• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hbb

1
Kamper / Lyn-Brann
October 16, 2006, 15:15:25 PM
jævlig sært at dere ikke så deres egne shitkids som gjorde det samme mot bastionen.. Kan vel ha noe om at vi ikke kaster ting og går nuts på drittunger.
2
Kamper / Lyn-Brann
October 16, 2006, 03:05:35 AM
Quote from: "Mr_Soma"
Quote from: "hbb"Hva skjer med ukultur i bataljonen? kasting av diverse gjenstander under kamp mot spillere, rasisme og løfter om vold på forumet. Skam dere.


hvem har sagt at de var medlemmer av BBB?
De drittungene som gestikulerte forran Brann-supporterne hadde fortjent en på kjeften.


Og det sier vel litt om deg. Blir provosert av ett barn. Du hadde vel en joggetur vekk fra carl johans gate og du før i dag? Håper Brann får en bot for at supporterne prøver å ødelegge kampen ved å kaste ting.
3
Kamper / Lyn-Brann
October 16, 2006, 02:05:31 AM
Hva skjer med ukultur i bataljonen? kasting av diverse gjenstander under kamp mot spillere, rasisme og løfter om vold på forumet. Skam dere.

Dommern var ikke av de bedre men det finnes ikke gode dommere i Norge. Han var uansett ikke problemet deres i dag. Takk for at Monsern velger å bytte inn folk mot slutten når dere ligger under. Tror han har sett på lange flate baller filmen =P