• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Fjording

1
http://www.sandefjordfotball.no/Default.aspx?cat=77&id=4994

Et greit bilde av matta og litt beskrivelse av en meget fin og grønn gressmatte klar til kamp :)
Så man kan ikke skylde på dårlig forhold ivertfall.. Ingen av lagene.

Fant forøvrig en liten sak fra forrige gang vi var oppe og jeg skrev litt på forumet.. God spådom vil jeg si, med unntak av RBK ;-)


"Neste år er det Brann som er hatlaget over hele Norge, i år er det som med Start. Bare morro.
Tilbake til hverdagen igjen, RBK vinner serien, nummer 2 og 3 i serien havner midt på tabellen. Mjelde får sparken.. Osv Osv. (...)"
2
Hallo Brannfolk :)
Ser det er noen av dere som er bekymret for baneforhold og snø osv.. Frykt ikke, undervarmen har stått på siden januar og folk måker tribunen der dere skal stå :) Så alt er under kontroll.

Dessuten skal  banen være en av de beste i Norge på denne tiden, da den er bygd etter Ajax-modellen for drenering og vekstmuligheter for gress :) Velkommen! Vi gleder oss.
3
Brann / Nei Thodesen, laget ditt spiller ikke fair!
September 20, 2006, 21:45:39 PM
Fått med deg at Sandefjord kanskje er det laget som har spilt likest Brann i år eller?
At noen understrebere ikke kan forstå at fotball ikke er for pingler(kanskje derfor dere er supportere og ikke spillere). Makan til sutring, dere er jo overalt! På VG forumet er det jo fylt opp med sutretråder om ditt og datt, det andre laget slo.. Buuuuuuhu. Staaakar Martin Andresen, vrir om niplene på en annen spiller.

DET er fair play derimot. Neste år er det Brann som er hatlaget over hele Norge, i år er det som med Start. Bare morro.
Tilbake til hverdagen igjen, RBK vinner serien, nummer 2 og 3 i serien havner midt på tabellen. Mjelde får sparken.. Osv Osv. Trenger verken være uinteligent eller Brann fan for å skjønne det.
4
Brann / Nei Thodesen, laget ditt spiller ikke fair!
September 20, 2006, 17:53:20 PM
Jævla kjerringer.
Er det fotball eller dans det her?!
Eneste som klager er DERE og en latterlig fysioterapaut som aldri har rørt i en ball før. Spillerne deres pluss dommerne sa at det er sånn det er.

Hvis dere synes dette var en stygg kamp, så sett av datoen 29.10.06. Da møter dere et Ham-Kam lag med kniven på strupen i nest siste runde. DA skal dere få se grisespill, så kan vi jo se hva denne psykoterapauten deres har å si. Han må sikkert holde på med hokuspokuset sitt i 2-3 uker etterpå.

Men for all del, lykke til. Tipper at noen og ennhver får skallebank i den kampen  :lol: . Den kampen skal jeg kose meg med.
5
Kamper / BRANN-Sandefjord
September 17, 2006, 12:46:32 PM
Haallo Bergen.

Det her er vel den kampen som er bankers på alle tippekupponger, inkl oss fra Sandefjord. Desverre..
Samtidig, alle forventer tap for oss og seier til dere. 18000 gærne bergensere som forventer at Brann skal overkjøre SF osv. Selv om det ser ut til at det er fler her som er såpass med at de skjønner at ingen kamp er lett, så kan det være 16 000 andre som ikke skjønner det.

Kan fort legge et stort press på Brannspillerne, særlig om SF scorer først. Putter Brann først er kampen ganske kjørt.
En ting er sikkert, laget kommer ikke til å legge seg bakpå, ikke borte mot RBK og ikke mot dere. Blir tut og kjør fra starten av.

Garantert mye mål, garantert to lag som vil angripe. Det blir en morsom kamp, helt sikkert.

Lykke til med kampen til både Brann, Bergen og alle oss som ikke dro oppover  8)
Tap gjerne denne kampen, men ta seriegullet så ikke Riseth får fler av de. Takk for meg!