positive med Brann er Thorstein Helstad.. ---> som blir seriemester for Rosenborg... :lol:
5
Brann / Re: Rosenborg: Dommerens venn
October 17, 2006, 23:24:26 PM
Quote from: "Jonasbrann1"Skal skrive en liten ''oppgave'' for meg selv om forskjellie situasjoner der Rosenborg har hatt dommeren med seg. Noen som kan sikte til forskjellige situasjoner der NFF har spillt på lag med rosenborg?