• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - stw

1
Brann / Gratulerer Raymond
November 13, 2006, 18:47:27 PM
Torpedoer på døren, hmm var det de kjempe tøffe Casuals nissene eller? Det er ikke mer tak i de enn at de kunne ha gått løs på ei jente når hun er alene:-)

Og når de da flytter til østfold finner jo ikke Casuals kameratene frem dit. Godt det endte bra da.

Gratulere Raymond!!!
2
Brann / Politi, blod og fullstendig klikkings på felt Z
November 01, 2006, 02:39:35 AM
Jeg tror at han fra rad 4 sete 3 så opp på mannen noen trodde at hadde kastet noe, men som politiet ikke var ute etter, fordi at de var ute etter han på felt z 38 rad fra venstre fordi at han kanskje er naboen til han som noen mistenker for en gang å ha vært i nærheten av ett bluss som fyren på rad 17 visste hvor kom fra. Dette igjen førte til at hunden til Andersen ikke visste hvilken rad han skulle lete etter sin herre på, fordi Andersen hadde ett bluss, men han var ikke der den dagen, den som da hadde med dette var kompis med lensmannen på fjerde sete 43 grader nord for der felt z engang i tiden var ment å ligge. Men det feltet måtte flyttes fordi det var for lett for politiet å slå folk med batong der, noe som igjen fører til at 7 rad er utsatt. Dette har jeg hørt av flere som kjenner en som har sett noe liknende før. Det betyr jo at politiet har feil, de har mishandlet feil fyr fordi de ikke var tilstede denne dagen, men var på oppdrag i felten.

Moralen blir da, oppfør deg som en dust, og skriv om det etterpå.
3
Brann / Tribuneliv mot RBK
October 22, 2006, 22:18:18 PM
er det ikke bedre å kaste litt ting på banen da. som ekte gode supportere gjør? Istedenfor å synge laget frem, for det gjør jo ikke gode supportere.

På Bergen burde det jo ikke være noe problem.
4
Brann / Til alle casuals i Bergen.
October 19, 2006, 23:29:43 PM
The devil wears Prada.... Det her begynner å bli farlig gitt, hehe.
5
Brann / Til alle casuals i Bergen.
October 16, 2006, 21:15:06 PM
nå burde vel denne tråden stoppes snart, før det blir dumt?

Eller dumt har det jo alt blitt. Snublefot, du var vel bare uheldig. Gutta hadde som vanlig fått juling ett par ganger i går, så de så vel snitt til å ta igjen for det. Når de var mange og du en. De er bare en gjeng med smågutter som ikke har  baller. Sån ikke bekymre deg. Håper noen gidder å ta tak i problemet og rydde opp i det.
6
Brann / Til alle casuals i Bergen.
October 16, 2006, 16:48:25 PM
det her begynner å bli dumt vel? Gå på sine egne fans. Snart så ille at brann fans må søke hjelp hos andre casuals nå, da bergen casulas alltid får juling er jo det løsningen :o