• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - VerneTroyer

1
Brann / Slik tar Brann gull
September 29, 2006, 19:30:14 PM
Heh, sosialantropologisk prosjekt avsluttet og konkludert. Dere beviste hypotesen. Godt jobbet, Bergensere, og takk for meg!
2
Brann / Slik tar Brann gull
September 29, 2006, 12:28:52 PM
Quote from: "Xminator"Joda Marek, vi er i gang. Nå skal vi læres forumskikk av en forbannet skapsupporter.
3
Bare så det er sagt: de nummrene vi laget, er gode. Konseptet ble noe ala; "Bergen er Norges beste by, fuck Trondheim!" Det bør jo være noe for dere!

Eller, det blir litt feil å være så bastant: men det er en hyllest avbrann og Bergen, og en humoristisk utdritning av Trondheim og Roseborg, basert på virkelig forhold. så spørs det om evt. trøndere som hadde sett den hadde hatt selvironi nok til å ta det.

Jeg er i hvert fall meget godt fornøyd med det vi fikk til, det var svært så lovende, om jeg får si det selv.
4
Brann / Slik tar Brann gull
September 29, 2006, 07:48:15 AM
Jeg hoverer ikke når dere taper, og jeg hoverer ikke når vi vinner heller. Og det er godt mulig det ikke er noen av dere, men vi har faktisk to Brann-supportere som prøver å provosere frem reaksjoner på rbkweb.com også. Men forskjellen er at vi ikke bryr oss om det, vi overser dem. Det burde dere prøve å gjøre med meg også, hvis dere virkelig blir så provosert av meg (Det skulle bare sett hvis jeg faktisk hadde ønsket å provosere dere, gutter)

Og Arnt har forøvrig rett i sine antagelser ang. hva jeg mente. Men som sagt; jeg er skeptisk til hva som skjer når Høgmo kommer tilbake, spesielt siden ting tyder på uro i spillergruppen ifm. hans tilbakekomst, så dere har definitivt en god sjanse på gullet ennå.

Jeg er svært usikker, det at jeg evt. kan fremstå hoverenede er bare en fasade for min egen del.
5
Brann / Slik tar Brann gull
September 28, 2006, 20:37:45 PM
Ja-a gutter, nå er vi igang. Seier på søndag nå, så er vi fem poeng foran dere, og isåfall tåler vi faktisk å tape på Staddaen, osm dere sier. Lykke til med å få gull nå!


På den andre side: Det var denne jævla Høgmo-personen, da..
6
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 13:33:14 PM
Quote from: "Marek"


Jøssenavn, det der var hårda bud fra en med det navnet der. Jeg veit at en del av Kjernen-medlemene, gjerne de som senere har utviklet ultras-tendenser, har vært jævlig nedlatende opp igjennom årene. Slik blir man når man ikke tåler makt. Jeg derimot, har aldri vært slik, og mener ikke å være nedlatende i det hele tatt. Men det er vel det dere er vant med, så jeg kan forstå at dere tror det samme om meg.
7
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 10:21:42 AM
Riseth er for gammel til å hevde seg på banen lenger, og bruker dermed de kyniske triksene han lærte seg i Tyskland. Jævla møkkamann, fucker opp fair-playstatistikken vår så brann, av alle, kommer foran, selv med Martin Andresen på laget.

Der er vi faktisk helt på linje. Riseth er kanskje liagens mest usympatiske og ufordragelige spiller!
8
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 10:10:39 AM
hehe, vi pleier å si det samme på rbkweb også, men det er noen bergensersvin som neket å høre på det øret, så da kan vel jeg gjøre det samme her.

Og det siste der mener du ikke, det veit du. Det er bare adrenalinet som koker litt for mye i topplokket ditt. Fy faen, dere er enkelt å provosere, jeg tør ikke tenke på hva som hadde skjedd hvis jeg faktisk hadde prøvd å provosere dere! :lol:
9
Jasså, gutten, du møtte motstand her, du også? Janteloven står tydligvis sterkt i Bergen også! Verdnen er full av missforståtte genier, og i Norge blir de stoppet av Axel Sandemose, av alle.

Lett skal det ikke være, men vi skal nok vise dem, vi! Synd vi aldri kom lenger enn til å lage en halv akt ferdig. Skulle jo nesten vist dem hva vi faktisk kom opp med, så kanskje pipa kunne fått en annen lyd! :wink:
10
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 09:51:00 AM
Nei, den har ikke det. den har bare vært normal (for dere.) Det er jo en kjent sak at Brann ikke klarer å være gode i begge "delene" av sesongen.

Forøvrig må jeg få lov til å si, Krøvel, at jeg helt oppriktig er meget imponert over all statistikken du er i stand til å lire av deg. Jeg har nemlig fulgt med her inne en stund, men har bare ikke regga meg før nå. Vi hadde trengt en sånn som deg på rbkweb også. Jeg bøyer meg i støvet!
11
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 09:41:47 AM
Hehe, tyskere er gjennomført sleipe, det veit både du og jeg. Taktiske sleipinger som ikke skyr noen milder for å vinne. Omtrent som innbyggerne ei en by mellom syv fjell, altså. Se bare på hvordan de slo ut Argentina av VM, f.eks.

Det med å være stolte av spillet har dere all grunn til, sjleden har jeg sett et lag spille så flott fotball på et så høyt stabilt nivå så lenge. Og egentlig fatter jeg ikke hvorfor jeg gidder å diskuterer med bergensere, for det å hevde seg mot dem er jo for mission:impossible å regne. det ligger vel i genene, antar jeg.

jeg avsporet ikke tråden i utgangspunktet, det var det deres respons som gjorde. og det er faktisk bare tilfeldigheter som gjør at jeg regga meg her etter den sjette strake seriesieeren. det er Høgmo som er skyld i det, ikke antall seiere.

Faen, Erik, hvor er du? Kom å hjelp meg, du skjønner hva det er jeg prøver å få fram!
12
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 09:29:47 AM
Stemmer, 2002 var det, jeg burde huska det. Ja, vi vant vel med 12 poeng. det er 22 poengs forskjell på en halv sesong. Hvor ofte skjer det når vi snakker om to topplag? Det beviser jo bare det at det i utgangspunktet ikke skulle vært mulig. Hadde Faldmark fått fortsette hadde det blitt Lyn-gull, sann mine ord. Brynestad ga oss det gullet på et sølvfat, for en så stor kollaps er rett og slett ikke naturlig uten at det er flere faktorer som spiller inn (Seriøst,. hvem er det som finner på å sparke en trener som har fått leget til å lede med ti poeng, da? Det er klart noe sånt skaper et dramatisk utslag på lagmoralen, for det er jo det samme som å si at uansett hvor godt laget presterer, så er det ikke godt nok! Skjønner?).

Selv ikke det møkkalaget dere er supportere av hadde klart å prestere en såpass stor kollaps. Aldri i livet.
13
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 09:14:03 AM
Er det noen som IKKE kan kalles medgangssupporter så er det meg. Bare spør kameraten min her inne. Dessuten, jeg begynte jo faktisk med å gratulere dere med gullet da, og ikke med å lage kvalm. Det at dere automatisk går så voldsomt i forsvarsposissjon sier vel mer om mentaliteten deres.
14
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 08:56:40 AM
Tror du missforstod hva jeg mente. Oppe i trøndelag har vi selvsagt vært glade når serien er vunnet, det sier seg jo selv. Men vi har vært mest glade de årene vi har avgjort serien selv.

Ta f.eks. 2001-sesongen, da var vi trøndere faktisk rause nok til å si at Lyn hadde fortjent gullet, om de hadde tatt det. De ledet tross alt med ti poeng på oss, og det gjør kun et kvalitetslag. Når så Brynestad og Co. hadde norgeshistoriens høyeste trenerforbruk, følte vi faktisk med Lyn.
Jeg, og flere med meg, håpet faktisk at Lyn skulle klare å komme tilbake å få det gullet de ærlig hadde fortjent.

Derfor var feiringen av seriegullet i 2001 ganske laber etter vår normale målestokk, fordi alle visste at vi ikke fortjente gullet. Det gullet skulle Lyn hatt, og hadde fått hvis Brynesatd hadde vist vanlig sunn fornuft.

Feiringen var forøvrig ditto motsatt i 2004, etter thrilleren med Vålerenga, fordi vi da avgjorde det selv. Men likevel unnet vi VIF gullet i fjor, fordi landet hadde godt av en ny seriemester, men kanskje mest pga. av hvor nære de var i 2004. Og hadde Start fått gullet, hadde det også vært fullt fortjent, pga. den prestasjonen det hadde vært å vinne som nyopprykket lag.

Jeg vil selvfølgelig forstå at dere vil sette pris på et evt. seriegull i år, men kom ikke å fortell meg at dere ikke ville følt det bedre hvis dere hadde avgjort det selv (noe dere fortsatt kan gjøre, for all del), enn hvis dere får gullet som en direkte konsekvens av at Høgmo nå er tilbake.

Selv ikke dere bergensere kan vel ikke være så egoistiske at dere virkelig kun bryr dere om egen sukess, uavhengig av hvordan dere oppnår den?
15
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 08:30:15 AM
Det verste er at jeg ikke tviler på det, engang! Såpass store hyklere er faktisk dere bergensere.
16
Brann / Slik tar Brann gull
September 26, 2006, 07:40:50 AM
Høgmo er tilbake i jobb på Brakka fra 3. oktober. Vil bare benytte anledningen til å gratulere dere med gullet dere nå er garantert. Selv om vi skulle klare å få fem poengs ledelse på dere, vil nok Høgmo klare å rote dem vekk uten problemer i løpet av de fire kampene han vil lede.

Synd for dere at dere ikke klarer å skaffe dere gullet på en "sikkelig" måte, men så lenge det blir gull er vel dere fornøyde.