• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Nicolai

1
Kamper / Lyn-Brann
October 10, 2006, 22:03:12 PM
Alle i Bastionen har mulighet til å hente 2 gratis billetter ja, men ofte er det sånn at disse blir delt ut til folk som uansett ville ha betalt for å komme slik at det ikke blir noe drastisk hopp i tilskuerantall bare pga. at det deles ut gratis billetter til Bastionen. Selvfølgelig en liten økning blir det, men ikke noe super fantastiske greier.
Uansett hvor få Lyn supportere dere tror det finnes så kan dere vente at det kommer en del for å se på. Vi ligger i fare for å ende opp hele neddi nedrykksland, noe man selvfølgelig ikke vil, med andre ord så blir det vel et motivert Lyn lag som møter et motivert Brann lag.


Billetter til VG svingen, der dere skal være, er det nok av.. Og de selges rett utenfor inngang 16, deres inngang. Kan ikke se for meg at 2500 billetter i VG nedre + noe lignende antall i øvre er kjøpt opp.. Dessuten kan man også plassere seg helt nede i hjørnet på Hafslund slik at man kommer nærme VG svingen, om det skulle bli nødvendig.


Velkommen til Oslo, Ullevål!

.. Måtte dere reise hjem uten poeng  ;)